SLIP 2 Скарга Опубліковано: 25 травня 2009 Masterio В теме "Глобальня встреча 2009 (обсуждение)". Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 25 травня 2009 SLIP дякі!!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 25 травня 2009 бо потім мене не буде :D ти їдеш за границю? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 25 травня 2009 almaz Нє він буде переховуватись бо його шукає FBI/ :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 25 травня 2009 ти їдеш за границю сподіваюсь що поїду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 25 травня 2009 CheZZ ти дивись не Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 26 травня 2009 то в четвер на окружній 19:00? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 26 травня 2009 vedmid Саме так ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 26 травня 2009 хтось на футбол іде? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 26 травня 2009 Saba2106 Куди, коли , хто грає :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 26 травня 2009 Fani карпати- фк львів в 18-00 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 27 травня 2009 записуємся тут Посилання на глобалку!!! Завтра на Окружній на 19.00!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 27 травня 2009 CheZZ, підбереш мене? скорше всього буду без машини Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 27 травня 2009 я скорше всього теж буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 27 травня 2009 almaz На машині чи ні? :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 27 травня 2009 almaz На машині чи ні? :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 27 травня 2009 я ше ненаю звідки буду їхати й коли, бо вмене пари теоретично до 21 завтра! такщо позвоните на мобілу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 27 травня 2009 Masterio ше без Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 27 травня 2009 almaz А коли вже? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 28 травня 2009 хто візьме мене з дівчиною в пасажири на глобальну зустріч? мені треба ходову робити, а майстер поки занятий боюсь що не встигну до зустрічі зробити Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 28 травня 2009 не тіки вас, то тепер ше й Saba тре брати в пасижири. :D лан, я не думаю шо то проблема. я і так поки сам їду, такшо 2-3 беру! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 28 травня 2009 Masterio в листопаді Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 28 травня 2009 slim_painter як там твій стабілізатор? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 28 травня 2009 slim_painterяк там твій стабілізатор? та то тіки всьо мутиться, зара нема часу через науку. я мучу задній самостійно. бо я не лох, шоб купувати за 700грн на базарі такий же, і навіть одною фішкою гірший! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 28 травня 2009 Ну то в разі чого 2 пасажира в тебе є точно сьогодні на зустрічі обговоримо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах