CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 13 червня 2011 Bratik, я на наступних вихідних до тебе загляну, а то теж зара з роботою запара, треба тих пару питань про котрі Ми говорили зробити. Що краще Вебер чи Озон???? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 13 червня 2011 CheZZ, значит буду ждать. как по мне то без разницы, но вроде ВЕБЕР лучше (не буду утверждать).... у меня стоит какой то ДААЗ, я не жалуюсь... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kobralviv 1 Скарга Опубліковано: 13 червня 2011 CheZZ, Мікуні самі кращі карби Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 13 червня 2011 Bratik, ДААЗ в народі ОЗОН наз вмене також такий є можливість новий вебер взяти - незнаю чи варто чи ні і як до нього безконтактне мутити Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 13 червня 2011 CheZZ, если он без электро клапана, то без проблем, если с клапаном, то коммутатор меняй, или на время +12 принудительно на клапан подай... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 13 червня 2011 Безконтактне від чого? Якщо від 08 - тоді без проблем - солекс також має електроклапан. Прийдеться тільки якось зробити контакт на дросельні заслонки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 13 червня 2011 vedmid, эта неделя у меня полный пипец, а на следующие выходные могу и подьехать, если планы не поминяю якщо все піде добре, то до наступних вихідних там вже робити не буде що, мені залишилось дошкурити, підшпаклювати і погрунтувати, якщо добре піде - до вихідних зроблю, а от потім треба ще 100$ і малюю... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 15 червня 2011 сьогодні буду в гаражі, якщо є бажаючі щось помогти, або щось собі покрутити - чекаю, ви знаєте де мій гараж ну і мій номер...так що в разі чого - дзвоніть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 15 червня 2011 LordMarko, дякую що допоміг сьогодні, а головне що води привезли... завтра я в гаражі цілий день, так що моя зустріч буде проходити там, і якщо будете мати бажання - приїжайте позаглядаєте, пивка поп"єм і все таке... ну пиво, звичайно привозьте, бо в мене там нема Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Red Bull 1 Скарга Опубліковано: 15 червня 2011 Привіт всіи підскажіть будьласка де можна не дорого пошпаклюватись і пшикнутись,буду вдячний. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kobralviv 1 Скарга Опубліковано: 15 червня 2011 (змінено) питаня по акум. ІСТА що означають позначеня індикатора а то не памятаю і наклейка злетіла ( ІСТА - СМЕРТЬ АВТОМОБІЛІСТА) Змінено 16 червня 2011 користувачем kobralviv Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 16 червня 2011 kobralviv, зелений кружок - все чікі і норма, червоний - розряжений, ше якийсь там - долити дестильованої води і молитись що б не закіпів))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kobralviv 1 Скарга Опубліковано: 16 червня 2011 CheZZ, що ІСТА боїться закіпаня ??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 16 червня 2011 Сьоня хтось десь буде здибатись? (крім Ведмедя в гаражі) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 16 червня 2011 Я вже назустрічався у Ведмедя в гаражі. Сьогодні він цілий день перебирав стартери - не знаю по скільки раз кожен. В перерві заїхав і пропіскоструїв дах. Перед грунтуванням він вирішив прополоскати затверджувачем для грунтовки очі та обличчя. Спільними зусиллями врятували йому зір. Після того він ще зміг закатати роликом дах (грунтом). Весь дах страшно покоцаний і кривий. Зараз Ведмідь пішов вітати тата з Днем народження, а я вже не маю сили кудись іти. Стартер знову не працює - запихали машину вручну. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 16 червня 2011 я вже тут як буду мати натхнення - то завтра розберусь зі стартером, а як ні - то потім якось... зараз подивлюсь куно і спати... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 17 червня 2011 vedmid, може тобі варто новий дах пошукати??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 17 червня 2011 комусь треба передній бампер в дуже хорошому стані? точної іниф нема чи то 01 чи 011. сказали тільки вроді 011. 200грн Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 18 червня 2011 slim_painter, ти ж сам чудово розумієш що є велика різниця між першим і одинадцятим сьогодні буду знову в гаражі, так що мона під"їжати, правда не знаю з якої до якої буду, бо вже трохи підзамахався Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 18 червня 2011 vedmid, ясно шо знаю! кого реально зацікавить, той під"їде і гляне. мене попросили написати, я написав. а все решта, мені далеко.... я з того ніяких % мати не буду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Leoo 1 Скарга Опубліковано: 18 червня 2011 Народ, підкажіть будь ласка якихось кулібінів не дорогих, по кузовних роботах. Потрібно переварити 2 передніх крила та фартух. Знайшов за 1000 грн без матеріалів кулібіна, і за 1500 з його матеріалами. Це нормальна ціна чи шукати дешевше? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 18 червня 2011 Можу тільки попередити, щоб не звертав уваги на майстрів з вул. Щирецької і вул. Дрогобицької. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Leoo 1 Скарга Опубліковано: 18 червня 2011 І за це дякую, можливо ще хтось знає ще щось по даному питанню? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 18 червня 2011 Leoo, 247-28-16......098 129 69 23 Телефон Сервіса де працює один знайомий зварщик, реально пацик норм варить, руки не з Ж. Передзвони спитай скільки буде. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Leoo 1 Скарга Опубліковано: 18 червня 2011 LordMarko, дуже дякі, з понеділка попробую подзвонити туди. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах