slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 24 жовтня 2009 моє катання завтра в брюхах відміняється :cry: а шо такоє? кепсько старі задні просівші пружини, зробиои своє діло при перевозці картоплі (хоть і її було мало, бо я ніколи не ружу в машину поввніс 450кг, як можна) пружини собі присіли, ви і так бачила які вони, бо питались чи я занижав. і вся вага пішла на аморти, в результаті кріпленню пісєц, і відновідно та вся вага перейшла на бідний один амік, який просто того не витримав :cry: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 24 жовтня 2009 slim_painter вона в тебе взагалі неїде? Народ ну так на яку годину та вся двіжуха? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 24 жовтня 2009 Зустрічяємся на 12ту на окружній ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 24 жовтня 2009 незавтикайте годинники на годину назад переставити!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 24 жовтня 2009 slim_painter вона в тебе взагалі неїде? дві години на естакаді тільки шо з лямпочкою в руках, і всьо вже майже гуд велика подяка vazikу шо в пізню годину приїхав і поміг :wink: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 25 жовтня 2009 slim_painter (от неслухаєш старших і маєш трабли , невідмовляйся від допомоги !) Молодець справжній вазовод , зустрічяємся на 12ту на вул. Окружна ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AngEvil 1 Скарга Опубліковано: 25 жовтня 2009 slim_painter а мені де дякую? :cry: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 25 жовтня 2009 я тобі кремо подякую так! бігом всі переводьте годинникиик! досить спати! і на 12 на окружну! p.s.Всіх вітаю зі святом! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AngEvil 1 Скарга Опубліковано: 25 жовтня 2009 Хм....так як вчора подякуєш? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 25 жовтня 2009 так! тільки більш реальніше! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 25 жовтня 2009 slim_painter AngEvil От ви флудери , нехочете сказати як то хоч недразніть :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 25 жовтня 2009 :D :frfr: :frfr: :frfr: по суті, то ми всі тут флудери! всі 92 сторінки, суцільний флуд ! :D :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AngEvil 1 Скарга Опубліковано: 25 жовтня 2009 ну нафіг той ЛТК, тут мона флудити :crazy: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 25 жовтня 2009 ВІТАЮ ВСІХ ЗІ СВЯТОМ!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 25 жовтня 2009 Всіх вітаю і вже виїжаю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 25 жовтня 2009 Ото поремонтували свої машинки!!! :D :D :D Хто як думає, вдався сьогодні день автомобіліста чи ні???? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AngEvil 1 Скарга Опубліковано: 25 жовтня 2009 я думаю, що вдався, правда я підвела Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 25 жовтня 2009 вдався ше й як))) правда не їде вона всеодно, 120 максимум шо вижав, далі вперся в якесь БМВ, і так і не пергнав його , а їхала б нормально тоді б перегнав його Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 25 жовтня 2009 машинок нам сьогодні хватало Так, всі грузим Вазіка щоб поїхати в Карпати до нього і там троха "погудіти" :beer: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 25 жовтня 2009 ок, мене ше на стрийській трасі не бачили)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 25 жовтня 2009 CheZZ Я непроти . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 25 жовтня 2009 CheZZ но-но-но!! Як тільки так зразу! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 25 жовтня 2009 Та! відсвятквали сьогодні класно! особливо я нарешті нальотався а стосовно поїздки до Ваза, то я обома руками за, але в якості пасажира! ну хіба то буде ше не скоро і я вже матиму редуктор. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 25 жовтня 2009 електричкою можна Добавлено спустя 10 минут 42 секунды: ладно про карпати потім, хто йде 3 листопада в Пікассо? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 25 жовтня 2009 ладно про карпати потім, хто йде 3 листопада в Пікассо? ВО-ВО!!! давайте кажіть!!! часу не так і вже багато! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах