Bratik 2 Скарга Опубліковано: 28 липня 2010 vedmid, к тебе звонили Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 29 липня 2010 так за шомпура ніхто не питав могли б під"їхати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 30 липня 2010 ПРИШОЛ С ГАРАЖА, прокачал тормоза, уже хоть немного берут. Посмотрел на свою ласточку и сердце кровью обливается, столько работы ещё. кстате мыл я её только перед праздником (днюха копейки) нашёл прокладку под головку на 79, отдам в хорошии руки (ну типа больше чем спасибо). vedmid, когда тебе звонили шампура были уже на руках в воскресенье чего? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 30 липня 2010 Я завтра буду в себе на стоянці ставити акустику+ доробляти що зможу по кузову і салону, в кого є бажання підвалити помогти або просто за компанію попити пива, буду радий бачити) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 30 липня 2010 LordMarko, я завтра пасс, успехов тебе... похвастуешся потом Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bizon 1 Скарга Опубліковано: 30 липня 2010 LordMarko, А де у тебе стоянка, і на яку годину ти туди підеш? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 30 липня 2010 Bizon, стоянка біля Цирка, а точніше на Ярослава Мудрого.А повалю десь як проснусь, думаю на 11 десь) Да якщо щось я буду на телефоні. Сьоня після роботи зробив останні заміри колонок до дверей, ох сцук чую завтра буде ппц весело нах. Там все треба буде ставити ювелірно точно, бо були б маленькі якісь колонки то гавно вапрос, а тут такі коні йо-ма-йо, знизу будуть впиратись в поріг, зверзу в ручку відкривання дверей, зліва в якусь непонятну шурупу на дверці, і в саму дверку тому буду завтра інженеріть, щоб стало ідеально)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 31 липня 2010 скинь мені свій номер як швидко порішаю всі свої питання - можливо приєднаюсь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 31 липня 2010 LordMarko, как процес установки акустики? Захекался сегодня пипец, плюс под конец товарищ на опеле приехал, ему на сервисе колодки неправильно поставили, пришлось устранять Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 31 липня 2010 Дам...ппц сервисы щяс пошли... я пока в "состоянии шпаклевки"... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 31 липня 2010 акустика нарешті !! поставлена) Робилось дещо через "Ж":multi: , але вийшло вроді класно, є пару ньюансів які я вирішу за пару днів, але загалом виглядає і звучить бомбово. Бабло поступило, тому як буде ТО сразу пожену її на подальший тюнінг, і поки вона буде робитись в майстра, нароблю фоток і створю бортовик, там закину фотки як ставив то все діло) Кстаті, величезна подяка Фані за допомогу с електрикою, фіг я би без нього щось би підключив Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 31 липня 2010 LordMarko, поздравляю у инсталляцией! Ну да, без Фани ни один ремонт не проходит, только мне он пока не чего не сделал Фани, может пока буду на море, ты мне машину отремонтировал бы? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 31 липня 2010 Bratik, Тобі пом буде страшно їздити , воно тобі тре ? LordMarko, Та нема за шо пару проводків скрутити і провести не тяжко , дякую за холодне пиво після роботи . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 31 липня 2010 Fani, я тебя вместо маникена посажу Что завтра??? Или опять в последнюю минуту решим?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 31 липня 2010 Bratik, менна дачу певно потянуть , а може ше куда подалі не вирішили . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 31 липня 2010 Fani, куда подальше посылают, а не тянут тогда займусь чем то полезным, раз ты на даче, остальные в "НОРД" (типа холодильник) играют, ну а некоторые забыли, что они в клубе Кстате, ТО уже готово? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 31 липня 2010 Bratik, готово . після трьох тижнів очікування . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 31 липня 2010 Якщо завтра без мяса,знач Я по базарі пройдуся) Ви не вкурсах чи завтра працює на Зеленій базар, і на Кульпарківській? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 31 липня 2010 LordMarko, на кульпарківській працює , на зеленій навряд чи ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 1 серпня 2010 я смотрю, опять всё затихло.. Или в клубе только Марк, Фани и Братик? добавлю.. у кого есть смола или руберойд, и он годов поделиться. прийму в дар или за символическую цену, готов отработать на ремонте машины. просто гараж надо перекрыть... кстате могу обменять на плащи от ОЗК (на грибы или пасти коров хорошо, хотя коровы тут не актуальны , ) добавлю.. у кого есть смола или руберойд, и он годов поделиться. прийму в дар или за символическую цену, готов отработать на ремонте машины. просто гараж надо перекрыть... кстате могу обменять на плащи от ОЗК (на грибы или пасти коров хорошо, хотя коровы тут не актуальны , ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 1 серпня 2010 Bratik, нема такого Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 1 серпня 2010 Начал свой бортовик.. Посилання Марк осенью проверим, поганяем ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 1 серпня 2010 Bratik, ну поки я пішоход, а як буде ТО то в любий момент готов) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 2 серпня 2010 ну що? поїдемо того тижня в шацьк? треба вирішити зараз пропоную в четвер\п"ятницю виїзд, а неділя вечір\понеділок ранок - назад якщо ні - то я в четвер виїду на Волинь на озера вприципі можу спитати - може можна ще когось взяти ну відповідно - бензин і випити\поїсти порівну Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 2 серпня 2010 vedmid, я в середу-четвер їду в Світязь, можемо там зустрітись пива попити Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах