gino 15 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2012 alex_zp, Да был там сегодня. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Копер 1 Скарга Опубліковано: 8 жовтня 2012 (змінено) Fast, ФА ФА в 13-40 на песках возле трансформаторной будки Фа ФА бывшей SToRM-21013, на против Щерса в 15-20:) Змінено 8 жовтня 2012 користувачем Копер Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bear2102 16 Скарга Опубліковано: 8 жовтня 2012 Копер,я машину Шторма прошлую вижу практически каждый день по всему городу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fast 25 Скарга Опубліковано: 8 жовтня 2012 Копер, Можешь всегда мне там фафакать,я там живу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Копер 1 Скарга Опубліковано: 8 жовтня 2012 (змінено) Fast, этож бибикалку сломать так можно Bear2102, а я мотаюсь все время по городу то там то сям а тебя все не как не засеку Змінено 8 жовтня 2012 користувачем Копер Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bear2102 16 Скарга Опубліковано: 9 жовтня 2012 Копер,ниче все впереди! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
konstantin kopeykin 3 Скарга Опубліковано: 17 жовтня 2012 фа фа 435-74 в шесть утра на куйбышева Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bear2102 16 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2012 Фа-фа Шторму на 12 апреля! И фа-фа Лехе на грязнова на развороте! День свадеб прям! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lex_1984 3 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2012 Bear2102,и тебе фа-фа) Сразу подумал что свадьбе сигналят))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bear2102 16 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2012 Lex_1984,я сомневался до конца хоть и наклейка твоя! не понял где титаны дел? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zaicheggg 1 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2012 Нужно чото придумать, наклейки чтоле спереди клеить. Чтоб узнать и фафакнуть можно было.. Ато когда на встречу едит копа с молодым вадилой хз фафакать или нет) Подумает еще что за с ума сшедший Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bear2102 16 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2012 Zaicheggg,да вроде уже и так все друг друга знают и без этого доп колхоза. Плюс я например не собираюсь ничего на авто клеить. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zaicheggg 1 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2012 Это всё хорошо, ты знаешь всех, и колхоз тебе не нужен. А я ни на одной встрече не был, и кроме того как тут переписыватьса не с кем не стыковался из пацанов=/ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lex_1984 3 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2012 Bear2102,так у меня титаны на зимней 14" резине) Вместо летней-купил инж)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bodiya 1 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2012 фа-фа Семен на ферросплавной 38. Там и фафалку сломать можно, каждый день вижу твою машину Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Semyon 1 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2012 Bodiya, И тебе ФА-ФА!!! Я там работаю !!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tango 11 3 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2012 Semyon, вопрос не в тему,ты случайно не в Chips Away работаешь?прост она на Ферросплавной 38 находиться) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Semyon 1 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2012 Tango 11, Нет, они мои соседи в одном здании Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tango 11 3 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2012 Semyon, а,знакомых там случайно нет?если есть оставь номер телефона,нужна помощь по рихтовке авто)заранее спасибо за ответ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
maksik84 11 Скарга Опубліковано: 18 листопада 2012 ФА-фа Bodiya,завтыкавшему,с телефоном, на светофоре на Профсоюзов. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dvoe4nik 3 Скарга Опубліковано: 17 грудня 2012 Jammm, Би-Би сегодня на Победе! Хоть ты ине узнал меня. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bear2102 16 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2012 Фа-фа W-126 сегодня возле авторынка! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bear2102 16 Скарга Опубліковано: 12 січня 2013 Фа-фа Bodiya сегодня на Гагарина! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Pioneer 31 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2013 Не поверю шо за 4 месяца никто никому не фа-факнул....Придётся апнуть тему а то потеряется вообще. фа-фа Lex_1984 вчера на бабуре ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bear2102 16 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2013 Pioneer, За 3:)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах