Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

Bratik, я на наступних вихідних до тебе загляну, а то теж зара з роботою запара, треба тих пару питань про котрі Ми говорили зробити.

Що краще Вебер чи Озон????

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

CheZZ, значит буду ждать. как по мне то без разницы, но вроде ВЕБЕР лучше (не буду утверждать)....

у меня стоит какой то ДААЗ, я не жалуюсь...

Поділитися повідомленням

Bratik, ДААЗ в народі ОЗОН наз

вмене також такий

є можливість новий вебер взяти - незнаю чи варто чи ні і як до нього безконтактне мутити

Поділитися повідомленням

CheZZ, если он без электро клапана, то без проблем, если с клапаном, то коммутатор меняй, или на время +12 принудительно на клапан подай...

Поділитися повідомленням

Безконтактне від чого? Якщо від 08 - тоді без проблем - солекс також має електроклапан. Прийдеться тільки якось зробити контакт на дросельні заслонки.

Поділитися повідомленням

vedmid, эта неделя у меня полный пипец, а на следующие выходные могу и подьехать, если планы не поминяю

якщо все піде добре, то до наступних вихідних там вже робити не буде що, мені залишилось дошкурити, підшпаклювати і погрунтувати, якщо добре піде - до вихідних зроблю, а от потім треба ще 100$ і малюю...

Поділитися повідомленням

сьогодні буду в гаражі, якщо є бажаючі щось помогти, або щось собі покрутити - чекаю, ви знаєте де мій гараж ну і мій номер...так що в разі чого - дзвоніть

Поділитися повідомленням

LordMarko, дякую що допоміг сьогодні, а головне що води привезли...

завтра я в гаражі цілий день, так що моя зустріч буде проходити там, і якщо будете мати бажання - приїжайте позаглядаєте, пивка поп"єм і все таке...

ну пиво, звичайно привозьте, бо в мене там нема

Поділитися повідомленням

Привіт всіи підскажіть будьласка де можна не дорого пошпаклюватись і пшикнутись,буду вдячний.

Поділитися повідомленням

питаня по акум. ІСТА що означають позначеня індикатора а то не памятаю і наклейка злетіла ( ІСТА - СМЕРТЬ АВТОМОБІЛІСТА)

Змінено користувачем kobralviv

Поділитися повідомленням

kobralviv, зелений кружок - все чікі і норма, червоний - розряжений, ше якийсь там - долити дестильованої води і молитись що б не закіпів)))

Поділитися повідомленням

Я вже назустрічався у Ведмедя в гаражі.

Сьогодні він цілий день перебирав стартери - не знаю по скільки раз кожен. В перерві заїхав і пропіскоструїв дах. Перед грунтуванням він вирішив прополоскати затверджувачем для грунтовки очі та обличчя. Спільними зусиллями врятували йому зір. Після того він ще зміг закатати роликом дах (грунтом). Весь дах страшно покоцаний і кривий.

Зараз Ведмідь пішов вітати тата з Днем народження, а я вже не маю сили кудись іти.

Стартер знову не працює - запихали машину вручну.

Поділитися повідомленням

я вже тут

як буду мати натхнення - то завтра розберусь зі стартером, а як ні - то потім якось...

зараз подивлюсь куно і спати...

Поділитися повідомленням

комусь треба передній бампер в дуже хорошому стані? точної іниф нема чи то 01 чи 011. сказали тільки вроді 011.

200грн

Поділитися повідомленням

slim_painter, ти ж сам чудово розумієш що є велика різниця між першим і одинадцятим

сьогодні буду знову в гаражі, так що мона під"їжати, правда не знаю з якої до якої буду, бо вже трохи підзамахався

Поділитися повідомленням

vedmid, ясно шо знаю! кого реально зацікавить, той під"їде і гляне. мене попросили написати, я написав. а все решта, мені далеко.... я з того ніяких % мати не буду.

Поділитися повідомленням

Народ, підкажіть будь ласка якихось кулібінів не дорогих, по кузовних роботах.

Потрібно переварити 2 передніх крила та фартух. Знайшов за 1000 грн без матеріалів кулібіна, і за 1500 з його матеріалами. Це нормальна ціна чи шукати дешевше?

Поділитися повідомленням

Можу тільки попередити, щоб не звертав уваги на майстрів з вул. Щирецької і вул. Дрогобицької.

Поділитися повідомленням

І за це дякую, можливо ще хтось знає ще щось по даному питанню?

Поділитися повідомленням

Leoo, 247-28-16......098 129 69 23

Телефон Сервіса де працює один знайомий зварщик, реально пацик норм варить, руки не з Ж. Передзвони спитай скільки буде.

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз