Bear2102 16 Скарга Опубліковано: 3 червня 2013 Фа- фа бывшей машине Лехи Пионера на 402 заводе. да уж подушатали машинку. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Pioneer 31 Скарга Опубліковано: 3 червня 2013 Bear2102, Давно её не видел. Совсем все грустно? Знаю разве что её собирались продавать где то полгода назад Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bear2102 16 Скарга Опубліковано: 3 червня 2013 Pioneer, ну багажник какой то пошпаклеванный наполовину. так вся едет стучит гремит правда на литье еще. Ну и местами коррозия видна просто ехал на встречу сильно рассмотреть не успел просто видно что не следят особо. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Racer88 9 Скарга Опубліковано: 5 червня 2013 Фа-Фа Fast в понедельник на Кузнецова ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fast 25 Скарга Опубліковано: 5 червня 2013 Фа-Фа Fast в понедельник на Кузнецова ! Ответный Фа-Фа.Чё не стал? Я там теперь часто Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Racer88 9 Скарга Опубліковано: 5 червня 2013 Ответный Фа-Фа.Чё не стал? Я там теперь часто Я с грузом на крыше был !А че часто ? Завтра будеш ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fast 25 Скарга Опубліковано: 5 червня 2013 Racer88, Я теперь на Карпенко-Карого работаю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Racer88 9 Скарга Опубліковано: 5 червня 2013 Racer88, Я теперь на Карпенко-Карого работаю. Где?8 ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gino 15 Скарга Опубліковано: 5 червня 2013 Fast, И я там рядом работаю,когда подъезжать на кофе? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fast 25 Скарга Опубліковано: 5 червня 2013 Fast, И я там рядом работаю,когда подъезжать на кофе? С 11.30 до 12.30. К-К 25 СТО " Автомания":) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gino 15 Скарга Опубліковано: 5 червня 2013 Fast, По времени работы смотрю ты там консультант Подсказываешь куда какую гайку крутить. Или это перерыв? В это время меня там нет,только начиная с 16-00,до 18,19 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fast 25 Скарга Опубліковано: 6 червня 2013 gino, Там гаек нет,только кузовные работы. Это перерыв Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bear2102 16 Скарга Опубліковано: 29 червня 2013 Nick_zp, Очередное фа-фа-фа тебе сегодня на кольце!Блин чего ж я такой не заметный на ярко красной машине то? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nick_zp 17 Скарга Опубліковано: 30 червня 2013 Bear2102, а ты с Ореховской трассы поворачивал? Че-то мы с женой тебя не увидели Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bear2102 16 Скарга Опубліковано: 30 червня 2013 Nick_zp, Да с Ореховской на метро! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Racer88 9 Скарга Опубліковано: 28 липня 2013 Фа-Фа Bear2102 сегодня на дачном кооперативе стояла машина ! Хозяина не видел! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bear2102 16 Скарга Опубліковано: 28 липня 2013 Racer88, фа фа тебе от нее видал с далека точнее слыхал сначала потом глянул десятка медленно так едет но с боку хз чья она. Не громко с таким выхлопом ездить? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Racer88 9 Скарга Опубліковано: 28 липня 2013 Racer88, фа фа тебе от нее видал с далека точнее слыхал сначала потом глянул десятка медленно так едет но с боку хз чья она.Не громко с таким выхлопом ездить? мне не громко а как остальным хз !))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nick_zp 17 Скарга Опубліковано: 24 серпня 2013 Фа-фа бывшей тринашке SToRM-21013 сегодня на 3-м шевчике. Новый хозяин ее покрасил, выглядит супер! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bear2102 16 Скарга Опубліковано: 26 серпня 2013 Nick_zp, Та уже давненько покрасил Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bear2102 16 Скарга Опубліковано: 1 вересня 2013 Nick_zp, Би би машинке сегодня на повороте на мои дачи Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nick_zp 17 Скарга Опубліковано: 2 вересня 2013 Bear2102, фа-фа! Я был в зарослях шиповника, когда ты проезжал мимо, и махал тебе рукой Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bear2102 16 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2013 Би-би Витале С Кристиной вчера на металле вечером! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Pioneer 31 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2013 Фа-фа сегодня утром машине Bodiya в тянучке у моста Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bodiya 1 Скарга Опубліковано: 2 грудня 2013 Pioneer,и тебе фа-фа. Чего там не посигналил? Времени почти нет за компом сидеть. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах