CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 2 червня 2009 а назад з дівчиною а дівчина як туди потрапить - на ракеті??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 2 червня 2009 vedmid Питання таке. Якшо ти туда їдеш сам то як назад ти хочеш їхати з дівчиною. Ти шо сподіваєшся шо з вітам хтось неповернеться? :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 2 червня 2009 з вітам хтось неповернеться? шашлик треба ж буде з чогось чи з когось зробити Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 3 червня 2009 дівчина поїде до батьків - там рядом, а звідти до нас тому і забиваю 2 місця помінялось я буду туди і назад з дівчиною їхати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 4 червня 2009 Сьгодні буду на зустрічі але з запізненням , буду десь 20:30 якщо кудась поїдете попередьте я буду без машини ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 4 червня 2009 ок попередимо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 4 червня 2009 хто взагалі буде на зустрічі? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 4 червня 2009 Мене небуде і також неїду на глобальну зустріч. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 4 червня 2009 Masterio, чого? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 4 червня 2009 vedmid Я їду з міста на два тижня. Але в неті втикати буду!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 4 червня 2009 Я їду з міста на два тижня. шкода.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 4 червня 2009 хто взагалі буде на зустрічі? Vedmid з дівчиною, Fani, Slim, Saba, може Ти, Вазік, ну і Я, може ше мій братик. Планується хоча б дві машини народом запакувати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 4 червня 2009 Я пас!!!!! Розберуся зі справами і навчанням, тоді знову з вами мужики!!! :wink: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 4 червня 2009 vazik_lv Нути і :cccc8: ,так нас підводиш :umn: , нічо тише на сходку приїдеш :cccc13: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 5 червня 2009 vazik_lv, ШАШЛИК з тебе значить ви всі пакуєтесь до CheZZа? а я їду з Сабою ще одне місце є в машині, якщо Сабік не передумає - інакше :cccc13: і буде годувати нас шашликом до кінця літа Збираємось 08:30 на окружній 9:00 ВИЇЖАЄМ!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 5 червня 2009 ЗРОБІТЬ ФОТОЗВІТ, Я ХОТЬ ПОДИВЛЮСЬ!!!!!!!! :oops: :oops: :oops: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 5 червня 2009 нє би прийняти участь, а то: я подивлюсь... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 5 червня 2009 Мля зрозумійте НАС.Ви думаєте шо ми нехочем поїхати. Я б з радістю але шо є то є , маєм шо маєм. Якшо ви приїдете без фоток то ви нам будете ставити шашлик ціле літо!!! :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 5 червня 2009 Ітак , половина відмовилась (дуже дякую ) а шо робить інша половина , те шо і планували ??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 5 червня 2009 ше і в мій город буде камінь, але як я вчора казав на зустрічі, шо стались вагомі обставини і я не можу поїхати! сорі мужики, але вже так ся стало. самі знаєте шо я дуже хтів і планував :nom: :nom: :nom: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 5 червня 2009 так хто тоді реально їде? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 5 червня 2009 almaz Я якщо мене везуть ! Свої висновкі з даної ситуації я зробив Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 5 червня 2009 дааа, висновки не втішні получаються.... часи такі, народ не винен, що доводиться вибирати, таке життя. Сподіваюсь колись розкрутимо наш клуб і він не завжди буде останнім в "черзі" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 5 червня 2009 Fani може в понеділок з мафоном розбиремся? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 5 червня 2009 almaz Я в понедылок працюю ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах