Fani 1 Скарга Опубліковано: 11 червня 2009 Скінемся по рублю ??? для нашого Saba2106, підтримаєм нетількі морально але і фінансово Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 11 червня 2009 Saba вітаю з прагненням до самовдосконалення!!! молодець!від нас підтримка клубу, думаю буде забезпечена!!! такшо давайте в неділю всі в Брюховичі! я буду вже нарешті! Прапор чіпляєм тобі на капот, якщо ти не проти vedmid постараюсь, бо то всьо в гаражі а що таке з сабою? може я щось пропустив? нарахунок руля - якщо сьогодні не вийде - може в неділю візьмеш? коли і де ми в неділю збираємось? я також поїду своєю машиною - планую сьогодні завезти запчастини і, якщо пощастить ввечері заберу ага і ще одне - не забуваємо про ВНЕСКИ В КЛУБНУ КАСУ!!! а то получається що тільки мені то все треба - за вами ще боржок за візитки - получається, що я сам собі відшкодовую :o тому: 40 грн я своїх заберу, коли ви скинетесь, а тоді в плюси бо зараз я бачу таке - один раз скинулись, а тепер нікому того не треба я що один буду касу наповнювати? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 11 червня 2009 а що таке з сабою? може я щось пропустив? Saba бере участь у слаломі! коли і де ми в неділю збираємось? вирішіть це питання і напишіть шоб я знав Скінемся по рублю ???для нашого Saba2106, підтримаєм нетількі морально але і фінансово Я підтримую якщо тре! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 11 червня 2009 а де це буде відбуватись? маю наувазі слалом - куди то треба буде їхати? сьогодні після роботи їду за машиною - так що не знаю чи встигну на окружну а взагалі хто буде сьогодні? чи є сенс пхнути туди? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 11 червня 2009 Я буду, якщо можна :oops: По скільки здавати в касу? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 11 червня 2009 по 15 грн/місяць, але я якщо буду, то десь година восьма-дев"ята, бо мені через все місто їхати туди, а потім назад спочатку маршруткою в центр, там пересідаю і до заправки, потім машиною Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 11 червня 2009 Зустріч відбулась , дякою всім хто неприйшов(неприїхав) :girl: :frfr: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 11 червня 2009 Fani хто взагалі хоть був? діла так не буде... може дійсно знов варто задуматись над "дві в місяць" АЛЕ ШОБ ВСІ ДІЙСНО СТАРАЛИСЬ ПРИХОДИТИ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 11 червня 2009 slim_painter Ага ви приїдете , всі зайняті , і взагалі з ваших слів "я буду" толку нема . І так як ви організовуєтесь я краще сам поїду на слалом (якщо поїду). Ви хлопці дуже ненадійні .Сорі але вже немає сил то терпіти (клубні хлопці) :o Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 11 червня 2009 Masterio ВІТАЮ З ПРИЙНЯТТЯМ В CLAN CLASSIC!!!!!!! :D :frfr: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 11 червня 2009 vazik_lv А толку з того ??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 11 червня 2009 Fani А жи би було :D :D :D :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andy_sniper 1 Скарга Опубліковано: 11 червня 2009 хто їде на слалом????????????????? чи буде колона?????????????????? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 11 червня 2009 дякую за підтримку, не можу вас підвести, тепер мушу їхати обовязково, завтра треба генератор зробити обовязково і я готовий. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 12 червня 2009 я поїду машиною треба рішити де ми збираємось в мене вдома нету нема - тому як визначитесь - дзвоніть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 12 червня 2009 а що таке з сабою? може я щось пропустив? Saba бере участь у слаломі! коли і де ми в неділю збираємось? вирішіть це питання і напишіть шоб я знав А саба має любительську ліцензію? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 12 червня 2009 А саба має любительську ліцензію? 50грн + 3 фотки і всі проблеми Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 12 червня 2009 я закинув фотки з зустрічі в тему прообговорення зучтрічі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 12 червня 2009 одноклубники в мене проблема непрацює правий задній поворот що це може бути? ( пропозицію поміняти лампочку не говорити пробував) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 12 червня 2009 одноклубники в мене проблема непрацює правий задній поворот що це може бути? з такими питаннями до Fani! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 12 червня 2009 almaz то вже всьо машина ремонту не підлягає Так епопея з генератором закінчилась і обійшлась мені в 200 грн., кучу нервів, перебраним генратором і поміняними релюшками Тепер треба десь найти 150-200 грн. на сламом :puppy: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 12 червня 2009 almaz Може, дорожка окислилася... Це у всякому разі, це досить поширена болячка "сьомих" ліхтарів Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
badgio 1 Скарга Опубліковано: 13 червня 2009 almaz В мене таке було... провода старі... в багажнику під обшивкою перервалися... всеодно прозвонювати потрібно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 13 червня 2009 дякую перевірим badgioпровода не можуть бути в мене нова машина Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andy_sniper 1 Скарга Опубліковано: 13 червня 2009 almaz закороти з лівим заднім. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах