gebenot 1 Скарга Опубліковано: 18 січня 2011 А в яку ціну зараз заднє шкло з підігрівом? А чи є відразу тоноване не плівкою, а шляхом напилення? Раніше тільки так тонували вікна, а зараз не знаю чи роблять так. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 19 січня 2011 на зеленій мені казали 240грн не тоноване, тонованих тоді не було Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 19 січня 2011 тонованих тоді не було зато є з голими бабами! vedmid, бери, не пошкодуєш Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 19 січня 2011 Може накінець проведем першу зустріч того року ? Завтра планую бути ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 19 січня 2011 Fani,+1, теж буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 19 січня 2011 я ще студент, тому незнаю чи буду, маю в пятницю екзамен, аж стидно якось не прийти через екзамен Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 20 січня 2011 певно що буду... slim_painter,а нащо ті голі баби? спішишся мене в раг тюнінг списати? якби було мінімально тоноване, я б взяв, а з бабами не хочу.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ANDY_ 1 Скарга Опубліковано: 20 січня 2011 vedmid, якщо потрібно буде хелп по встановленні скла - дзвони Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 21 січня 2011 ну щож дорогі одноклубники давайте привітаємо нашо хорошого і чуйного VAZIKа і побажаємо йому успіху в особистому житті та на дорогах))) vazik залишайся таким як ти є Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 21 січня 2011 VAZIK, Вітаю , удачі на дорогах і по життю ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 21 січня 2011 VAZIK, вітаю, як то кажуть: ні гвоздя ні жезла.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 21 січня 2011 VAZIK ПОЗДРАВЛЯЮ!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bizon 1 Скарга Опубліковано: 21 січня 2011 VAZIK Також приєднуюсь до всіх привітань, головне міцного здоров"я і здійснення мрій Всього найкращого Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 21 січня 2011 Вітаю!) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gebenot 1 Скарга Опубліковано: 21 січня 2011 slim_painter,а нащо ті голі баби? спішишся мене в раг тюнінг списати? якби було мінімально тоноване, я б взяв, а з бабами не хочу.... А де можна затонувати, але не плівкою. Голих бабс теж не хочу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 21 січня 2011 А де можна затонувати, але не плівкою. Голих бабс теж не хочу а як ти хочеш тонувати, але не плівкою? напилення ніхто не зробить, таке тільки на заводі робили, хіба найдеш б.у. десь і то буде важко. а затонувати нормальною американкою, одним суцілний куском, 250грн і 40-60хв роботи шо ив тих баб не хочете? вже є одна машина яка замість наклейки vaz2101.org, втулила тих баб)))))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gebenot 1 Скарга Опубліковано: 21 січня 2011 шо ив тих баб не хочете? вже є одна машина яка замість наклейки vaz2101.org, втулила тих баб)))))))) Бачив я ту машину, і тому вже не хочу. Сімьорка здається. На привокзальній частенько стоїть. Раніше тільки напиленням і тонували, класно було. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bizon 1 Скарга Опубліковано: 21 січня 2011 Знаю, можливо не по темі, але може хтось здає квартиру??????????????????????? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 21 січня 2011 Ще є метод хімічного, або електрохімчного осадження - так дзеркала роблять і ялинкові прикраси. В науці та експериментальній техніці використовується осадження різних металів. Можна зробити на кухні, але трохи обтяжливо - треба мати навики. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 22 січня 2011 vedmid, коли їдемо за склом? Хочу купити акумулятор. Мій не витримав провірки - значить треба новий. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 23 січня 2011 VETERAN, певно завтра-післязавтра, бажано було б одразу поставити... а що з Вашим старим акумом? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 23 січня 2011 Давай післязавтра - на завтра роботи назбиралось. В акумуляторі крайня банка - та, що біля штанів, здохла - не заряжається. Та і здох той акумулятор ще позаминулого року - півтора року після реанімації. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 23 січня 2011 ну післязавтра, то післязавтра, зідзвонимось в мене завтра також певно роботитрохи буде... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 24 січня 2011 VETERAN, я так розумію ви свого джипа забрали? і як враження? чи спитати через рік? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 24 січня 2011 emoliorse, хватит спамить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах