Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2009 slim_painter а смисл туду їхати дивитись? тим більше що участь не дорого виходить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2009 НАРОД!!! давайте покатаємся разом з ЛТК на гелоувін! Посилання я планую їхати! виріжу гарбуза, причеплю на капот і покатаюсь. минулого року в той час бігав на квесті і бачив ту колону ЛТК, прикольно! такшо давайте не морозьтесь! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2009 slim_painter можно, а кто будет? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2009 slim_painter А до якої годині той хелоен. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2009 slim_painterможно, а кто будет? ну я точно! Фані вроді теж за! такшо давайте поактивніше!!! slim_painter А до якої годині той хелоен. я думаю до 11. мож до 12. та і кому дуже буде тре втікти, то просто зверне і поїде собі куда тре. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2009 А маршрут известен??? Добавлено спустя 1 минуту 59 секунд: Посмотрю, если мама так поздно отпустит тыкву брать?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2009 А маршрут известен??? та маршрут там до лямпочки, як перша машина поїде, так воно і буде Посмотрю, если мама так поздно отпустит а давай ми бандою приїдем і попросим :D тыкву брать?? та маршрут там до лямпочки, як перша машина поїде, так воно і буде а то обов"язково! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2009 я походу дістану гарбуз тільки до кого можна в пасажири? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2009 можна покататись тільеи поясніть як треба вдітись і як того гарбуза вчіпити Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2009 Я з вами Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2009 слухайте поступила ідея щоб машину накрити якимись простенями вирізати для лобувухи і для бокових вікон дири а остальне розмалювати балончіком Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AngEvil 1 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2009 almaz простинями забезпечиш? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2009 та ну, то вже перебор з простинями)))) в мене вже пасажири набрані, більше нема місць vedmid та як хочеш, можна просто маскою обмежитись. саме основне гарбуз на дах або капот!!! а прикріпити легко! самонарізами! :crazy: Markти вже здоров? якщо так, то давай підтягуйся!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2009 ну тоді, almaz, з тебе гарбуз і придумай як причіпити в мене тоді ще 1-2місця вільно: спереду я з Аньою, ззаду алмаз Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2009 almaz Ти дивись шоб за вами Беркута в простинях не ганялись!!!!! А vedmid причіпиш гарбуз самонарєзами до криші або капоту!!! Завтра детальніше обсудимо!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2009 Да вроді вже здоровий,завтра буду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2009 я вже маю перший гарбуз Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2009 almaz нарий ше мені, але якийс велики! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2009 Народ хто хоче в неділю в брюхи згоцати покататися? Якшо шось то я би взяв колеса , може хто захоче боком поїздити. :twisted: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2009 Masterio ти краще запитай, чи Фані хоче ше комусь робити карб, або редуктор в неділю :D :D :D :D :D :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2009 я би зрадістю, але шо забагато то не здорово. такшо чекаєм зими і єхаєм всі, там вже нагрузки на машину малі. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2009 slim_painter якшо шо то я скажу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2009 я +1 на Хеловін, але пасажиром, не люблю колоною їздити, Ведмідь я тоді до тебе падаю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2009 ok Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2009 Хто там сьогодні буде??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах