Masterio 1 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2009 Fani Ну ти маєш. Доречі треба мені з тобою зустрітись. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2009 Колєги! Хто може пояснити про що ви сперечаєтесь? Яке призначення цієї "візитки" ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2009 VETERAN Запросити людину до нашого клубу , і пояснити який в нас клуб , всмислі любителів класики ! Masterio На пиві віддам , за пиво Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2009 Можу запропонувати, Саша прийти до мене в офіс і потренуватись в поліграфії на кольоровому принтері і т.п. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 1 травня 2009 народ, давай більшістю вирішим коли робимо зустрічі тепер, бо тепер сезон всяких поїздок на дачі, села і т.д. ну і в по суботах в гаржі з машиною повозитися... я пропоную збиратись тепер по неділях короче давайте рішимо. ну і особливо цього тижня коли ми збираємось? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 1 травня 2009 Народ давайте активніше шо нікому не треба футболок? Бо я попав на 150грн. А на рахунок зустрічі то я за неділі!!!! :twisted: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 1 травня 2009 хто їде на покатушки?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andy_sniper 1 Скарга Опубліковано: 1 травня 2009 almaz Я :frfr: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 1 травня 2009 andy_sniper візьми мене з собою :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 1 травня 2009 Masterio Почём футболки? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 1 травня 2009 SLIP 50грн Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 1 травня 2009 almaz А какие размеры остались? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 1 травня 2009 Лишилось 3 шт і всьо "М" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 1 травня 2009 Masterio М маленькая... ХЛ бы взял. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andy_sniper 1 Скарга Опубліковано: 2 травня 2009 almaz я пішочком. а якшо вийде то подзвоню :wink: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 3 травня 2009 to byde cogodni zyctrich na puvi :poz: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 3 травня 2009 сьогодні 18,00 окружна! я ніяк не можу дозвонитися тому не можу зарезервувати. і мене не буде, такшо заходьте і не чекайте мене, як тоді. якщо буде зайнято, сорі. і ніяким шашликами не за йо! :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 3 травня 2009 Шкода Хотів накінець з вами познайомитись, але не вийде - машину підфарбовував і вона ще сохне. Смачних шашликів! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 3 травня 2009 Prujihav povtukav 45hv i pojihav , vsim djakoy :girl: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andy_sniper 1 Скарга Опубліковано: 3 травня 2009 Fani :nom: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 4 травня 2009 andy_sniper A vu projihalu povtukalu i navit nezajixalu , krasavcu! :x Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andy_sniper 1 Скарга Опубліковано: 4 травня 2009 Fani вибач :oops: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 4 травня 2009 Здоров мужики, повернення ВАЗІКа відбулося!!! 1.Візитки нормальні, підуть! 2.Футболку маю!!!! Треба буде розробити ще якісь, я над цим попрацюю! 3. На рахунок клубної каси, я -- ЗА!!!! 4. В п"ятницю їду в Карпати, коли повернусь незнаю! slim_painter Якщо не тяжко то до кінця тижня скинь СМС на телефон мені, де і коли зустрічаємся! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 5 травня 2009 візитки в мене - перша партія Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 5 травня 2009 vedmid Треба напевно кожному на зустрічі роздати по пару штук, щоб запрошували людей! А то в мене за останні два тижні пару випадків було таких, що люди цікавились клубом, так от візиток і бракувало! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах