AngEvil 1 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2009 Короч народ, я вам вже кажу, що ніхто не поїде в Калуш...всі гайки крутити будуть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2009 короче пішов до друга банкіра, поговорив за ті страховки і він мені м"яко пояснив шо там сусідня тема про страхівку то якась повна лажа. спешл фор Fani страхівка буде коштувати 206грн! без ніяких франшиз і т.д. CheZZ-103грн! мені обійшлась теж 206! такшо давайте кажіть кому тре і я вам кажу куда підійти, то в центрі на валовій. і скажете шо від мене і всьо буде гуд! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2009 Нарушение правил форума!!! Старайся больше не оставлять таких постов. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vaz_-_2105 1 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2009 Прівет всім Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AngEvil 1 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2009 А я знаю шо таке франчиза Добавлено спустя 43 секунды: Прівет всім і тобі не хворати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2009 і тобі не хворати а хто хворав??? :shock: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 13 листопада 2009 А я знаю шо таке франчиза Круто P.S А я даже не догадуюсь :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2009 а я тоже наю шо то таке! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2009 А что за страховка???? Добавлено спустя 4 минуты 3 секунды: какие планы на завтра, погодка вроде нечего, нормальная??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2009 від АХА! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AngEvil 1 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2009 хтіла похвалиитися тим, що вчила з фінансів, а ви.... беки :cry: :cry: :cry: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2009 Хто хоче допомогти мені поміняти подушку на кпп ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 14 листопада 2009 Куда і коли підїхати? І що треба з собою взяти?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2009 Mark В мене все є просто тре на естакаду заїхати і вихлопну притримати шоб гайки непозривати ! а підїхати де естакадає тудиі тре підїхати ! мені негорить мона після обіду ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 14 листопада 2009 давай я тоді до тебе підїду десь 14.00 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2009 Mark ок ! буду чекати ! ну ти бачив де моя машина стоїть ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 14 листопада 2009 угу,знаю.Тільки телефон в лічку кинь або аську,коли приїду маякну. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2009 Агов народ шо ніхто не їде в калуш?Невже нікому не цікаво? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2009 Masterio цікаво але нема на чому . Mark відписав в приват ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 14 листопада 2009 Masterio Бензин є, машина готова але якось не цікаво, кільце якось скучно. Fani бачив Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2009 Fani Та як нема на чому. Вот Марк би поїхав за милу душу.)))) А на бензу скинулись і всьо. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2009 Masterio я непроти але зара грошей нема буде аванс на слідуючий тиждень , хібашо тоді віддам ! і тре шоб разом з Markом було чотири людини тоді на бензин получеться менше грошей ! але верішувати Mark Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2009 Fani Я можу підїхати помогти. Добавлено спустя 1 минуту 47 секунд: заодно поговоримо. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2009 та тобі троха далеко але як хоч то давай , де колишній "Спартак" знаєш тепер палац спорту "Україна" то пару хв пішкі від тої естакади , захочеш позвони ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2009 Fani ок. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах