Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

Йопт з тим нетом, то є то немає, давно не був на форумі, соррі !!!! В четвер не зміг прийти, в мене з машиною проблєми, то одне то друге, бавився на морозі з нею. бо на п"ятницю треба було зробити.

Сьогодні гульбаню на 50-ти річчі, так шо заватра якщо хтось візьме, то пасажиром скочу з вами.

А стосовно того "Задочок" чи ST1 чи просто ГУФ, то капец.

Перечитав я останні пару сторінок, стосовно приводів машин, динаміки, капітало вкладень, це чисто справа кожного індивідуальна. Але фраза: "Норм машина після 10000$..." - це смішно, тому що смішно....Це так діти в початкових класах оцінюють машини. (навіть як я малий був то дивився а скількиж там на спідометрі в машини, і наївно вірив, шо скільки написано, стільки і вона їде.):multi:

Є машини, які відповідають своїй ціновій категорії, своєму класу, як класу автомобіля, так і певному класу чи прошарку людей, які мають можливість купити цей автомобіль і обслуговувати його.

Може бути 2101 чи ще якесь авто навіть в сток, але доглянутий і він буде більше цінитися ніж вбитий Мерс140 чи БМВ 750, хоч це машини і не одного класу.... Навіть в мене машина є не в найкращому стані, і хоть в мене 2107, але це нічого не говорить шо вона в мене крутіша, і я знаю що багато машин в нашому клубі є в набагато кращому стані ніж в мене, але клуб і є для того щоб допомогти один одному зробити машинукращою, відремонтувати, порадити. пояснити... Про це можна багато говорити....

А стосовно, виражання це жесть! Я вже розумію, там гараж, суботнікі, ну на форумі вже би можна було постаратися без матів.... це все таки вираження особистості.....:bm:

Добавлено через 15 минут

Ага, стосовно Миколая, по скільки скидуємся?

Змінено користувачем vazik_lv
2 повідомлення однкових на сторінці!

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
vazik_lv, Скидуємось по 50 грн . Сьогодні такій екстрім лапав по нашим дорогам . За львовом жестяк , суцільний лід і швидкість не перебільшувала 45 км на годину , раз розвернуло зупинився в сугробі на зустрічній , заканало шо машин на зустріч не було !

Поділитися повідомленням

liuskywalker, Зимова , по львову взагалі нарікань нема , боком їздю як спеціально спровокую , так то тримається міцно до полотна . А за містом суцільний каток і їздити там без шипів дуже тяжко .

так як нині не вийшло покататися на площядці пропоную перенсти на завтра , година таж , Можна зустрітись на окружній і вже звідти поїхати !

Змінено користувачем Fani

Поділитися повідомленням

VETERAN, после такого видео, что то не сильно охота за руль садиться.

нашли, что перед сном показать :)

Поділитися повідомленням

Сань ти мені нагадав стару бабку яка сидить під підїздом і розводить сплєтні :multi:. Ви з такої фігні роздули міжнародний скандал.....Сьогодні бачився з зубиловодами вони набили тобі стрелку хочуть порішати з тобою:-)як то так зубило не машина, але я вірю шо ти їм то докажеш і навіть докажеш шо копа то машина....

п.с.а якшо чесно то я підтримую гуфа народ недуріть себе і не кажіть шо жигуль то є машина, то конструктор на якому можна отримати початки по експлуатації машини.А якшо комусь сильно до душі жигуль то він явно жигульоман:multi:

п.с.с я надіюсь ви не зберетесь і не побєте мене за то шо я тут написав?!?!?

Поділитися повідомленням

VETERAN, праздник в понедельник будет, но вчера немного побезобразничали :)

Спасибо.

Masterio, бить не будем, просто калёса спустим

Fani, если будут бить, звонии :) порвём всех..

Поділитися повідомленням

Хочу вибачитись перед всіма...можливо я був не прав, якщо це так - я не хочу чомусь це осознавати. Якщо когось образив - я насправді не хотів цього і не помню шоб когось образив... Я не казав шо хтось чи чиясь машина гавно, я не говорив, шо в мене мега-тазік...я просто ділився своїми враженнями, так як моя покупка мене дуже тішить досихпір, можливо вам це не зрозуміти.... я лише в шутку гнав разом з Фані..і думав він розуміє, що це гон, так як він сам перший почав, і при тому написав, що це гон, але ні..це переросло в великий спор і не тільки між мною і ним...а цілою львівською віткою... Не хотілось щоб мене згадували незлим тихим словом...ось і рішив вибачитись, а вибачати чи ні це вже ваше рішення. Ладно, дякую, що вислухали.

Змінено користувачем X-syle

Поділитися повідомленням

VETERAN, я завжди закушую, або запиваю ;)

Та в вас всых тазыки до одного мысця вашы машини в доля не падають мому дракошы ы дальше я не буду нычого вам доказувати, як сказав так ы э ы на цьому крапка цыэъ розмови!!!!!!!:multi:

Поділитися повідомленням

Masterio, Синяк витягуй дракошу і поїхали в брюхи ;) Більше ніхто не їде в брюхи на покатушки в 12 там .

Поділитися повідомленням

А у мене взагалі зараз нічого нема - тільки куски - один великий і купа малих.

зато який потім буде модний один кусок

Поділитися повідомленням

Я зараз щось не маю можливості і натхнення тим куском зайнятися - та наша верхушка щось таке вистругали, що мене загнало в депресняк. Залишилось лише кілька днів, а я досі не знаю, що маю право робити і як то оформити.

Поділитися повідомленням

Та про новий податковий кодекс. Із самого ранку пробую скачати - хоч подивитися, що вони мені там навішали - нічого не виходить. Всі навалились і качають, а сервер Голосу України пішов у глухий відказ.

Заяву на єдиний податок треба подавати кожен рік до 15 грудня, а я не знаю, що маю право робити і скільки платити (оплатити треба ДО подачі заяви, а розмір платежу визначають місцеві ради - ще не збирались). Не подам заяви (податкова не хоче приймати) - не буде дозволу на діяльність, а штрафні санкції за невиконання контрактів і зобов'язань залишаться.

Відкрили "круглу" сторінку. А у мене скоро буде "ювілейне" повідомлення.

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз