Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

Тая як в нас в Україні відмінили техогляд вже офіційно так шо я думаю шо краще буде дочекаись (ше троха) шоб дозвіл давали автосервіси.Може всьотаки хтось підскаже від чого можна таку штуку підібрати.

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Red Bull, чесне слово, як в дитсадку...

хто тобі сказав шо відмінили ТО?!!!! прийняли тільки в першому читанні, а ще буде два читання як мінімум і потім остаточний підпис президента

задай спочатку сам собі декілька запитань і збийся тої ідеї!

1-ти знаєш як працює турбіна?

2-ти знаєш що турбіна не стає на карбюратор?

3-ти знаєш що є дуже велика різниця між атмо і турбо моторами?

4-ти наєш що на сток двигун ВАЗ це не реально

5-ти хоть уявляєш який необхідний бюджет?????

6-ВЗАГАЛІ ДЛЯ ЧОГО ТОБІ ТУРБІНА???!!!!

7-як ти будеш їздити на жигулях з турбою? коли в тебе гальма і підвіска всьо до сраки!

8-ти вкурсі що перші мєнти заберуть машину на штрафплощадку?

9-на жодні оф магання тебе не допусять.

я не бачу жодного толку ставити турбіну.

Марк, тобі так само. не страдай фігньою! роби ліпше мотор нормальний))

Поділитися повідомленням

Red Bull, чесне слово, як в дитсадку...

хто тобі сказав шо відмінили ТО?!!!! прийняли тільки в першому читанні, а ще буде два читання як мінімум і потім остаточний підпис президента

задай спочатку сам собі декілька запитань і збийся тої ідеї!

1-ти знаєш як працює турбіна?

2-ти знаєш що турбіна не стає на карбюратор?

3-ти знаєш що є дуже велика різниця між атмо і турбо моторами?

4-ти наєш що на сток двигун ВАЗ це не реально

5-ти хоть уявляєш який необхідний бюджет?????

6-ВЗАГАЛІ ДЛЯ ЧОГО ТОБІ ТУРБІНА???!!!!

7-як ти будеш їздити на жигулях з турбою? коли в тебе гальма і підвіска всьо до сраки!

8-ти вкурсі що перші мєнти заберуть машину на штрафплощадку?

9-на жодні оф магання тебе не допусять.

я не бачу жодного толку ставити турбіну.

Марк, тобі так само. не страдай фігньою! роби ліпше мотор нормальний))

ЗАУВАЖЕННЯ ПРАВІЛЬНІ!!!!!!!!!!!!!

Хоче людина мати гемор нехай робить поставить турбіну і буде мати 1т заліза яке буде гнити в гаражі

Поділитися повідомленням

чесне слово, як в дитсадку...

по перше я впевнений на сто відсотків шо ТО вже відмінили бо сам же особисто сьогодні натягував гайца паршивого за той ТО такшо нетреба мені расказувати,по друге в мене родствініки в ГАЇ пашуть і вони мені ше на початку неділі підтвердили (чуєш тоже мені дєт садок -тіпа разказав чи шо)

По перше на рахунок твоїх переконань треба тобі то чи нє то не твій трабел і гроші я сам знайду аа якшо ти не відважився поставити собі таку ракєль то не означає шо всі крім тебе не способні то поставити....гоніш ти шось????

По друге якшо би я питав чи стоїть ставити чи нє а ти зверни увашу що я запитував а рекомендацій таких на рахунок ставити чи нє мені не треба в гаражах хватає.

чесне слово, як в дитсадку...

по перше я впевнений на сто відсотків шо ТО вже відмінили бо сам же особисто сьогодні натягував гайца паршивого за той ТО такшо нетреба мені расказувати,по друге в мене родствініки в ГАЇ пашуть і вони мені ше на початку неділі підтвердили (чуєш тоже мені дєт садок -тіпа разказав чи шо)

По перше на рахунок твоїх переконань треба тобі то чи нє то не твій трабел і гроші я сам знайду аа якшо ти не відважився поставити собі таку ракєль то не означає шо всі крім тебе не способні то поставити....гоніш ти шось????

По друге якшо би я питав чи стоїть ставити чи нє а ти зверни увашу що я запитував а рекомендацій таких на рахунок ставити чи нє мені не треба в гаражах хватає.

Поділитися повідомленням

не треба мені розказувати за знайомих в МРЕВ. не одного давно там маєм)))))

роказати на вулиці мєнту можна дуже багато і багато в чому переконати і загнати, такщо це також не показник)

на рахунок твоїх переконань треба тобі то чи нє то не твій трабел і гроші я сам знайду
я хоть десь тобі сказав чи рахував твої гроші?!!! шукай, бери і трть куди хочеш, але не притикай мені, що я тобі їх рахую

а якшо ти не відважився поставити собі таку ракєль то не означає шо всі крім тебе не способні то поставити....гоніш ти шось?

в цьому вчинку я не бачу жодної відваги, тільки марну трату фінансів, часу, зусиль, бо без всього решту з неї толку ноль. в двох словах і так вже пояснив що маю наувазі, писати купу слів не бачу сенсу, але якщо є потреба, мені не важко)))

прочитай уважно що ти написав тут:

Пацани підскажіть будь ласка з чого на ВАЗ можна підібрати турбіну.

хіба з мого попереднього посту не ясно що це не реально?

будуй нормалний мотор під турбу, причому майже з нуля, став інжектор і все що йому потрібно і тоді вже аж можеш думати про турбіну! це по-перше.

по-друге.ти так дуже заявляєш шо не цікавить тебе тут моя думка. тоді чому ти пишеш про тубріну в не відповідній для цього темі???!!!!

ну і по-третє. гугл рулить)

Поділитися повідомленням

та що ви народ прікалуєтесь? ти того на ЛТК начитався(там також такі "умні" мислі читав, якийсь нешарящий написав, і всі такі самі шарящі підхватили)? яке друге, третє читання? Закон принято!!! і не треба його 2 рази перечитувати, вони його поняли в першому читанні, то якби не поняли, то читали б 2-й чи 3-й раз....

якщо закон НЕ приняли в першому читанні, він відправляється на доопрацювання, і виставляється на друге читання, і так далі....

а якщо принятий, то все, баста!!!! пахан їм сказав і вони приняли, і нема чого то товкти в ступі....

мені зараз пох, я поки машинку зроблю, то вже то розсосеться, і так зараз пів львова їздить з простроченими ТО, думаю то питання вже вирішене, ДАЙ вже підраховує втрати бабла, то ще один признак що їх прижучили...

Поділитися повідомленням

vedmid, не вводь людей в оману - закон про ТО прийнятий тільки в першому читанні. Тепер до нього будуть поправки і друге читання. Після того буде остаточне прийняття, або доопрацювання. Далі - підпис Литвина, підпис Януковича і опублікування. Тільки після цього можеш віддирати ту наклейку з вікна.

Зараз діє тільки негласне розпорядження міністра про нерекомендацію провірок і покарання за ТО.

Поділитися повідомленням

Red Bull, немного успокойся, тут такие высказывания не приняты, просто в следующий раз горчичник схватишь :) А для поднятия такого вопроса есть соответствующие разделы форума. кстати посмотри, может чего то найдёшь по своему вопросу.... не буду много писать, надеюсь ты меня понял

ФАНИ АУ, тут вчера ваши были в Каменке, может можешь подогнать необработанный материал???

Поділитися повідомленням

Bratik,Нажаль ні , такі матерали не попадають до мене .

Поділитися повідомленням

Я думаю шо ти Bratik не вправі мені тут росказувати про якісь гірчичники,і розуміти чи слухатись не збираюсь,підхід був з запитанням (підскажіть) а з елементарного запитання роздули велику проблему якшо ніхто не вкурсі то ліпше взагалі нічошо не писати я так думаю.

Поділитися повідомленням

Я думаю шо ти Bratik не вправі мені тут росказувати про якісь гірчичники,і розуміти чи слухатись не збираюсь

А це вже даремно, шановний одноклубнику, бо продовження такої поведінки і справді може призвести до негативних наслідків.

Має Bratik право робити Вам зауваження і попередження, бо є він представником адміністрації форуму, і основне його завдання як модератора як раз і полягає в тому, щоб всі без винятку учасники дотримувались Правил поведінки. І дуже вчасно він нагадав учасникам дискусії (і Вам зокрема) про необхідність ввічливого і коректного відношення до інших.

Тому велике прохання особисто до Red Bull, а також до решти учасників дискусії - припиніть цю нікому не потрібну суперечку, ви кожний в чомусь праві. Але як відомо - на смак та колір фломастери різні, і не варто комусь нав"язувати своє особисте бачення якоїсь конкретної проблеми.

І на останок цитата з Правил:

2. На форуме принято:

2.1. уважительно относиться к взглядам оппонентов и помнить, что каждый человек имеет право на собственную точку зрения;

2.2. следить за точностью и корректностью своих высказываний. В обсуждениях приветствуется разумная аргументация;

3. На форуме запрещено:

(за что можно получить предупреждения, ограниченния и отключение от Форума)

3.2. оскорбительно высказываться в адрес клуба, пользователей, символики клуба, клубных ценностей, а также классических автомобилей ВАЗ. Высказывать угрозы в любой форме в сторону пользователей форума;

инициаторы будут забанены на срок определённый модераторм;

3.4. выяснение личных отношений и личная переписка в темах (пользуйтесь приватными сообщениями, не засоряйте обсуждения)

личная переписка в темах будет удаляться, и наказываться баллами за нарушение;

3.8. создавать темы(сообщения) в несоответствующем разделе(теме) -- оффтоп

такие темы (сообщения) будут удалены или перемещены, пользователи будут наказаны баллами за нарушение;

3.9. Флейм в тематических ветках.

отклонения от темы обсуждения будут удалены (либо перенесены), пользователи будут наказаны баллами за нарушение;

3.20. публично обсуждать действия модератора и/или администратора (пользуйтесь приватными сообщениями. В случае отсутствия взаимопонимания с модератором, Вы можете обратиться к администратору)

авторы подобных обсуждений будут забанены.

Заздалегідь дякую за розуміння та увагу.

Поділитися повідомленням

Я думаю шо ти Bratik не вправі мені тут росказувати про якісь гірчичники

Bratik - Модератор

розуміти чи слухатись не збираюсь

1-тоді для чого тут писати шось, якщо тобі на всіх пофік?

2-тут сидять практично всі старожили, люди які це всьо замутили, розкрутили і т.д. тому тут теж ти не в праві шось дуже комусь притикати.

якшо ніхто не вкурсі то ліпше взагалі нічошо не писати я так думаю

за всіх рописуватись не буду, але половина народу точно знає і знає що пише

Red Bull, моя тобі просто порада, тут ніхто нідокого ворожо не налаштований. хочеш норм спілквання, то і нормально спілкуйся і вливайся в тему, всі будуть тільки раді. і прислухайся до того що кажуть))

Поділитися повідомленням

vedmid, не вводь людей в оману - закон про ТО прийнятий тільки в першому читанні. Тепер до нього будуть поправки і друге читання. Після того буде остаточне прийняття, або доопрацювання. Далі - підпис Литвина, підпис Януковича і опублікування. Тільки після цього можеш віддирати ту наклейку з вікна.

Зараз діє тільки негласне розпорядження міністра про нерекомендацію провірок і покарання за ТО.

Всім привіт!

Посилання

ось що сьодня надибав.

Поділитися повідомленням

Как сообщается, закон вступает в силу через 30 дней со дня его опубликования.

ну стосовно 30 днів це зрозуміло. а от стосовно офіційної публікаї, не зосім... на яких конкретних ресурсах публікується така інфа?

Поділитися повідомленням

Не спішіться - спочатку наш Президент має підписати, пізніше - опублікувати - звичайно це відбувається в Голосі України. І тільки тоді починаємо рахувати 30 днів.

Якийсь депутат сказав, що вступить в силу з наступного року.

Поділитися повідомленням

та ні, президент має підписати напротязі 10 днів, після чого опублікують, а потім 30 днів і все!!!

То вони філософствують що та вся нова корупційна схема злагоджено почне працювати через рік-півтора, а до того часу всілякі перетрубації....

VETERAN,чи могли б Ви завтра зі мною на базар за фарбою поїхати?

сьогодні ще напишу точно, як буду мати гроші в кишені...

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз