Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

Saba , тобі ше мет довідка тре ? маю знайомого на роботі якій зробить за три дні . Ціна по тел. Зацікавило маякни !

По темі , завтра буду без машини хіба після обіду . але ключ для зливу масла взяв . також чекаю на яку годину збираємось ?

На кряйняк шашлик замутим біля гаража :bk:або на неділю .

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Ого, скільки постів

Я тільки додому приїхав, скуплявся

Гараж навпроти лайфу на личаківській. Я там буду десь з 11:30, такшо на 12 00 мона сміло приходити.

_ANDY_,кажи час!!!! - бачиш народу не терпиться замурзатись...

доречі, може тебе підібрати біля податкової?

Та я ще поїду докупляти дешо з самого ранку, такшо не потрібно, але спс що запропонував)

Якщо є якісь питання то мій номер: 0682271819

Поділитися повідомленням

я смотрю все усиленно хотят машину крутить, а мне поможете провести капиталку всего?

пиво поставлю :)

Поділитися повідомленням

бічна личаківської
Головне - лаконічно. Добре, що у Личаківської тільки одна бічна і на ній тільки один гараж :multi:

Поділитися повідомленням

VETERAN, якщо їхати від центра по Личаківській, це між зупинкою трамвая МедУнівер і Мечнікова, магазин Лайф, навпроти буде вуличка, підьом по ній метрів 15 і наліво, там буде дворік с гаражами, Ви на місці)

Поділитися повідомленням

Ну от - завели ми мотор машинки _ANDY_ і вирішили відмітити цю подію

Зображення" rel="external">Посилання

Зображення" rel="external">Посилання

А далі, напевно, будуть враження відмічаючих та інших.

Поділитися повідомленням

Ага, прикольно посиділи)

Там на першій фотці я відбиваю атаки комарів

Всім дякую за те, що проїхали. Я б сам не справився.

Поділитися повідомленням

Класно провели суботу , і машинку оживили і відпочили :bk:Шо тут ше скажеш .

Поділитися повідомленням

Інтересно у вас тут.. ніяк не приєднаюсь.....питання по темі - руль відпускаю на ходу - вивертає на 1,5-2 оберти... на 100 км\год випадково відпустив - чуть не перевернувся і на свалив в кювет... ледве вирулив.... шо то може бути? Підскажіть шо провіряти... з виду всьо ок було.... до того було трохи - дуже мало вивертало... 1-3 см руля...ну мінімально траєкторію міняло - я грішив на розвал... але зара шось сумніваюсь.... почалось після поїздки в Чернівці... з кожним днем все більше вивертати починає....сьогодні вже поставив...став типо на ремонт...небезпечно так їздити...

Поділитися повідомленням

guf, давление в калесах, может какой то тормозной клинит или подшипник в ступице,или ямку хорошую поймал и нарушил геометрию.

то надо смотреть

Фани как всегда при виде мяса, цветёт и пахнет :)

Поділитися повідомленням

Masterio, як там успіхи в стрибках, ти на цих вихідних був в Цуневі чи збираєшся на слідуючі? Якщо ще не стрибав давай разом стрибнем, в суботу. Я завтра отримаю аванс і у вівторок зранку піду закину гроші за стрибок.

Поділитися повідомленням

я- пас --- робота

а чи не легше під"їхати до спєців?

тиск в колесах і сам поміряти можеш

під"їдь до ходовика - заплотиш кілька рубасів і він гляне чого їй бракує по ходжовій

або підвішуєш кожне колесо по черзі - якщо туго крутиться - шукаєш причину чому, як не знайдеш - див вище

Поділитися повідомленням

Їхати на ній не дуже хочеться... евакуатор - дорогий, передні колеса підвішував - норм крутяться. Грішу тоді на рульову колонку... руль тяжко втримати... як відпустиш - сразу намотує вліво... але тільки на ходу...

Поділитися повідомленням

guf,

тогда посмотри, чи не выдавило саленблок какой то или проверь мост, не повело его (типа реактивные тяги не гнуты или резинки на месте) да и посмотри или передние калёса более мение нормально стоят(розвал, схождение. хотябы на гоазок)

guf, или жди до конца месяца, тогда помогу решить проблему :)

Поділитися повідомленням

Подскажите пожалуйста куда конкретно смотреть и как должно быть - я не шарю по этому...

скільки коштує приблизно шарова 4 шт, сайленти 8 шт? Комплектами?

Поділитися повідомленням

а ти в якому районі живеш?

якщо не будеш гнати - до майстра доїдеш

нарахунок запчастин - пройдись по авторинку(ах) - будеш мати саму свіжу і точну інфу

ти би хоч пішки на зустріч прийшов

вже за стільки часу - не знаю яким треба бути занятим, хіба нема бажання

Поділитися повідомленням

guf

Зображення

деталь 25

Зображення

деталь номер 2101-2904180 и 2101-2904040(две в верху, две в низу)

где эти саленблоки стоят

Зображення

как они выглядят, резинка в нутри должна быть нормальной,а не выдавленой.При плохом саленблоке появляеться стук при езде по плохой дороге

и мошину может тянуть в сторонув следствии смещения рычага от своего номального положения.

С задним мостом таже фигня при плохих резинках на реактивных тягах (2 коротких, 2 длинных,одна поперечная)мост смещаеться относительно кузова

или в лево - впрво или одно из колёс в вперёд или назад, получаеться типа подруливание, но только уже задними колёсами (машина едит немного боком).

А рулевая колонка тут не причом,

Зображення

деталь 20 и24

Зображення

задние резинки

Змінено користувачем Bratik

Поділитися повідомленням

Да я это уже всё знаю..более менее всё читал вчера........ проверить нет как... под машину лазить........в такую жару...... а вечером уже пьяный))) Машина щас стоит на балатоне... около сильпо... по ул. Мазепы...

Поділитися повідомленням

Подскажите пожалуйста куда конкретно смотреть и как должно быть - я не шарю по этому...

а зачем тогда писал :(

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз