Bratik 2 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2010 ST1F, не смеши меня, с меня такой батя как с зазика мерен Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2010 Bratik, а что было?: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2010 ST1F, первый вариант более прикольный ST1F, трамблёр сильно люфтил изи за этого искру гнал как юешеный (иногда на скорости 60-70 обороты до 7К прыгали)провода, на 4 обрыв, только на больших оборотах кое как искру давал, ну и на 2 через раз. После такой езды клапана немного припалил. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2010 ST1F, Мене спитали на шо я махнувсяб , я відповів . Ще раз повторю ключ на ключ з тобою не махнувся , хочя як сам знаєш зубилко рахується класом вище ніж 2106 . Хочиш пофлудити зроби окрему тему "шо ліпше вбите зубилко чи нормальна стокова копа " в цій темі з тобою більше сперечятися не буду ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2010 Fani, хахахаха....конечно копа....зубилко моє майже не варена навіть... а вот твоє раз 10 варилось))) Нормальна стокова копа? Вбите зубилко? Ти про шо? Ти хоть представляєш як виглядала твоя до продажі?))) Вообще - викінь то гавно...їзди на самокаті...реально задрав... скажи то любій нормальній, здоровій людині...Копа - це чисто класика, машина на любителя. Зубило - не далеко втікло...але це чисто варіант по бюджету... Тобі хоть леХус для зрівняння дай - ти всерівно скажеш копа?.... дам... Fani, Згодний, роби тему "шо ліпше варена-наварена, стара, доживающя копа, чи недоглянуте нормальне зубило".... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2010 ST1F, Fani, трактор К700 круче, хватит спорить. Зубило тоже не машина, а средство передвижения Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2010 Bratik, согласен...не машина.....но лучше чем копа...машина начинается от 6000 у.е. Bratik, Твоя мечта?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bizon 1 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2010 ST1F, Я наприклад з Фанні погоджуюсь Як ти виразився "копа", то для мене особисто краще ніж 2108, для мене це вабще ТАЗ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2010 Bizon, ок)) я за вас радий. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2010 ST1F, не мечта, просто он дольше гнить будет, ну и проехав па двум вазам у них шансов на восстановление не будет, впрочем как и у лексуса Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2010 Bratik, ггг))) хорошо мыслишь))) Ищу трактор на обмен))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2010 ST1F, не смейся, обмен выгоден, с такой техникой с голоду не умрёшь, можно не плохие деньги зароботать, если конечно хотеть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2010 Bratik, та я знаю.....кому что вырыть...перегнать.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2010 ........ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2010 ST1F, не бачу теми ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2010 (змінено) 8 ) годину назад відписав за ЧТ і тут ще +1 сторінка... в рот мне ноги... Хватить гнати на соклубників за машини, кожеш др.че як сам хоче. Комусь 08, комусь 01, кому 525М і вам не пох на це? Хочете сратись пишіть в ПМ, хватить флуда в темі Кстаті, Я так поняв за Миколая всі знов Лєбєдя включили. Кричали За, рішали щото там, а потім тупо мороз? В нас клуб чи " форум чіста патриндєть " , якщо друге тоді багато над чим треба задуматись Змінено 30 листопада 2010 користувачем LordMarko Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2010 (змінено) Fani, ти маєш її робити)) LordMarko, гг... я не кажу шо мені 2108...мені вообще-то подобається більше всього honda legend, accrord, bmw m5 e60... ))) Тут вже фінанси не підігрують уподобанням) А вообще...дрочу на машину Эдика))) Змінено 30 листопада 2010 користувачем ST1F Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2010 LordMarko, в четвер буду . Я казав шо прийму учясть в скідувані грошима і допомозі дітям на миколая ! ST1F, а з тобою більше немаю про шо говорити ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2010 Для мене передньоприводна машина - це кінцевий продукт здешевлення виробництва. Нормальну машину вже далі не можна було здешевити - от і об'єднали все в один агрегат. Виникло багато суттєвих проблем - із-за суміщення на одному мості функцій тяги і керування суттєво зросло навантаження на деталі, починаючи від коліс і далі вглиб. Дуже часто ці навантаження перевищують критичні. Сам принцип переднього приводу є дестабілізуючим - при заносі потрібно додавати газу - а куди вже більше - і так машина некерована. Можна ще додати аргументів, але їх зрозуміють тільки конструктори. Досить вже того, що серед представницьких машин високого класу нема передньоприводних. Напевно тому, що у мільйонерів грошей не вистарчає на зубило. ST1F, я тобі бажаю щасливої їзди на своїй омріяній машинці, але не забувай - у тому випадку, коли я скидаю газ - тобі прийдеться швидко прокручувати в пам'яті все своє життя. Будь обережний і все буде добре - заробиш собі на таку машину, яку захочеш. А я і в четвер, і в неділю зможу пити, що захочу - я далі без машини. Зварник розійшовся не на жарт - мав поміняти передні стойки, а вчора повністю відрубав зад - по самі колеса. А в слюсарів електрику вирубали і блок ще не готовий. При такому темпі, до весни (може) щось і буде. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2010 Fani, перестань...не будемо сварити із-за такої херні... VETERAN, я з вами згідний...частично... да дорогі машини (бмв, мерседес) - дійсно тільки з заднім приводом.... Але як не крути - мені набагато зручніше на цій машині, хоч вона зара трохи подихаюча...треба перебрати.... вона краще входить в поворот - я вже не наклоняюсь в сторону повороту - машина рівно заходить, хоч і сток - не занижена і стабів немає... динаміка швидкості - вона її явно швидше набирає.... я за містом не 120 їду...а вже їду 140-160 і не боюсь, що щось відвалиться...покрайній мірі нема такого почуття, що щось відвалиться... Та і машина легша в експлуатації...Дякую за побажання.... А вот цього не зрозумів : у тому випадку, коли я скидаю газ - тобі прийдеться швидко прокручувати в пам'яті все своє життя в ЧТ не буду....буду в Києві... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2010 Коли зірвешся в занос - реальний, а не штучний - згадаєш. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 1 грудня 2010 А я і в четвер, і в неділю зможу пити, що захочу - я далі без машини. Зварник розійшовся не на жарт - мав поміняти передні стойки, а вчора повністю відрубав зад - по самі колеса. А в слюсарів електрику вирубали і блок ще не готовий. При такому темпі, до весни (може) щось і буде. а тут детальніше: що нема в них світла? податкова також без світла, принаймі так думаю - на роботі в понеділок світло рубанули, і досі кажуть нема... щойно до шефа дзвонив - нема світла ППЦ - певно реально на податкову хтось розгнівався, тепер захоплять телефон, телеграф, інтернет.... я блін в шоці - щоб податкова безсрочно лишилась без світла - повинна бути МЕГА причина... але ніхто не знає що діється може хтось щось чув? нарахунок четверга - постараюсь добратись, мабуть без машини, а гроші здам, най тільки світло включать, а то в мене заробіток від виробітку, тобто працюю - маю.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 1 грудня 2010 LordMarko,я як самого початку сказав що скидуюсь то до тепер дотримую слово... доречі сам хотів про це написати але ти мене виперидив)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 2 грудня 2010 vedmid, там проблеми були на УКУ...гастербайтери замкнули шось..і шось згоріло на підстанції...Своїми очами бачив...як там заіскрило....гастербайтери досихпір говорять заікаясь)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 2 грудня 2010 вчора вияснив - податкова паше, а от приміщення академії наук ні, і кароче невідомо коли там що почне працювати казали що вчора знайшли місце обриву, але копати так і не почали невже чекають потепління? отака біда - прийдеться брати роботу додому.... сьогодні постараюсь бути, але не можу сказати точно як вам погодка? комунальники певно весни чекають, хтось бачив хоч одну одиницю спецтехніки у львові? і не так щоб стояла, а щоб ще й щось робила.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах