Masterio 1 Скарга Опубліковано: 10 січня 2011 LordMarko, А де саме на городоцькій?????Бо я ненаю де є ШипШина Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 11 січня 2011 Masterio,поворот на ліво коли виїжати з Виговського на Городоцьку, за метрів 100 по правій стороні буде ШипШина, азліва зупинка марштруток,воно десь на ній. Я вот думав в ЧТ туда нагрянути Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 11 січня 2011 так а хто буде в четвер? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 11 січня 2011 vedmid, Планую бути , заодне роздам гороші зібрані на миколая ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 11 січня 2011 капець Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 11 січня 2011 То що? Зустрінем Старий Новий Рік? Хто приходить без машини? Фані обіцяє роздавати гроші! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 11 січня 2011 VETERAN, Тільки тим хто здавав Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 12 січня 2011 То що. Сьогодні збігаємось? Якщо збігаємось - то куди? Гроші візьму свої. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 13 січня 2011 Незнаю чи буду, в кінці роб дня точніше скажу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 13 січня 2011 VETERAN, взнав вам за покраску в Малехові, камера і т.п.... кажуть що роблять добре з гарантією... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 13 січня 2011 vedmid, дякую, але вже пізно - віддав незнайомим майстрам на Щирецькій. Самі затягнули і обіцяють результат за тиждень і $500 (без матеріалів). Сьогодні будеш? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 13 січня 2011 По ходу вимальвується велика кількість людей на зустріч аж троє думаю чи є сенс йти ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 13 січня 2011 відбій ми з ветераном вирішили що не варто йти.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 13 січня 2011 Значить всім смачної куті! Колись зустрінемось (може). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 13 січня 2011 VETERAN, якщо не помиляюсь кутя через тиждень.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 13 січня 2011 У нас кутю готують три рази А у вас? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 13 січня 2011 не знаю... в мене в родині прийнято тільки двічі... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 14 січня 2011 і в нас так Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 14 січня 2011 завтра хтось газує в Club Rock Garage на 17,00?! я їду, хіба форс-мажор станеться))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 14 січня 2011 slim_painter,а то що таке? ти б розказав спочатку, а то ми не всі в курсі.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 14 січня 2011 Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 14 січня 2011 Я там (на мотозаводі) завтра з 15-00 до 17-00 буду обладнання запускати. Можу перейти через дорогу. Хоч можу і не встигнути - тоді запізнюся. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 14 січня 2011 Я пасс, Я завтра машину робити буду, тоість те що зможу те попробую зробити) Для початку Чезову антенку поставлю, потім зганяю за новими тормозами, попробую поміняти(задніми). Да і дивитись Ф-1 якось бажання немає, а особливо с купою курящих як паровози ЛТКа+ той зал якийсь бррр, мені не сподобався. Там якось місця дох... але не затишно, таке враження ніби сидиш на стільчику серед футбольного поля)) Доречі,хто ставив собі ті найтбрейкери, чи як воно там правельно...норм штука? І ще питання чи моя стандартна оптика с тими лампами буде грамотно світити, боюсь щоб не сліпило зустрічних машин VETERAN, можете трошки росказати за корекцію фар, тіпа Ви казали що їх можно регулювати не тільки з салона а ще і на самому плафоні. Хочу опустити лінію світла, а то якщо чуть нагружу зад то ппц Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ANDY_ 1 Скарга Опубліковано: 14 січня 2011 А я б пішов, але в мене був екзамен( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 15 січня 2011 LordMarko, відкрий вдень капот і подивись на конструкцію фар, пошукай ручки, які крутяться. Загляни під кришку - здається у тебе там має бути такий круглий ковпак. А вечером стань напроти стіни і подивись, що регулюють ті ручки, які знайшов. Я не зовсім у курсі, куди там причеплений регулятор фар із салону. _ANDY_, до п'ятої вечора ще встигнеш відійти від екзамена. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах