kobralviv 1 Скарга Опубліковано: 23 червня 2011 (змінено) Bratik, в мене одна проблема це перевозка грузу (ковані вироби металеві двері) задачя тут одна викинути поперечну тягу і грьобаний солдатик Змінено 23 червня 2011 користувачем kobralviv Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 23 червня 2011 kobralviv, тогда можно и подумать, но не легче задок усилить, поставить проставки, ну и тому подобное Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kobralviv 1 Скарга Опубліковано: 23 червня 2011 (змінено) Bratik, коли в салоні 500-700кг то яка проставка витримає??????? бо в мене вже є готова рама від передніх ланжеронів і до кінця замість задніх ланжеронів Змінено 23 червня 2011 користувачем kobralviv Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 23 червня 2011 kobralviv, ну переделаешь крипление, а кузов то старый будет те же 700 кг проблемой будет kobralviv, да и в интернете покопайся, вроде встречал проблемы такие... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kobralviv 1 Скарга Опубліковано: 23 червня 2011 Bratik, прочитай попереднє повідомленя Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 23 червня 2011 kobralviv, извени, провтыкал тогда приварюй и переделуй, нам потом расскажешь ибо я не такой уж большой советчик в таких вопросах Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 23 червня 2011 Ось таке чудо сьогодні побачив перед своєю хатою. " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kobralviv 1 Скарга Опубліковано: 23 червня 2011 VETERAN, це сусідська машина чи зальотна це вис 2345 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 23 червня 2011 Зранку стояла, а зараз нема. Думаю, що в кіоск щось привозять. Хоча стояла трохи збоку. Поспостерігаю - може ще побачу. А що, хочеш подивитися? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kobralviv 1 Скарга Опубліковано: 23 червня 2011 VETERAN, хотів би оглянути і подумати варто воно чи ні і щоб рама даром не лижала Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 23 червня 2011 в наші гаражі така приїжає то не чудо а ВАЗівський ПІКАП, для села і возіння грузів саме то... я вже давно такі бачив Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kobralviv 1 Скарга Опубліковано: 23 червня 2011 vedmid, тільки він неназивається ВАЗ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 23 червня 2011 vedmid і я зустрічаємось біля ЦУМу на 19-00, трохи чекаємо (може хтось перед центром забіжить), купуємо пиво і йдемо в гараж - мій, або vedmidя. Хто захоче - приєднуйтесь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 23 червня 2011 бажаючих була тьма, аж не було місця.... прікольний клуб, нічого не скажеш... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 23 червня 2011 kobralviv, щойно йшов додому і біля хати побачив ще одну таку четвірку на ресорах, але вже не з кузовом, а з будою. Ночує біля моєї хати - біжи терміново дивитися. А в гаражі бачили таку саму з кузовом - їхала повз гараж vedmidя. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 23 червня 2011 kobralviv, писати багато не маю бажання. тільки кортко втикнуся. від пружин йти до ресор, це звісно деградація! коли в салоні 500-700кг то яка проставка витримає?? не сміши! я тобі такі проставки можу покаати на ділі, шо витримають хоть дві тони грзу на машину а кузов то старый будет ось тут +100500 толку з моцної підвіски якщо кузов піде по п***і через таке вічне возіння. бо в мене вже є готова рама від передніх ланжеронів і до кінця замість задніх ланжеронів раз маєш вже і так ппц хочеш. то для чого тут поради і розповіді в НЕ ВІДПОВІДНІЙ ДЛЯ ЦЬОГО ТЕМІ???!!!!! бажаючих була тьма, аж не було місця.... прікольний клуб, нічого не скажеш... ну а тут просто ноу коментс:lol: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 23 червня 2011 vedmid, Друже , вашу більшість повідомили шо меншість збирається в центрі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 24 червня 2011 хтось на драг їде повтикати завтра??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kobralviv 1 Скарга Опубліковано: 24 червня 2011 CheZZ, а через погоду драг не відмінять?????? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 24 червня 2011 повідомили шо меншість збирається в центрі Я чомусь не здивований такою докладністю вказаної адреси. Ми також зібрались у Львові. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 24 червня 2011 vedmid, Друже , вашу більшість повідомили шо меншість збирається в центрі хватить нас ставити перед фактом, і що ви в центрі робили? де в центрі ви збирались? ви написали? фраза В ЦЕНТРІ - дуже розмита - центр великий....та й нах вам той цент здався? люди навпаки влітку стараються десь втікти від цивілізації, а ви пішли вихлопними газами дихати.... чому вас не влаштовує зустрічатись біля нового цуму? якраз звідси можна заїхати практично всюди, шашлик можна на гаражах пожарити, гайки покрутити, а нє тупо пива попити... то вже тоді не автоклуб а пивний клуб... на природу вже тема заглохла, нікому не треба, нах просили створити тему, на зустріч з іншими містами ніхто не хоче їхати, правильно, всім впадло, всі знають що я роблю машину, 4 дні просидів в гаражі, і тільки МАРК приїхав і поміг пошкурити машинку, решта навіть не намагалась допомогти(про Ветерана мовчу - він по 3 рази на день приїжав і консультував що і як), і де та клубна поміч? кожен сам за себе? скільки часу я кажу - давайте скинемось по 20грн і поїдемо шашличка пожаримо, що, страшні гроші? всім впадло, бо якраз 20 грн до мільйона не вистачає Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 24 червня 2011 VETERAN, А мобільні телефони ніхто невідміняв . Зустрілись в ПУЗАТІЙ ХАТІ . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 24 червня 2011 Fani, вибачай. Я був певен, що у нас інтернетклуб, а не телефонний. Якщо вносяться такі зміни - поміняй на шибі адресу сайту на список телефонів. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 24 червня 2011 мальчики не сортесь, а про шашлык первый раз слышу..... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 24 червня 2011 Bratik,тому що я про нього на зустрічі говорю, також неодноразово піднімалась тема про рибалку - тоже все закінчилось розмовами... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах