slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2010 Да і з вівторка буду капіталити - мотор : сальніки по кругу, кольца піздєц! відколи таке називається капіталкою, я в шоці Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2010 Мене теж не буде Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2010 slim_painter, ну я грубо говоря...всю машину капіталити...мотор підкрутити...коробку... подушки... можна сказати обща капіталка.... 2-3 дня займе як не як.. Ппц..знову забанили... за шо нах? Вже замахало.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2010 я так зрозумів здибанки сьогодні не було ? Шось придумуєм на вихідні ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2010 На вихідні пас... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 26 листопада 2010 в суботу обіцяють сніг, а в неділю поки що ні з понеділка морози мені б десь масло поміняти VETERAN,ви сьогодні\завтра будете в гаражі? чи можна скористатись Вашою ямою, а головне ключем, щоб відкрутити пробку? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 26 листопада 2010 будете в гаражі? буду.чи можна можна. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 26 листопада 2010 добренько, буду готовий - задзвоню... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 26 листопада 2010 ST1F,та можна... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2010 як вам сьогоднішня погодка? LordMarko,особливо цікавить як ти там почуваєшся? чи ще сьогодні не їздив? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2010 погодка как раз для летней резины и дифференциала заваренного Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2010 Ну Я хоч і любітєль адреналіна але їхати в сніг на літній Россаві+на якій протектор вбитий+ заварений диф--це уж занадто М.б сьоня перезуюсь на шиповку і тоді дам газу троха)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 28 листопада 2010 Через тиждень Днюха клуба! Щось мутимо? Кругла дата - 5 років. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 28 листопада 2010 VETERAN, как обычно, морозимся LordMarko, как процес перехода и давания газа? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 28 листопада 2010 Bratik, ЛордМарко ищет наклейки "Шиповка" и "Заварен дифференциал" =) Увидишь пятёрку с наклейками "Ш" и "ЗД" - это он) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 28 листопада 2010 ST1F, ну и "У", типа убийца Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 28 листопада 2010 Bratik, ти колись казав, що маєш аморт задній, радянський. дуже треба! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 28 листопада 2010 ST1F, ну и "У", типа убийца не ну.... Марк я бы не сказал что убийца...норм ездит... НО если посадить на марка машину ещё и новичка - это будет пистец.... я прикидываю что он в зиму будет вытворять на лысой летней росаве, с завареным диффком...ггг Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 28 листопада 2010 slim_painter, Был, гляну и отпишусь.. а на скока срочно?? ST1F, я не новичок, но наверное бы очканул бы (судя по отзывам про поведение машины) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 28 листопада 2010 а на скока срочно?? ну бажано на протязі тижня) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 28 листопада 2010 slim_painter, я не знаю попаду ли я на встречу, может подъедиш? slim_painter, наврал, польский, вроде неразборный фирма krosno Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 28 листопада 2010 slim_painter, а ти мій не забрав у Андрія - я давно вже відвіз йому. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 28 листопада 2010 забра на другий день, тільки там шток нікудишній тому далі в пошуку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 28 листопада 2010 slim_painter, хочеш польське кросно? Є багато - також розкручуються. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 28 листопада 2010 Народ, шо там в четвер було, а то в мене четвер і п"ятниця "Веселі дні" були!!!! Навіть незміг приїхати!!! VETERAN, то цього тижня чи наступного 5 років клубу? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах