LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 16 березня 2011 Я буду, підтримую акцію Вазіка Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 17 березня 2011 Пропускаю , на роботі буду . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 17 березня 2011 блін, без машини тяжко.... буду на машині..... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 17 березня 2011 УРАааа...! Заїдь за мною. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 17 березня 2011 заходьте за мнов десь 18:40 зустрінемось біля мого будинку... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 17 березня 2011 В мене трабл! Не буде мене! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 17 березня 2011 vazik_lv, ти замутив акцію, а я сам мусив пиво пити - решта були за кермом. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 18 березня 2011 СКАЖИ НІ, ВИСОКИМ ЦІНАМ НА БЕНЗИН, ЗАЛИШИ МАШИНУ ВДОМА, І ПРИЙДИ НА ОКРУЖНУ НА ПИВО!ОТО АКЦІЯ! і де той "заваділа" дівся? без тебе пиво не пилось... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 18 березня 2011 Та в мене проблеми....незміг прийти! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 18 березня 2011 Немає бажання у шановного колективу зробити завтра суботнік? Я палюбаху буду крутити, треба повністю розібрати водійську дверку, злетіла тяга дверцят+ трос підйому скла, може хтось бажає компанію скласти?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 18 березня 2011 LordMarko, я свою у себя разбирать планирую, вернее рыжики по убрать... LordMarko, Посилання слабо???? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 18 березня 2011 Bratik, красіва но не по моїй часті) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 19 березня 2011 ДЯКА Fani, за допомогу, троха покрутили сьоня машинки, всьо чотко)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 19 березня 2011 LordMarko, Дякую шо пробив естакаду Нормально тільки погода стрьомна . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 19 березня 2011 Він що її наскрізь пробив? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 19 березня 2011 VETERAN, Ні домовився шоб я міг заїхати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 21 березня 2011 хто має бажання в п"ятницю, або суботу, покрутити гайки, ласкаво просимо)))) а то всю минулу п"ятницю, сам бавився, якось нудновато... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 21 березня 2011 де то буде?, я б чуток щось крутанув... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 21 березня 2011 slim_painter, Ще треба захист піддона? Можливо, в середу ввечері буду в Львові. vedmid, Бампер тобі везти чи як? Якщо привезу, то чи зможеш під"їхати десь в район Древній Град (кінець Хмельницького)? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 21 березня 2011 Antop, переднього нема нормального бампера? Мій псує всю картину Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 21 березня 2011 VETERAN, треба передній в нормальному стані від 2101? Я буду на шроті десь за тиждень другий, можу подивитись. Часом ні в кого нема решітки радіатора (хром.ориг.), і накладок на бампер в хорошому стані на 2107 ??? А то за тим добром хочу на шрот їхати! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 21 березня 2011 Antop, переднього нема нормального бампера? Мій псує всю картину Ну, якщо Ведмідь не буде брати, то є Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 21 березня 2011 Antop, БЕРУ!!! то треба їхати десь аж до галицького пререхрестя? Чи то 2-га автостанція? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 21 березня 2011 vedmid, Я ще точно не знаю, але попередньо маю бути в ресторані. Знаєш де то? "Древній град". Аж в кінці Хмельницького Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 21 березня 2011 slim_painter,ми ж писали що в суботу будем робити машини, треба було підтягуватись, ну чуть прохолодно було але всьо зробили, що планувалось+ я за естакаду домовився) А на ці вихідні Я теж тільки буду за, с Алмазом вже говорив, він казав що без базара,просив тільки оприділитись на яку в суботу сбор і передзвонити) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах