Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

Підтягуємся сьогодні на зустріч , відсвяткуєм пятирічя українського клубу 2101 . Не морозимось приходим !!!

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Fani, я как обычно наверное нет,

может на следующей неделе буду, пока жду пособия...

на Миколая, что решили??

Поділитися повідомленням

Привіт всім.

Хочу сьогодні перший раз приїхати.

На котру годину? Ну і чи можна взагалі?

Поділитися повідомленням

topdog, приїжай, знаєш куди?

ми з ветераном певно будемо маршруткою....

Поділитися повідомленням

ST1F,ти в п"ятницю до зубиловодів йди....

там тебе поймуть

чого ти тусуєшся з власниками "галімих" тачок?

автоклуб - клуб по інтересам, нас об"єднує інтерес і любов до наших жигулів, а ти ж їх нее любиш....можеш переходити до любителів зубил....ніхто тебе не осудить...зато можеш залишитись другом клубу....

бути в клубі - означає приходити на зустрічі, брати участь в подіях клубу, а ти постійно занятий, тому, думаю, тебе більше як форумчанином назвати не можемо, тим більше ти ображаєш те що нас об"єднує....

а то що вона швидша - не факт - в клубі є копи, що твоя вісімка сховається, взяти хоча б ветерана - летить не гірше, а швидкість зимою - запорука удачного вкладання бабла в машини інших учасників руху....

зимою реально працює принцип: тіше єдєш - дальше будєш

перед тим як давити тапку - подумай: невеличка грудка льоду попаде під колесо і в твому домі заіграє музика, але ти вже її не почуєш, і вдінуть на тебе дерев"яний макінтош

нарахунок споживання - скільки вона там в тебе бере? давай колись, але не то що тобі сказали, а реально?

нарахунок обдуву: я в копі не мерзну, а як захочу щоб мені дуло прямо в харю - поставлю вентилятор...

і ще одне питання мене цікавить так що капець: судячи з усього в тебе проблем з зубою хватає, а от нафіга тобі посеред зими склопідйомники електричні? як вікно примерзне - то пох які в тебе там механізми, а то в тебе скоро колеса поїдуть в різні сорони, зато вікна на ЕСП....

не понімаю

порада: вкладай гроші в то що реально треба - підвари, ходовку зроби, не вмієш сам - звернись до майстра, а то я досі не пойму - ти в копу вбухав майже 1000баксів і вона в тебе так і не їздила нормально, зато продав за 600 баксів, може ти грошей не маєш де подіти - тоді велкам.....

народ! що там планується на неділю?

Змінено користувачем vedmid

Поділитися повідомленням

vedmid, Вот іди сам куда хочеш! Я тусуюсь з одноклубниками, а не їх машинами! Я говорив про 2101 шуття...вона мені дуже подобалась раніше, тепер смаки змінились! Хто сказав, що я не люблю жигулі? Я люблю - тільки не сток, на мою думку - на стоці можна хіба огород рити... Ізвіняйте...приходив як міг, особливо на сборки на природу, і тп - так як вони в основному не четвер - в який я часто занятий! Я був на зустрічах - коли і тебе не було!!! І не я один по деяким причинами не завжди буваю!!! Хто шо ображає? Проснись і протрезвій - і перестань ху0ню писати! Слухай...шо ти рівняєш? Ветеран таке бабло вбахав...повір моя при такому вкладі мала би не гіршу віддачу!

имою реально працює принцип: тіше єдєш - дальше будєш

Це ти взагалі до чого??

перед тим як давити тапку - подумай: невеличка грудка льоду попаде під колесо і в твому домі заіграє музика, але ти вже її не почуєш, і вдінуть на тебе дерев"яний макінтош

Я тебе не вчу іздити? Нахер мене вчити? Дивись якби в тебе музика не заграла.

нарахунок споживання - скільки вона там в тебе бере? давай колись, але не то що тобі сказали, а реально?

Тобі дійсно інтересно? Чи так - поржати?

Єконом:

8-9 л місто

5-6л трасса

Тапка в пол:

11-12 місто

7-9 трасса

нарахунок обдуву: я в копі не мерзну, а як захочу щоб мені дуло прямо в харю - поставлю вентилятор...

Та я думаю твій організм сам справляється обігрівати себе...

і ще одне питання мене цікавить так що капець: судячи з усього в тебе проблем з зубою хватає, а от нафіга тобі посеред зими склопідйомники електричні? як вікно примерзне - то пох які в тебе там механізми, а то в тебе скоро колеса поїдуть в різні сорони, зато вікна на ЕСП....

Тому шо склопідйомнікі я урвав за копійки, а їздить моя машина зимою по іншому принципу - "Поставь машину зимою в гараж, і не буде проблем".. тепер зрозуміло?

З копою всьо норм було...вона не розраховувалась під продажу..але так вийшло...І не твої обовязки - чужі грощі рахувати...

Поділитися повідомленням

ST1F,ти думай як ти висловлюєшся?

тут тобі форум автоклубу, а не кабак....причому то не тільки моя думка, будеш бузити - будемо просити не приходити взагалі...

яке бабло ветеран вбахав?

стоковий мотор + коробка полонез + редуктор 3-й?

ти ще чувак не чув як вбахують....

нарахунок бєнзи - ти їздиш економ? сумніваюсь, якщо для тебе важливий підрив - економа не буде

і ще - я чужі гроші не рахую, просто ти сам розказував скільки вкладав...

заміть в жодному повідомленні жодного одноклубника нема стільки матів, саме через них тебе банять, почни нормально спілкуватись без наїздів і матів, і ніхто тебе не буде чіпати...

Поділитися повідомленням

vedmid, Ти мене будеш вчити говорити? Який кабак? Я нормально говорю...тобі не подобається як я говорю - не слухай і не пиши мені взагалі! Вбахав він багато...і не треба...

Чия то ше думка? Хай хтось скаже! Мені пофіг - скажете не буду...мені то нафіг не треба посуті...

Змінено користувачем ST1F

Поділитися повідомленням

vedmid, Ти мене будеш вчити говорити? Який кабак? Я нормально говорю...тобі не подобається як я говорю - не слухай і не пиши мені взагалі! Вбахав він багато...і не треба...

Чия то ше думка? Хай хтось скаже! Мені пофіг - скажете не буду...мені то нафіг не треба посуті...

скажу тобі таке: ми з активними учасниками порадимось і дамо відповідь на твоє запитання

просто не хочу щоб ти думав що щось робиться за твоєю спиною

якщо більшість вирішить залишити тебе в клубі - я не буду проти, якщо ні - вибачай....

просто ще ніхто з нас так себе не поводив на форумі

думаю найближчим часом ми вирішимо і повідомимо тебе про наше рішення....

Поділитися повідомленням

мужики, хватит собачится.

Гуф, или ст1ф или как там дальше будет, прав в своей теме, мы правы в своей, он молод и дерзок, мы старые и умные.

хватит гнать...

будьте людьми..

ЧТО РЕШИЛИ С МИКОЛАЕМ????

Поділитися повідомленням

Я тусуюсь з одноклубниками
Ну і тусуйся собі зі своїми одноклубниками - до нас ти чого причепився?

Ти думаєш вірно - ми всі заздримо твоїй удачі - шикарну тачку відхватив. На останню зустріч всі пішки прийшли - опасались, що на своїй приїдеш і нам буде соромно.

Стосовно манери спілкуватися - завжди кличу своїх дітей, щоб навчались справжній, вишуканій мові спілкування. Ще завжди вражає твій такт і повага до опонента.

Ще дуже тебе цікавили мої видатки на машину - трачу дуже багато - бо мушу їздити багато і швидко.

Основні витрати: 7 років тому попідварював і пофарбував кузов за $300; 6 років тому поставив газову установку - 2500грн.; 5 років тому перейшов на безконтактне запалення - до 700грн.; 4 роки тому купив сидіння - $200; 3 роки тому купив радіостанцію - 650грн.; 2 роки тому купив нові шини-2000грн.; минулого року поміняв заднє вікно - 170грн., а цього року викупив зимові шини, прокатав і пофарбував старі диски, забортував і зашипував - 2600грн. А ще збираюсь вкласти страшні гроші - поварити і помалювати машину - піде точно більше 10000грн. А найбільше - це постійна турбота і догляд за нею.

Тепер можеш зі спокійною совістю приходити на зустрічі не по четвергах, коли дуже зайнятий, а по п'ятницях - в те ж саме місце.

Ми тебе будемо часто згадувати.

Поділитися повідомленням

ST1F, У нас немає розмежування на круті тачки чи звичайні, і в кого більше грошей вкладено в машинку.Клуб це компанія де всі учасники рівні, і ображати їх чи їх машини це нікуда не годиться, образа одного з учасників є образою цілому клубу. Іноді свої емоції треба притримувати в собі. Удачі в пошуках тих хто оцінить твій супер-кар

Поділитися повідомленням

LordMarko, А Я ШО КАЗАВ? Я тоже саме говорив :

У нас немає розмежування на круті тачки чи звичайні, і в кого більше грошей вкладено в машинку

Я ображав когось? Чи почав перший чиюсь "машину ображати"? Який нахер супер-кар? Я говорив шось подобне? Я тільки сказав шо на мій погляд 2108 краще чим жигі... всьо!!! Але ніяк не казав шо то машина - то всьо гавно...машина коштує мінімум від 10000 у.е... всьо менше - гавно.

Кароч... всьо...і вам удачі!!!

Поділитися повідомленням

Я в черляни не їду , думаю годину на 12 зібратись на окружній . Може хто хоче які корективи доповненя внести ?

Поділитися повідомленням

а що будемор в брюхах робити?

шашлик чи просто покатухи?

то сьогодні чи в неділю?

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз