Fani 1 Скарга Опубліковано: 24 липня 2010 Bratik, давай на 12 ато боюсь проспати або запізнитися ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 24 липня 2010 Fani, как хочешь, я лично в часов 7.00 встану, могу и на 8.00 приехать мне главное вечером успеть в ашан... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 24 липня 2010 Тільки ви мені в аську напишіть конкретно куда і коли. Я завтра перед пробіжкою прочитаю, а то щас дружбани с компанією веселих подруг привалили, гульбан нах ))))) Хто бажає дурки затєгнути, запрошую))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 24 липня 2010 Кароче.... завтра, біля Ашана... на 12 годину. Хто на тазіках - скупчуйтесь... шоб проще було найти... а якшо всетаки без тазіків... то хз... де там зустрітись... так шоб на виду було... Хто за 12 год??? П.С. Не факт шо я буду... :Е( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 24 липня 2010 З дзвонешся з Bratik ом . на 12:00 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 25 липня 2010 Я пас - купа справ сьогодні, єдиний вихідний, в Ашані теж буду, але точно не скажу о котрій Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 25 липня 2010 CheZZ, чез, ты приедь к Ашану, купишь нам мяса, пива и можешь быть свободен Короче 12.ОО центральный вход (ток который ближе к остановке маршруток и въезда на подземку). Нам надо будет купить дров, мяса и к мясу. Думаю поедем на скнилов, там есть навес, так что дождик не помеха главное, что бы места в машинах всем хватило, а то маршрутками троха накладно. Фани. Давай общаг пропьём, зачем он нам? на 205 гр. можно посидеть троха.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 25 липня 2010 Bratik, общаг пропити це звичайно просто, але імхо не можно. Краще чуть касси дозбираємо і купимо на клуб мийку Кейхер( особливо круто звучать останні 3 букви), можно буде без гемора мити машини на суботніках, лиш 2 відра води+розетка і вуа-ля) Ми с Фані по 11 вивалюємось на зупинку 133 на Бандери, звідти доїдемо до Ашан-а а там зідзвонимось Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 25 липня 2010 Кейхер Поправочка - Керхер Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 25 липня 2010 CheZZ, пох буква, головне що поняли)) А ти давай не поправляй там, а приїжай до нас)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 25 липня 2010 LordMarko, буде видно. Антенку забадяжив??? Fani, динамік сьогодні буде, але ненаю чи заберу, чи завтра Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 25 липня 2010 Бомбезно посиділи Жаль в невеликій компанії, але норма) Пару фоток закинув сюди Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 25 липня 2010 Шкодую, що мене не було - у мене комп заглючив - щойно відремонтував. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 25 липня 2010 Соррі... я тільки в обід проснувся... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bizon 1 Скарга Опубліковано: 26 липня 2010 LordMarko, Ось ця машинка про яку я тобі розказував, глянь відео і бортовик Посилання і Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 27 липня 2010 треба буде повторити вилазку по скільки скидались? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 27 липня 2010 по 45 грн, але це з шампурами, пивом, посудом) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 27 липня 2010 МАРК,ФАНИ сори, но я в ближайшие дни занят(типа опять пикник), роботы много вне службы, хочу успеть до отъезда, но возможно в воскресенье смогу выбраться. кстате сегодня повторил, беседка немного протекает, а так супер.. vedmid, Думали с выше переименованными особами повторить, но пока вопрос открыт..... пишите, будк думать и менять планы.. кстате, где дешёвый диван купить можно? до 2 тысяч (спать и сидеть) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 27 липня 2010 Bratik, ---Будинок меблів на Любінській, Галицьке перехрестя( там купа магазинів) або ще є норм магазин, там мої батьки собі брали диван, стєнку і кухню, то тіпа на тому перехресті де будинок меблів, як їхати від Окружної,треба повернути на ліво, в сторону заправки ОККО, і метрів за 20 по правій стороні магазин меблів. Хз, вроді норм має бути, їх меблі в нас років 4-5 і поки не жаліюсь) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 27 липня 2010 ФАНИ кассу пропиваем??? LordMarko, а если после меня 4-5 лет не протянут тебе по гарантии подогнать ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 27 липня 2010 Bratik, Не на мийку збираєм . Пік-нік тре по погоді дивитись , зара недуже хочеться мокнути . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 27 липня 2010 Fani, я люблю быть грязным, и мне мойка нах...р не нужна (админы лавлю бан) а про пикник смотрите, если что звоните.. Кстате, админы, два бана и рейтинг(ВЕС РЕПУТАЦИИ) год поднять нельзя ? или подмазать надо? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 28 липня 2010 можна в неділю шомпура і мангал маю а чого купляли - було попросити Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 28 липня 2010 vedmid, просто у кого было просить??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 28 липня 2010 у мене!!! я не жадний, але люблю коли речі повертають Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах