slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2009 тому буду ставити шось середнє! Може 2102! воу-воу-воу! стоп! не думай навіть! редуктор 2101 має 4,4!, тобто він самий тяговий зі всіх і якраз супер для драгу, но на трасі буде капєц! короч: 2101 - 4,3 2102 - 4,4 2103 - 4,1 2106 - 3,9 це всі основні редуктори! тимбільше якщо ти братимеш новий і не якесь коперативне ге, то зараз тіки є 4,1 і 3,9, іншого нема, хіба б.у. короч, тобі тре брати такий як і є в тебе і це буде оптимаьно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2009 2101 - 4,3 цей в мене зараз і стоїть! Незнаю ще не розбирав не дивився що там, але підозра на редуктор! А в мене перед тим стояв 2106, ото була тєма, але коли машина пуста! А коли нагружена, то ледве стягувала! Динаміка суперова, але там було зломано 3 зуба, прйшлось міняти! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2009 vazik_lv Я знаю шо міст в зборі зараз 1500грн. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2009 в четвер щоб всі були на окружній - будемо рішати нарахунок прийому гостей Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2009 vedmid Так точно!!!!!! Masterio Та ти гониш! Ну нафік, на шроті буду шукати дешевше!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PaTrIcK 1 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2009 :D :D :D ЖАЛЬ ЩО МЕНЕ НЕБУЛО (((( КОЛИ ЗУСТРІЧ НАСТУПНА ?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2009 КОЛИ ЗУСТРІЧ НАСТУПНА ?? не змінно і за будь-якої погоди, четвер 19,00 на окружній Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2009 О, то добре! А то я сьогодні заагітував ще одного "КОПІЙЧАНИКА"! Заправщик на АВІАС! Думаю він до нас в четвер підтянеться! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 1 вересня 2009 народ! треба ключ великий, або головку з ричагом десь від 23 до 29(може 23, може 24, може й 25 ) розбираюсь з сигналом і виникла потреба відкрутити руль - відповідно не знайшлось ключа ті хто ходить на зустрічі - пам"ятають - в мене була вузенька гайка на рулі slim_painter і Fani повинні пам"ятати хочу зняти ту заразу зараз в роботі з сигналом - затримка тільки в цьому помагайте Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 1 вересня 2009 vedmid там стандартно стоїть на 24! В мене нажаль такого нема, соррі! Мені б тоже такий ключ здався! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 1 вересня 2009 vedmid Маю мати , хоч приїдь до мене хоч на зустріч привезу ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 1 вересня 2009 Fani, коли можна приїхати? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 1 вересня 2009 slim_painter Як аміки ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 1 вересня 2009 slim_painterЯк аміки ? та от шукав тему де висловлюють подяку, блін, не найшов! :x киньте мены хтось ссилку на неъ, шоб на другий раз знав. Fani дякую за допомогу, шо виручив!!! поки мало ше проїхав на них, але задоволений багато чим, хоть і газові, но вони якісь троха м"якші мож :D просто не товче на ямах, шо спершу потішило, то це то шо при різкому старті, тормозі, машина не хитається назад-вперід відповідно. і дорогу тримають дуж добре, хоча тут впершу чергу подяка новим колесам, дійсно машину тримають суперово. єдине шо поки під питання то їзда, по хреновій бруківці, такій як отих 50м біля привокзального, біля самого переходу той кусок. просто вони дуже швидко вертаються в своє полодення і трошка типу б"ють, але то тіки 50м і то зовсім не показник :D ше потім розкажу детальніше всьо як і шо. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 2 вересня 2009 бачу імені мабуть з часом треба буде пружинки і аміки поміняти, та й повністю ходову мабуть перетрушу - на всяк випадок в четвер на окружній!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 2 вересня 2009 І я після 10-го, стаю на капремонт ходової, може і щось вдосконалю!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 2 вересня 2009 Увага!!!! Продається ВАЗ 2106, 1990 р.в. Кого цікавить, звертайтесь в приват! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 2 вересня 2009 vazik_lv позвони до Тараса нагадай йому про гроші за футболку.Мені треба чим по скорше. Саба якшо береш вєлік то принеса на завтра гроші. На мене просто наскочила дуже велика економічна криза. :D :puppy: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 3 вересня 2009 сорі всім, я ніяк не зможу сьогодні прийти взагалі :puppy: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 3 вересня 2009 я буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 3 вересня 2009 ШАНОВНІ ОДНОКЛУБНИКИ ВІЗЬМІТЬ ВСІ СВОЇ ФОТО І ВІДЕО ЗВІТИ ПРО Д.Н. КОПІЙКИ. і може ше хтось має ноут vazik_lv ти таку фігню мав якшо мож то візьми Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 3 вересня 2009 я ноут постараюсь взяти Мастеріо, я зара йду на той ровер подивлюсь добре і ввечері тобі на пиві скажу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 3 вересня 2009 і я постараюсь бути! Sabi af-af ,блим-блим вчора біля МРЕВ на Кульпарківській! 14:21 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 3 вересня 2009 Всьо Saba2106отримав подарунок у вигляді грошей на щеплення ! з чим йього і вітаєм Saba2106 тепер залишилось заінсталити і небуксувати !!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 3 вересня 2009 Fani Він ті гроші пробухав. :D Тому сьогодні навіть не появився. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах