vedmid 2 Скарга Опубліковано: 28 лютого 2011 Щось знову всі повимирали.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 28 лютого 2011 А що є нового? Мені вже всі ручки на дверях вирівняли. Там ще купу всяких дрібниць виправили. І знову покропили освяченою водою. Тепер ще потрібно домалювати, після чого - вже сам - доведу все разом до пуття. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 28 лютого 2011 VETERAN, Треба було майстрів свяченою водою покропити ... перед роботою.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 28 лютого 2011 Натомість вони мене кроплять кожен раз, як забираюсь. Надіються, що здихаються, а виходить навпаки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 1 березня 2011 судячи з усього, Вам би не завадило взяти цистерну води, освятити і залити то подвір"я, так би мовити "посвятити", може поймуть що набагато вигідніше зробити роботу добре, але один раз, а то ще до літа з тими нюансами будете до них кататись ну то що Ви розказували про ті латки, то взагалі капець\ Ви казали що маєте сварку в гаражі, може залізти в яму і ті дири трохи чимось заварити, точково канєшно, а шви позамазувати герметиком, ну а потім антикорозійну обробку зробити.... я от хочу вирватись на "Фаєтон", спитати як там і що по чому.... може як не дешевше то хоч якісніше зроблять.... все-таки вирішив кришою занятись, а то машина наче нічого тоак виглядає, а от та криша псує весь вигляд.... Antop, в тебе нічого не появилось з того що мене цікавить? нагадаю: клики і фонарик для заднього бампера, передній бампер з усім... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 1 березня 2011 vedmid, Наразі глухо... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 1 березня 2011 Ну до Андрія я вже більше не поїду - якщо ще щось вилізе - зроблю сам. Сьогодні підмалювали машину - повністю перефарбували капот, праве переднє крило, двері з лівого боку і лючок. Мали скінчити сьогодні, але не повністю затвердів лак. Відполірують завтра. vedmid, сьогодні приходив домовлятися Мастеріо - приєднуйся. Вони зараз без роботи. Згадували про тебе. Може і не найвища якість, але хлопці стараються, виправляють помилки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 1 березня 2011 та я от чекаю - маю пару запчастин компутерних на продаж, як продам, то певно зразу поїду малювати дах... заодно хай лючок мені помалюють... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 2 березня 2011 VETERAN,терпіння у вас багато бачу, якщо вони мою зєлєнь би так варити а потім фарбували то я би потім їх ой би навчив варити,вони тварі б свої зуби заново нарощували Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 2 березня 2011 Надіюсь, що сьогодні закінчать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 2 березня 2011 та щось Вам з тою машиною не щастить ото проблема - знайти людського майстра, а матеріали то ж Ваші, за фарбу вони ж не повернуть гроші.... а що там було з дверками і лючком? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 2 березня 2011 vedmid, одні двері вони зашкурили - були потьоки, а інші обтерли чимось, коли ще фарба не висохша була. А лючок так полірували, що аж зтерли фарбу. Все! Припинив це заняття. Після Андрія все треба самому регулювати, а то двері не закриваються, а багажник сам відкривається. Малювальники зверху вже скінчили - від біди можна терпіти. А внутрішні частини дверей замість малювати - зашкурили. І тепер вилізла стара фарба. Потепліє - перемалюю сам. Тепер треба зібрати і чекати тепла, щоб все довести до пуття. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 3 березня 2011 капець Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 4 березня 2011 Народ! Що це за розвал клуба? Вчора цілий день возився з помпою, термрстатом і пічкою - трохи перебрав час - лечу на зустріч чуть не з мигалкою - а там нікого нема. Що, будемо самоліквідовуватись? Це хтось прочитає, чи на сторінку теж забили? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 4 березня 2011 Вчора сидів на роботі . Сторінку читають , не відписують . Чекаєм теплих днів для збору на суботніки і гулянки ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 4 березня 2011 +1 Fani, Купа запчастин, нових, чекають тепла ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 4 березня 2011 думаю саме так і є у всіх певно назбиралось дрібних справ, які треба зробити, так бачу що перші наші вилазки будуть на покрутити гайки а я от вчора другові помагав трохи з машиною - сімка 1986рік взяв за 1000$, ще певно рідна фарба... підгнивші пороги і все таке, але то що вибрав - ти і тішиться, буду трохи йому помагати... заодно агітую його в клуб... а якби то була не ніч і там приїхали б наші техпідтримщики...але то таке, кароче чувака агітую... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 4 березня 2011 vedmid, тех поддержка у нас только ФАНИ, его агитируй в помощь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 4 березня 2011 Всім привіт! Ой, давненько я тут не писав.... Перечитав так пару сторінок, бачу всі зайнялись маляркою.... І моя вже 2 місяць в ремонті, вже терпіння нема чекати, коли її забрати.... Переварили купу всього...весь зад, одні лонжерони залишили, більшу половину дна, пороги, передній фартух... ой купу всього. Тепер вже перейшли до малярки, шпаклюють, затерають.... Надііюсь на наступнийй тиждень вже будуть пробно малювати (проявляти). Такшо як всі ми зробим з машинами марафет, то можна і урочистий пробіг робити Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 4 березня 2011 vazik_lv, я свою даже не мыл, вроде скоро год будет.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 4 березня 2011 Bratik,може аона в тебе блискуча? я ще не малюю дах - збираю гроші.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 4 березня 2011 vedmid, грязь блестит просто я её мыть боюсь, после каждой мойки "рыжики" вылазят, нужно будет затереть и подкрасить. кстате, какие планы на днюха ВАЗа? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 4 березня 2011 Bratik, зара помоєму є новий вид тюнінгу, коли елементи машини ржаві, такшо мий спокійно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 5 березня 2011 vazik_lv, типа подколол Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 5 березня 2011 vazik_lv, типа подколол Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах