vedmid 2 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2009 Masterio, ок по 50 так по 50 а прапор? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2009 Привіт! Я новенький Де і коли ви зараз зустрічаєтесь? :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2009 завтра будемо зустрічатись і святкувати приїжай завтра до ВАМу "Сільпо" (зліва) на науковій на 10 годину треба мати знаки "К" (колона), гроші - десь 100 грн (якщо маєш можливість бери більше, щоб хватило), Бензин в баці (десь на 100 км - так щоб на вєрняка), хороший настрій і вільний час на цілий день тепер поясню для чого то все: будемо святкувати день народження копійки - автопарад по Львову і поїздка на пікнік (шашлик і т.д) Можеш взяти когось з собою з машинами (ВАЗ приймається з задоволенням, інші виробники підуть як друзі клубу), або в пасажири на продукти будемо скидатись всі ті, хто поїде на природу - думаю не треба об"ясняти, що сума яку я вказав - на кожну людину МАШИНКУ ПОМИЙ і щоб працювали всі освітлювальні прилади (аварійка,якщо є, повороти, габарити, фари..., щітки на лобовусі) на всяк випадок мій номер 8067-735-77-60 Саша щось цікавить детальніше? - питай тут, або дзвони мені будемо раді тебе бачити на святкуванні Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2009 доречі про миття, чим мона змити воск з кузова? після невдалого воскування тепер такі біленьки пятна наче хтось опплював кожні 10-15 сентиметрів Плізззз, help!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2009 Мужики, НТА заспівало 1200 грн. за 1 раз в новинах на 2хв, і 10 випусків авто ньюс по 3-5 хв.! Ціни такі, тому що приватна телекомпанія! Той директор казав що 12-й, має державне фінансування, тому в них має бути безкоштовно! Але люблять в лапу взяти! Тому треба сьогодні напрягати 12-й канал! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2009 CheZZ Можеш попробувати авто. шампуньом помити ! може допомогти . Пішов я мити і полірувати машинку , шоб неосоромити колону ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2009 Fani пробував, трохі зняло, але всеодно какахи о ті є треба кислотного дощу, або воском поверх того проїхатись - може затре? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2009 almaz ти їдеш машину мити і полірувати? Я після 15:00 буду в гаражі пилососити підїжай! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2009 Мужики, НТА заспівало 1200 грн. за 1 раз в новинах на 2хв, і 10 випусків авто ньюс по 3-5 хв.!Ціни такі, тому що приватна телекомпанія! Той директор казав що 12-й, має державне фінансування, тому в них має бути безкоштовно! Але люблять в лапу взяти! Тому треба сьогодні напрягати 12-й канал! якраз на такі випадки дуже в тему була б клубна каса! телебачення це завжди хороша реклама! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2009 Fani, а скільки поліроль коштує? хоча вмене вже часу не буде полірувати - десь пів сьомої з роботи приїду але помию однозначно зранку заправлюсь і в бій Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2009 на 12-й не можу дозвонитись - в неті якийсь номер неправильний, чи недійсний Інтер-Захід сказав що не буде знімати, бо така новина (парад в києві) вже була і тому не актуальна Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2009 vedmid Дивлячись яка можеш взяти ТЕМРО гарно знімає царапини неглибокі , я зараз користуюсь воском WAXI , захищяє від поверхньої корозії і додає блиску ! коштують в районі до 30 грн! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2009 і так не встигну відполірувати хіба зранку купити і всім клубом тернути Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2009 vedmid Тобі один раз недопоможе , треба переодично разв з 5-ть через якийсь чяс , і побачиш різницю. А взагалі тобі машину грубша тре перемалювати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2009 ага я знаю можливо до літа назбираю на покраску мені vazik_lv, вже пропонував зібратись в когось в гаражі - пошкурити, підшпаклювати де треба і погрунтувати, а потім щоб лишилось тільки помалювати так що треба знайти гараж, взяти ящичок пива і зранку до вечора з одноклубниками потрудитись Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2009 vedmid подзвони 109 і взнай номер 12-го, хіба він буде знімати! НТА - відпало! ТРК ЛЮКС недзвонить, незнати що вони там! Всьо я в гараж машину, пилососити, мити, полірувати! Буду після 21:00 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2009 ви потім вечером розкажіть хто скільки раз матюкався під час миття :D бо я матюкався дуже багато, поки мив, машина мокра, а та вся фігня шо цвіте, з дерев падає і приліпає, ппц.... vazik_lvне забудь насос, мені тре твій Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2009 ага я зранку матюкався ввечері дощик був і тої фігні налипло так, шо капець зранку вихожу, а в мене машинка в білий горошок нічого, взяв щітку що сніг чистити і позмітав а сьогодні ввечері мабуть таки буде ППЦ, але нічого - переживем Візиток того тижня не буде, обіцялись на наступний тиждень прийдеться почекати, але вже будемо мати - тоді розгуляємось Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2009 CheZZ Ти часом не з Сихова? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2009 Машинка помита відпучована до блиску , хром блищить як котові яя ! Нуі замахався я . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2009 УВАГА!!! буде ТРК Люкс - 100% тому: Masterio, Футболки повинні бути! чи буде маленький прапор? slim_painter - прапор повинен бути! не забуть - ти казав візьмеш пару роздруківок маршруту всім машини віддраяти і начистити, всім бути чистенькими і вибритими - будуть брати інтерв"ю vazik_lv Fani Masterio slim_painter Бути на місці 09:45 - є питання які треба обговорити, до приїзду інших учасників і в футболки передітись візьміть з собою ручки і пару листків А4 і, бажано, папку (щоб було де папір тримати) про всяк випадок, може щось треба буде записати І ще одне: фотіки і камери не забудьте зарядити і взяти Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2009 УВАГА!!!буде ТРК Люкс - 100% :Yahoo!: :Yahoo!: :Yahoo!: :Yahoo!: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2009 slim_painter ага шось неполучиться , всетаки першипаз і реклама на весь Львів :o Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2009 vedmid всім машини віддраяти і начистити, всім бути чистенькими і вибритими - будуть брати інтерв"ю vazik_lv Fani Masterio slim_painter мене шо взагалі забули? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2009 доречі є вже фотки як ми з вазом милимашини Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах