vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 5 березня 2011 Bratik, Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 6 березня 2011 Є пропозиція малость покататися , випити чаю , попіз..ть . Можна відписуватись , а можна як завжди проморозитись Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 6 березня 2011 Fani, я отмарожусь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 6 березня 2011 Коли? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 6 березня 2011 Куди? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 6 березня 2011 как я уже говорил, наш клуб готов только бухать, но не больше.. VETERAN, через неделю заеду на то СТО (в той ветке мы встретились), напишу впечатления. Хочу посмотреть, что они мне скажут и скока захотят за роботу .. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 6 березня 2011 В ітогє... день кульний)) покатались на 5, відать останній раз по снігу цієї зими, понакатували вісімки, чуть покрутили кола, мінімальний дріфт))) і апасля чебуреки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 6 березня 2011 Підтримую , покатались файно . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 6 березня 2011 Скільки вас їздило, тільки 2-є ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 6 березня 2011 vazik_lv, Саме так . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 6 березня 2011 ше трошки, я тоже поїду!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 6 березня 2011 Fani, LordMarko, Лашари, а тяжко було тут відписати, коли вас запитують?Запропонувати то запропонували а дати детальнішу інфу сил нехватило набрукувати? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 6 березня 2011 Masterio, а телефон для кого придуманий був?))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 6 березня 2011 нашо взагалі тоді тут було писати якшо придуманий телефон А я ше хотів заїхати на площадку але потім подумав шо там нікого нема(((( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 7 березня 2011 Завтра на 12 біля Міцкевича буде відкриття РАЛЛІ ПАННІ, хтось з наших буде?) Якщо щось,здибаємось біля старту Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 7 березня 2011 Аууу гонщеги)) Чьо мовчимо, валим на гонки))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 8 березня 2011 Я напевно буду! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 8 березня 2011 мда, ото раллі Пань було!!!! Я ше такого не бачив!!!!! Зато нас по тєліку на задньому плані показали по ICTV, хто бачив? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 9 березня 2011 vazik_lv, небачив бо тєлік майже не дивлюсь, але всеодно -ми тепер ЗВЬОЗДИ П.С Раллі в стилі АЛЯ ЙОЖИК, мутно-складно-не понятно8 ( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 9 березня 2011 Ралллллі було жестяково, особливо в мене стільки спогадів шо то просто жах, емоції мене переповняють!!!!!!! Буде шо згадати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 9 березня 2011 коли будемо робити чисто весняну вилазку? що будем з річницею робити? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 9 березня 2011 Дай шоб хоч сніг зійшов , треба трошки теплішу температуру . Гонки були Мего Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 9 березня 2011 Ліпше б баби на закупи пішли в них це відмінно получається!!!! Там тільки 2-3 нормальних їздаків! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 10 березня 2011 Да ладна вам, ніби всі тут такі майстри прям ппц. Більшість з них перший раз приймали десь участь, да і 100% їх раніше таких фігур викатувати не приходилось, тому як каже мій батя,-Спочатку подивись на себе а потім кажи щось. Те що гонка получилась скучна вина Йожика, понапридумував 8 ( vedmid, сам чекаю тепла, вже вот вот, чуууть чуть осталось) А на річницю можно тупо нарубатись))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 10 березня 2011 І так , не забуваєм шо сьогодні четвер і можна виділити пару годин на зустріч ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах