vedmid 2 Скарга Опубліковано: 23 вересня 2009 класне відео хто завтра буде на зустрічі? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 23 вересня 2009 Я буду! SABA ну і будова в шестьорочних приборках! В тахометрі нема навіть де і діода запхати! :crazy: :silly: :silly: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 23 вересня 2009 vazik_lv а йьому нема куда спішити :D Правда SABA Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 23 вересня 2009 Mark вот шо в мене вийшло з тих вуздуховодів! Ти їх тоже хотів підсвічувати! Залежно під яким кутом вони стоять! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 23 вересня 2009 Fani Машина вже на ходу, кружить по району Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2009 :cry: :cry: :puppy: моя машина срочно поїхала..... На зустрічі буду без машини! Якби хтось проїжав біля південного то дайте знати може підберете! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 24 вересня 2009 vazik_lv класно вийшло, особливо 1-ий скрін. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2009 Mark ти сьогодні будеш? Баті треба срочно машина, тому сьогодні невдасться зацінити! Робити там нема шо, я ту підсвітку за 10 хв зробив! Монтаж і то довше заняв часу! :D хв 15! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 24 вересня 2009 Постараюсь бути сьогодні Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2009 я також постараюсь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2009 vazik_lv я с ЖД буду ехать, забрать не смогу..... Да и опаздаю на пол часика... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2009 Прохання донести гроші тим хто скідувався Sabaі2106 на подарунок , і одноклубника VETERANа стробоскоп виставити запалення :oops: , буду недовго потім на роботу ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2009 vedmid якщо будеш їхати через Південний то якщо буде місце захопи! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 25 вересня 2009 Слім кинь ссилку на той сайт,де тачки продаються,а то я даже приблизну назву забув)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 25 вересня 2009 Mark Посилання :D :o :x :cry: :oops: :shock: :o :x O:) :wink: :twisted: :wink: O:) :cry: :oops: :twisted: :puppy: :silly: :crazy: :frfr: O:) :wink: :twisted: :oops: :cry: :x :shock: :D :o :puppy: :silly: :crazy: :gaz: :ser: :shar: :sharm: :shv: :shy: :sla: :sml: :rog: :reve: :rev: :repa: :pya: :pri: :poz: :nzd: :friends: :fool: :Search: :Bravo: :ura: :val: :ven: :wan: :wc: :Yahoo!: :beer: :pardon: :ROFL: :cccc5: :cccc6: :cccc7: :cccc8: :cccc9: :cccc10: :cccc11: :cccc3: :cccc2: :ban: :O: :fool: :friends: :friends: :friends: :friends: :friends: :friends: :friends: :friends: :friends: :friends: :friends: :friends: :friends: :friends: :friends: :friends: :friends: :friends: :friends: :friends: :friends: :pri: :pri: :pri: :pri: :pri: :pri: :pri: :pri: :pri: :pri: :pri: :pri: :pri: :pri: :pri: :pri: :wcj: :wcj: :ven: :tit: :thk: :susel: :val: :ura: :ROFL: :Yahoo!: :beer: ББУУГГААГГАА Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 25 вересня 2009 Masterio Ото тебе штормить!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VLADEK WRX 1 Скарга Опубліковано: 25 вересня 2009 Всім здоров, де можна дістати клубну наклейку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 25 вересня 2009 VLADEK WRX Ти хоть раз появись на зустрічі а там поговорим. ОК ?:wink: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 25 вересня 2009 VLADEK WRX буде і наклейка і всьо буде! таки дійсно давай спочатку познайомимся короч, пишіть ше кому там тре наклейки і давайте скидуєм клубну касу за вересень і роздрукуєм. і кому тре велику наклейку, таку як в мене? або навіть дві таких? бо може ше би прапор замутив, а такі наклейки би залишились даремно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 25 вересня 2009 slim_painter Я непроти , вале мій попередній пост залишився без уваги , я на рахунок скинути трохі грошей мені за подарунок сабі ! тре гроші ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 25 вересня 2009 Кстаті,ви щось так і не сказали по скік у вас сбор грошей і коли? Слім, скік буде коштувати наклейка на лобове скло,с надписом---LordMarko ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 25 вересня 2009 slim А скільки коштує такий прапор як в тебе? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 25 вересня 2009 А хто ше хоче клубну футболку? :D Добавлено спустя 1 минуту 56 секунд: vazik_lv Доречі надзвони ше раз до Тараса скажи шо мены пох...й але шоб вын на четвер приныс грошы бо мене то вже починаэ зайо....ти. Фані я з тобою розрахуюся в четвер. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 25 вересня 2009 ЯКА ЦІНА ПРАПОРА, МЕНІ ТРЕБА ПРАПОР НА ТАКІЙ САМІЙ ТКАНИНІ ЯК В ТЕБЕ СЛІМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :roga: :roga: :roga: :roga: :roga: :roga: :roga: :roga: :stp: :stp: :stp: :stp: :stp: :roga: :roga: :roga: :ven: :ven: :ven: :ven: :ven: :ven: :ven: :ven: :ven: :ven: :ven: :ven: :ven: :ven: :git: :git: :git: :git: :git: :git: :git: :git: :git: :git: :cccc6: :cccc6: :cccc6: :cccc6: :cccc6: :cccc6: :cccc6: :cccc6: :cccc6: :cccc6: :wcj: :wcj: :wcj: :wcj: :wcj: :wcj: :wcj: :wcj: :wcj: :stp: :stp: :roga: :roga: :roga: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 25 вересня 2009 vazik_lv рахуй! балон фарби - 19 (зараз здається вже по 25 ) тканина - 15 (1*1,5) оверлочити края тканини наклейка (vaz2101.org) - 10 кусок ше оракалу - хз скільки))) ну і ше то всьо повирізати і замутити Fani скажи по скільки, сорі я в четвер запінився троха, тебе вже не застав. А і ше одне! Fani, ти накаркав :D :D :D тепер прийдеться міняти той лівий поворотник, він тепер ше більше тріснутий. слава богу, шо я з машини не мав планів знімати бампери і їздити без них. а то би сьогодні мав би роботи купа. зранку *** дотулився заді в бампер, добре шо на 11 моделях на бампері є грубий кусок резини :D а потім вечером в дворі ше сусідка на ланосі розверталась в результаті царапина на водійській дверці, і поворотник і знову дякувати бамперу кузов цілий, навіть а ні каплі більше не видно Кстаті,ви щось так і не сказали по скік у вас сбор грошей і коли? 15грн в місяць. Слім, скік буде коштувати наклейка на лобове скло,с надписом---LordMarko ? якщо маленька типу моєї то 7грн, велика 10-15 Masterio і vazik_lv, вас сьогодні зі смайлами накрило? :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах