Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

VETERAN, нєа, в мене пряма ссилка в нашу тему, а так по сайту рідко коли лажу!!!!

Подивимся, може щось придумаєм! Може маленький пробіг, а можливо просто посидимо на Окружній пивка похлебчем!

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Я за пробіг з прапорами , пом можна якийсь легенькій пік-нік . А можна відморозитись і нічого не робити :)

Поділитися повідомленням

Може хто має кулір для мамки чи хардів ? тре один або два залежно скільки є ! Будем боротися з запотіванням заднього вікна .

Поділитися повідомленням

Fani, паходу якшо якийсь пік-нік, то тоже всі відморозяться, в прямому смислі слова, передають морози сильні.

Такшо думаю шо поппити пивка і з собою взяти прапора на Окружну, буде сам раз!!! Може на Північну зїздити.

Поділитися повідомленням

И мне сунуться на Окружную, что бы посмотреть как вы пиво пьёте? :)

другие варианты есть??

Fani, А стёкла от перегара сильно потеют :)

проверено:)

Поділитися повідомленням

slim_painter, бажання маю .

На яку дату ми орінтуємся з тим пробігом або просто зустрічю ?

Поділитися повідомленням

Fani, забий на кулєри , воно всьо - як мертвому кадило ! А якщо ставити потужніший вентилятор - дуже скоро шум "замахає" . В місті на малих швидкостях від запотівання нікуди не дінешся, особливо якщо в авто більше двох ... Вихід: ставити скло з підігрівом .

Ну ще можна заюзати засіб типу "Антитуман" ....

Поділитися повідомленням

liuskywalker, Дуже не хочеться купувати нове скло через той підігрів . Хочу попробувати з куліром , проблема в тому шо в задніх стойках відсутня вентиляція як в 21011або 21013 тому і на швидкості і в міському русі постійно запртівше а в бокове стокове зеркало огляд слабий от і їздю фактично без зеркал . А ше з нашими людьми які не включяють ближнє світло в сніг чи сильний дощ , от і неприємно перестроюватись або тормозити різко в екстриних випадках не бачучи шо робиться з заду !

Поділитися повідомленням

Народ, я тепер не завжди маю змогу зайти на форум. Якщо домовитися за суботу дзвякніть, або маяк пустіть - я передзвоню. Я в суботу мав би бути вільний.

Поділитися повідомленням

мені б не помішав суботнік - треба підкрильник поставити

а нарахунок заднього шкла: спробую знайти свою дуйку, як мені не поможе - поміняю шкло, а то вже трохи замахався постійно не бачити що твориться ззаду...

Поділитися повідомленням

я буду посмотреть по погоде и по деньгам, ибо если буду, то с малыми, а их сильно марозить не охота :)

Поділитися повідомленням

vedmid, толку тобі з підкрильників? Там вже всьо в процесі ржавіння) Толку не буде вже від нього ніякого.

Поділитися повідомленням

ST1F, Тобі вони вже точно ні до чого , твоє відро тіки прес врятує :multi:. Копа шеб побіала а зубилко скоро станеш по дорозі збирати ! Шутю :-)

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз