vedmid 2 Скарга Опубліковано: 26 жовтня 2009 до вазіка треба їхати коли? які електрички? ми автоклуб, а не електричний Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 26 жовтня 2009 slim_painter я йду в мене якраз зарплата перед тим :D а кіко кілометрів до vazik_lv якщо їхати машином ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 26 жовтня 2009 думаю 100км буде Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 26 жовтня 2009 Я думаю скинутисть на бензин на двох машинах якщо люду назбираєм беде ненапрязно AngEvilДе фото з покатушок ВИМАГАЮ ФОТО , ану дружно "КСЮ ФОТО"!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 26 жовтня 2009 Ксю, ФОТО!!! до Вазіка мона на 2-3 машинках рванути, але мінімум на 2 дні тоді Поступила ше пропозиція на цих вихідних вибратись десь на естакаду і трохи гайки покрутити. Фані явка обовязкова!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 26 жовтня 2009 є зразу дві естакади білі Гелікону на Кульпарі, впринципі я не проти))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 26 жовтня 2009 ладно про карпати потім, хто йде 3 листопада в Пікассо? Ми певно пас... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 26 жовтня 2009 slim_painter А шо з редуктором!!!! До мене 136 км! Коли поїдем - скажу! В Пікасо не вийде напевно :x А в кого гайки крутити будем, що міняти будем? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 26 жовтня 2009 ладно про карпати потім, хто йде 3 листопада в Пікассо? Ми певно пас... я-ні Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 26 жовтня 2009 CheZZ ми то хто? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 26 жовтня 2009 AngEvil ФОТО! ФОТО! ФОТО! ФОТО! ФОТО! ФОТО! ФОТО! ФОТО! ФОТО! ФОТО! ФОТО! ФОТО! ФОТО! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AngEvil 1 Скарга Опубліковано: 26 жовтня 2009 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 26 жовтня 2009 ми то хто? я з девушкою Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 26 жовтня 2009 тобто не йду - їду до ані на празник в четвер Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AngEvil 1 Скарга Опубліковано: 26 жовтня 2009 так, народ! особливо CheZZ і vazik_lv, щоб ви були 3 листопада!!! бо я знаю де в Сліміка біта лежить!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 26 жовтня 2009 всьо! фотки всі є! і нарешті я зробив окрему тему тільки наших фото! Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 26 жовтня 2009 Молодець , велику роботу зробив дружно "ДЯКУЄМ"!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 26 жовтня 2009 :oops: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 26 жовтня 2009 я от думаю на Калуську осінь поїхати, шо скажите :twisted: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AngEvil 1 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2009 Молодець , велику роботу зробив дружно "ДЯКУЄМ"!!! а мені дякую нема? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2009 AngEvil І ти умнічка будуть з тебе люди ДЯКУЄМ !!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2009 я от думаю на Калуську осінь поїхати, шо скажите Twisted Evil а детальніше? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2009 vedmid На ЛТК є тема калуська кільцева, подивись. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2009 Saba2106 ти ганяти чи просто так? короч, полюбе забиваю місце одного пасажира!!! і обіцяю підтримку!!! сам дуже хочу, але троха машина заслаба для того Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2009 Посмотрю по деньгам , может и поеду, Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах