Pioneer 31 Скарга Опубліковано: 28 березня 2009 Фа-фа сегодня где-то в 17-30 alex12 на мосту преображенского. Машинка вроде твоя была )) З.ы. Я ехал навстречу в тянучке на мосту, но ты наверное не заметил, т.к. занят был диалогом с пассажиром Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alex12 1 Скарга Опубліковано: 29 березня 2009 Pioneer Да,это был я! И тебе фа-фа!!! З.Ы.с пассажиркой :inv: :gaz: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alex12 1 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2009 Teacher фа фа,сегодня около 15,на Иванова. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Teacher 1 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2009 alex12 ну тока я подцепил наклейку так меня сразу и узнавать стали Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
T_A_S 1 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2009 Pioneer фа-фа в воскресенье на мосту Преображенского, около 13-00. аньше не смог написать, инет тока заработал. :pri: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Pioneer 31 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2009 T_A_S И тебе фа-фа! сорри что не заметил Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Pioneer 31 Скарга Опубліковано: 6 травня 2009 Лёха, фа-фа тебе и твоей салатовой копейке сегодня возле трампарка в районе обеда. Ты навстречу ехал в сторону малого рынка. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alex12 1 Скарга Опубліковано: 12 травня 2009 Фа-фа,чувак на салатной копейке сегодня утром на фестивальной(тока я был пешком и переходил доргу в не положенном месте :oops: ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Pioneer 31 Скарга Опубліковано: 11 червня 2009 Фа-фа и "махи-махи" сегодня утром Panablack по ул. 40 лет Сов.Украины В ответ тоже получил махания :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Panablack 1 Скарга Опубліковано: 11 червня 2009 Pioneer, :upl: :tsr: :Yahoo!:, пляттт, жалко, что мне срочно было нужно в другую сторону... А то б пообщались... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ZaharZP 1 Скарга Опубліковано: 22 липня 2009 Фа Фа белой шестерке сегодня на шевчеке в 15-30 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Hulk 1 Скарга Опубліковано: 22 липня 2009 ZaharZP Ето ты наверное моего друга видел,он сегодня в ето время там ездил. У нас машыны почти один в один. :D Тебе тогда тоже Фа Фа. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Evgen91187 1 Скарга Опубліковано: 22 липня 2009 У нас машыны почти один в один. У меня лучше Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Exile 1 Скарга Опубліковано: 27 липня 2009 alex_zp не ты сегодня на Шевченковском за райадминистрацией стоял? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alex_zp 109 Скарга Опубліковано: 27 липня 2009 Exile Не я. Я с правого берега, редко в тех краях бываю. :oops: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Exile 1 Скарга Опубліковано: 27 липня 2009 ну тогда привет зелененькой копеечке с наклейкой клуба,которая около 13.45 стояла во дворах за ШРИ ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ZaharZP 1 Скарга Опубліковано: 28 липня 2009 Exile А это случайно не Hulk бывшая копейка Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Panablack 1 Скарга Опубліковано: 28 липня 2009 AF-AF :D и приветствие рукой через открытое окно оранжевой копейке с клубной наклейкой на повороте с пр. Металлургов на ул. Карла Маркса в пятницу 24 июля в обед. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Exile 1 Скарга Опубліковано: 28 липня 2009 ZaharZP может быть... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ZaharZP 1 Скарга Опубліковано: 28 липня 2009 Exile Может и я :D. Panablack И тебе Фа Фа Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Exile 1 Скарга Опубліковано: 28 липня 2009 ZaharZP ты цвет поменял? :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ZaharZP 1 Скарга Опубліковано: 29 липня 2009 С чего ты взял??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Evgen91187 1 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2009 Фа фа шохе Халка вчера возле ЗНТУ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ZaharZP 1 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2009 Fa-Fa Teacher сегодня в 14-30 возле славянского рынка Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Exile 1 Скарга Опубліковано: 12 серпня 2009 Фа фа ZaharZPвчера на перекрестке Г.Сталинграда-ул.Победы Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах