Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

vedmid, ну хз)) Мені обьяснили, що нефіг їх ставити...

хто це тобі таке сказав?

як не крути - підкрильники захищають внутрішню поверхню від впливу води, а зимою - що саме необхідне - від впливу агресивних сумішей, що сиплять на дороги

можливо в твому варіанті вже нічого не дасть - тому ти так думаєш

Fani,а що реально проблемне то зубило?

я ж попереджав - дивись щоб не поміняв шило на мило....(до гуфа)

і знову чувак попадає в бабло....нафік ті есп на зиму? я б ставив весною, а ті 100баксів витратив на реально потрібні речі, наприклад хорошу зимову резину...

або утеплення\обезшумлення....

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
vedmid,але спочатку заїдь на мийку під тиском - нехай потужним струменем повимивають все багно. Після того закриєш то все - там гарно висохне і все буде ОК.

Поділитися повідомленням

vedmid, Зовні воно вбите , випуск ричить шо дурний , ходова мені здається прагне переборки . Ну як на мене то йому всерівно куди кидати гроші , може зчясом приведе до ладу а наразі маєми шо маєм .

Поділитися повідомленням

Йо-ма-йо, ви шось вирішили на рахунок неділі???

Морози капец передають, та й сьогодні вже видно шо вони наступають. Так що обераєм, просто посидіти на Окружній, чи в когось є ще якісь варіанти????????????????? ААААААААААА??????????????????

Поділитися повідомленням

Ну в ЧТ можно погудіти троха на окружній, правда морози сильні, врятлі чи найдуться добровольці бухати, скоріш за все всі будуть на машинах)

Поділитися повідомленням

vedmid, Зовні воно вбите , випуск ричить шо дурний , ходова мені здається прагне переборки . Ну як на мене то йому всерівно куди кидати гроші , може зчясом приведе до ладу а наразі маєми шо маєм .

Яке воно нах вбите? За ним просто не слідили... помити, попилисосити, чехли - і заєпісь... То шо кузов в вмятинах - то херня... головне шо вона не бита! Фарба рідна! А вот у тебе шановний стокер - фарба рідна?...Куда там грощі кидати? Поміняти пару підшипників, сальніків - і кататись? Там в бабло не сильно впирає, там більше по часу хоче. КОнечно приведу, продам, куплю новіше!...

Bratik, ну скажем так - копу посчитал 600 у.е. + 1200 сверху дал = 1800, там пошаманить к весне, вложить ещё 200-300 = 2000 у.е. примерно...и летом продать спокойно за 2500 заберут с руками! Ну а потом уже искать или civic или 318 или 323 биммер)

Поділитися повідомленням

ST1F, Фарба рідна , просто перд продажем обнлвили і підшпманили по кузову , зато перша і єдина робота після двух років як купив машину то поміняв підвісний і хрестовини . Заздрити немаю чому , бажаю швидше зробити і вигідно продати !

Поділитися повідомленням

Bratik, ну та сам посчитай..сейчас можно за 800 у.е. даже меньше - взять в отличном состоянии... а мою нужно было красить, была проблема с рычагами - нужно было вваривать ремвставку на стакан, торпедо расхерячено.....кароче....много..

Fani, ну вот - можеш нормально говорити...а то починаєш гнати...да - в копу я зря грощі вбахував...ну нічо..не на чужих - так на своїх помилках навчився.... я просто думав шо з копи буду робити турботаз...і не буду продавати...

За 2 роки? А дохлий дирчик? Не забув?))) Дякую...буду старатись!

В будь-якому випадку...і стрімлюсь до нового і комфортного...а не просто щоб їздило, да копа - так шоб жопу возити - не погано....але мені наприклад НАБАГАТО зручніше на 2108.... я тепер можу спокійно говорити по телефону і крутити руль одною рукою не напрягаючись, тепер я менше трачу на бензин(!!!), тепер в мене великий багажник, тепер в мене краща динаміка і більша швидкість, удобніший салон, новіша модель як не крути, передня ведуща ось - мені більше подобається, фари набагато кращі чим на копі весем і тп (не в мене...в мене шось погано з оптикою...треба розібрати подивитись), тепер я можу випадково поїхати взад)))), тепер в мене моцна печка, та багато чого.....я раніше тільки за копу був - поки мене батя не намовив взяти 2108, після чого я загорівся і взяв...... я радий вообщем.

Змінено користувачем ST1F

Поділитися повідомленням

ST1F, хоть успокоил, а то я подумал, что продав копейку и отпраздновать денег не хватит. :)

Поділитися повідомленням

ST1F, мені вистачяло , і масла він підбирав панти за ті роки . Такшо сві гроші шо за неї заплатив важаю вдало витрачиними . Ти ше тоже може не всі підводні камені найшов я так думаю ;). Покрайній мірі свою копу на твою зубилку не махнувби :al:

Поділитися повідомленням

Fani, це ти говориш чисто із принципіальних роздумів. махнувся ще би і ноги цілував)))) Шучу...копа конечно кончена машина, але якщо мати багато грошей і бажання - з неї можна зробити і краще чим щось для зрівнювання...в сток варіанті - вона тупо фуфло...

Поділитися повідомленням

Fani, а на чею махнул бы? :)

ST1F, опять бан охота (обижание одноклубника)

каждая машина, машина своего времени, везде есть свои плюсы и минусы.

Поділитися повідомленням

Bratik, Где обижаю? Ты чего? Даже и не думал....я думаю фани бы сказал сразу что ему не нравится что я говорю)

Поділитися повідомленням

Bratik, На 06 з нормальним кузовом і живим мотором з коробкою , ходову і все іше робив би під себе !

Поділитися повідомленням

Fani, Ну конечно...хочеш рыбку сьесть и на сесть... Ти не забувай...шо такий обмін буде лише з доплатою, з твоєї сторони. Доречі - є 2106, 1600 у.е. Власник - автослесярь, сварщик, маляр - так шо машина - в гуд стані.

Поділитися повідомленням

Fani, а я если честно с АВТОВАЗом не сильно хочу иметь дело, у меня глаз лежит больше на фиат скудо или типа такого, вот только денег даже на вторую копейку нет :)

Поділитися повідомленням

Bratik, как там твой детский автобус?))) Разобрался? Ммм... ппц...моя жоповозка уже неделю стоит разобранная....и ждёт лучшей финансовой поддержки...

Поділитися повідомленням

ST1F, бегает, вроде пока нормально, но весной нужно будет сделать хирургическое вмешательство (голову поменять)

Поділитися повідомленням

Bratik, И так... чтобы понятнее было, имеем:

ВАЗ 2108, 2010 г.в., 1.9 TDI, АККП.

Оййй... замечтался...

ВАЗ 2108, 1993 г.в., 1.3 л, вишневого цвета, эскпортный вариант Германия, 2003 г - в Украине.

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз