Bratik 2 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2010 Так что решили с МИКОЛАЕМ ?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2010 а скільки народу скинулось? я вже гроші маю - здам Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2010 vedmid, Один Марк, я на следующий четверг закину Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2010 да не густо і яке свято ми влаштуємо на 150-200грн? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2010 vedmid, можно всю кассу туда слить , нам пока она не нужна Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2010 Фані Я тільки проснувся,тому привалю сразу в Брюхи, десь на 13.00 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2010 (змінено) Йопт з тим нетом, то є то немає, давно не був на форумі, соррі !!!! В четвер не зміг прийти, в мене з машиною проблєми, то одне то друге, бавився на морозі з нею. бо на п"ятницю треба було зробити. Сьогодні гульбаню на 50-ти річчі, так шо заватра якщо хтось візьме, то пасажиром скочу з вами. А стосовно того "Задочок" чи ST1 чи просто ГУФ, то капец. Перечитав я останні пару сторінок, стосовно приводів машин, динаміки, капітало вкладень, це чисто справа кожного індивідуальна. Але фраза: "Норм машина після 10000$..." - це смішно, тому що смішно....Це так діти в початкових класах оцінюють машини. (навіть як я малий був то дивився а скількиж там на спідометрі в машини, і наївно вірив, шо скільки написано, стільки і вона їде.) Є машини, які відповідають своїй ціновій категорії, своєму класу, як класу автомобіля, так і певному класу чи прошарку людей, які мають можливість купити цей автомобіль і обслуговувати його. Може бути 2101 чи ще якесь авто навіть в сток, але доглянутий і він буде більше цінитися ніж вбитий Мерс140 чи БМВ 750, хоч це машини і не одного класу.... Навіть в мене машина є не в найкращому стані, і хоть в мене 2107, але це нічого не говорить шо вона в мене крутіша, і я знаю що багато машин в нашому клубі є в набагато кращому стані ніж в мене, але клуб і є для того щоб допомогти один одному зробити машинукращою, відремонтувати, порадити. пояснити... Про це можна багато говорити.... А стосовно, виражання це жесть! Я вже розумію, там гараж, суботнікі, ну на форумі вже би можна було постаратися без матів.... це все таки вираження особистості..... Добавлено через 15 минут Ага, стосовно Миколая, по скільки скидуємся? Змінено 4 грудня 2010 користувачем vazik_lv 2 повідомлення однкових на сторінці! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2010 vazik_lv, Скидуємось по 50 грн . Сьогодні такій екстрім лапав по нашим дорогам . За львовом жестяк , суцільний лід і швидкість не перебільшувала 45 км на годину , раз розвернуло зупинився в сугробі на зустрічній , заканало шо машин на зустріч не було ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
liuskywalker 1 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2010 Fani, ти на літній їздиш ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2010 (змінено) liuskywalker, Зимова , по львову взагалі нарікань нема , боком їздю як спеціально спровокую , так то тримається міцно до полотна . А за містом суцільний каток і їздити там без шипів дуже тяжко . так як нині не вийшло покататися на площядці пропоную перенсти на завтра , година таж , Можна зустрітись на окружній і вже звідти поїхати ! Змінено 4 грудня 2010 користувачем Fani Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2010 Тільки не їздь так, як тут Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2010 VETERAN, после такого видео, что то не сильно охота за руль садиться. нашли, что перед сном показать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2010 Bratik, вітаю! Як відгуляли? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2010 Сань ти мені нагадав стару бабку яка сидить під підїздом і розводить сплєтні . Ви з такої фігні роздули міжнародний скандал.....Сьогодні бачився з зубиловодами вони набили тобі стрелку хочуть порішати з тобоюяк то так зубило не машина, але я вірю шо ти їм то докажеш і навіть докажеш шо копа то машина.... п.с.а якшо чесно то я підтримую гуфа народ недуріть себе і не кажіть шо жигуль то є машина, то конструктор на якому можна отримати початки по експлуатації машини.А якшо комусь сильно до душі жигуль то він явно жигульоман п.с.с я надіюсь ви не зберетесь і не побєте мене за то шо я тут написав?!?!? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2010 Masterio, все ясно - закушуй! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2010 VETERAN, праздник в понедельник будет, но вчера немного побезобразничали Спасибо. Masterio, бить не будем, просто калёса спустим Fani, если будут бить, звонии порвём всех.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2010 (змінено) Хочу вибачитись перед всіма...можливо я був не прав, якщо це так - я не хочу чомусь це осознавати. Якщо когось образив - я насправді не хотів цього і не помню шоб когось образив... Я не казав шо хтось чи чиясь машина гавно, я не говорив, шо в мене мега-тазік...я просто ділився своїми враженнями, так як моя покупка мене дуже тішить досихпір, можливо вам це не зрозуміти.... я лише в шутку гнав разом з Фані..і думав він розуміє, що це гон, так як він сам перший почав, і при тому написав, що це гон, але ні..це переросло в великий спор і не тільки між мною і ним...а цілою львівською віткою... Не хотілось щоб мене згадували незлим тихим словом...ось і рішив вибачитись, а вибачати чи ні це вже ваше рішення. Ладно, дякую, що вислухали. Змінено 4 грудня 2010 користувачем X-syle Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2010 VETERAN, я завжди закушую, або запиваю Та в вас всых тазыки до одного мысця вашы машини в доля не падають мому дракошы ы дальше я не буду нычого вам доказувати, як сказав так ы э ы на цьому крапка цыэъ розмови!!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2010 А у мене взагалі зараз нічого нема - тільки куски - один великий і купа малих. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2010 VETERAN, ТЮБИК СУПЕРКЛЕЯ И ВСЁ УЖЕ В КУЧЕ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2010 Masterio, Синяк витягуй дракошу і поїхали в брюхи Більше ніхто не їде в брюхи на покатушки в 12 там . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2010 А у мене взагалі зараз нічого нема - тільки куски - один великий і купа малих. зато який потім буде модний один кусок Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2010 Я зараз щось не маю можливості і натхнення тим куском зайнятися - та наша верхушка щось таке вистругали, що мене загнало в депресняк. Залишилось лише кілька днів, а я досі не знаю, що маю право робити і як то оформити. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2010 VETERAN, это Вы про что?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2010 Та про новий податковий кодекс. Із самого ранку пробую скачати - хоч подивитися, що вони мені там навішали - нічого не виходить. Всі навалились і качають, а сервер Голосу України пішов у глухий відказ. Заяву на єдиний податок треба подавати кожен рік до 15 грудня, а я не знаю, що маю право робити і скільки платити (оплатити треба ДО подачі заяви, а розмір платежу визначають місцеві ради - ще не збирались). Не подам заяви (податкова не хоче приймати) - не буде дозволу на діяльність, а штрафні санкції за невиконання контрактів і зобов'язань залишаться. Відкрили "круглу" сторінку. А у мене скоро буде "ювілейне" повідомлення. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах