slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2009 andy_sniper та я просто ніхолєри там не поняв:D нічо, завтра розберемся! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vaz_-_2105 1 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2009 Прівет народ!!!!!!!!! Як ся маєте)))))))))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 7 листопада 2009 нормально,щоб завтра був на 13.00 на Окружній) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vaz_-_2105 1 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2009 Mark Я напевно пропущу народ. ВИБАЧТЕ. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2009 Народ вибачайте але мене завтра небуде. Йоб@на робота .Хіба я до вас там би підїхав. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2009 Masterio давай підтягуйся ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2009 Masterio ага! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2009 CheZZ дякую за фотки в бортовик. Я також хотів їх виставити, але не знайшов. Може завтра заскочу на хвильку, але не певний. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2009 ектрене голосування - якщо зара 5 чол. не відізветься, що сьогодні їдуть на зустріч - я тоді пас теж! чай можу і дома попити Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2009 CheZZ Зара договоришся :x Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 8 листопада 2009 Ну я буду,slim_painter Fani Andy вроді теж ,може і Saba нарісується) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2009 CheZZ такшо неочкуй ! все буде файно :frfr: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andy_sniper 1 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2009 5+1=6 всьо пєм... пєм чай.... в Брюхах Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 8 листопада 2009 Буде ще 1 машина моїх знайомих,якщо ви звісно ж не проти Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2009 Mark непроти тіки за ! якщо нормальні , адекватні люди ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 8 листопада 2009 Да норма,це дружбани мої.Як раз будемс с ними пробувати їх мазду 626 кинути в дріфт :D (передній привід) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AngEvil 1 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2009 і ми, і ми........ CheZZ ти дома не сидиш!!!!!!!!!!!!!!!! Інакше поб"ю :oops: :oops: :oops: Добавлено спустя 3 минуты 25 секунд: Masterio шкода що тебе не буде..... але ти постарася чим скоріше підтягнутися, бо я не матиму з кого гнати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 8 листопада 2009 CheZZ Я скоро буду збиратись,кого там треба підібрати? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2009 ФК Карпати грають за будь-якої погоди! а ми чим гірші?! такшо ніякий дощ нам не поміха! P.S.хто в термосі чай бере? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2009 Я можу взяти ! а хто канапки ? :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AngEvil 1 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2009 я чай беру Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2009 как отпраздновали?????? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AngEvil 1 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2009 :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2009 ну шо там? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2009 ну шо там? я вже забув як Ти виглядаєш!!! сорі, я сьогодні трохі пасів :oops: Добавлено спустя 2 минуты 28 секунд: нашого фотографа нам не вистачало!!! :o Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах