Гість Mark Скарга Опубліковано: 12 листопада 2009 Хто без машини буде ? може б подорозі підібрав би) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2009 Mark я буду з центру добиратись, якщо по дорозі - підбери, як ні, не страшно, дотопаю до Фані Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2009 AngEvil то може до мене взагалі тепер нічо не відноситься? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 12 листопада 2009 CheZZ Я буду с під Цирку виїжати десь в 19.00,давай підвалюй до мене.Телефон мій маєш,коли будеш біля дому маякни Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2009 Mark та ладно тоді, мені до Фані ближче. Всеодно дякі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AngEvil 1 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2009 almaz чувак, ми тут дупля не даєм, що то туво написав.... :oops: :oops: :oops: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2009 AngEvil +1 :sml: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andy_sniper 1 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2009 +1 :oops: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bizon 1 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2009 Я +1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 12 листопада 2009 Ну і я буду +1)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2009 MarkSLIP тогда точно офигеет... Стопудово. Эх, не жалеете вы модераторов... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AngEvil 1 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2009 SLIP ми ж чемні... а ви файні модери :oops: :oops: :oops: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2009 SLIP ми ж чемні... Ну хіба деколи кого-небудь поб"ємо... Треба ж деколи когось побити... :D До речі, а Ведмедя так і не знайшли? Де він пропав? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2009 Був сьоня , пропажа наша . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2009 Antop, SLIP, гГИ!))) а я і не знав шо наші брєдні ше хтось, крім нас, читає я думав шо SLIP вже давно забив на таких злосних флудерів зі Львова Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2009 Клясно вчора позависали!!! Також велике дякі спонсору вчорашніх посиденьок! :good: :good: :good: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 13 листопада 2009 CheZZ +1 Великая подяка спонсору) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2009 А я як завжди на роботі :cry: Народ підженіть мені роботу.Бажано ніфіга не робити, ну хібашо інколи :D Зарплати в районі 2500, але можна і більше!!!!!!!! :D. А шо в чора таке було, якшо не секрет.?!!!!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AngEvil 1 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2009 зареєструється спонсор сьоня мож на форумі... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2009 AngEvil Шо то за такі загадки. :o Народ хто їде в Калуш????????????????Крім Саби. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2009 Masterio Саба неїде ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2009 Fani А чого? Він ж учасник.Шо в нього вже знов сталося????? Саба мля ти представляєш наш клуб. А ну йди в гараш і крути машину поки вона небуде пхнути афігенно. :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2009 тре йому диброї мзди дати і тоді поїде , морозиться нігодяй ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2009 мля! шо то за наїзд на Saby, тре краще всі зібратись і ппокрутити гайки якщо тре допомога! заради такого помогли б! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 13 листопада 2009 Я скоріш за все не зможу, на суботу чи неділю маю їхати на днюху до брата. Якщо б я раніше блін взнав за ці гноки, то можно було б і подумати на рахунок того щоб виступити,в класі до 1,5 , там плата 50 грн то фігня вобще. Я на рахунок помогти Saba я за) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах