LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 12 липня 2011 CheZZ, мені наприклад всі трансформери подабаються, да і жанр фантастики загалом теж, той же Гарік Шпротер, із задоволенням піду на премєру в ай-макс, кожному своє... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 13 липня 2011 LordMarko, по смислу 3 частина сама бредовіша Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 13 липня 2011 CheZZ, вчора дивився, скажу так, дуже класна частина, фільм на 1 диханні дивиться, спецефекти просто розрив, Я такого ніколи не бачив по красоті...кароче рекомендую всім) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 14 липня 2011 Граждани Жигулисти, де сьоня здибаємось?) Я без машини, тому на пиво)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ЮраПрокопенко 1 Скарга Опубліковано: 14 липня 2011 +1 пиво Good! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 14 липня 2011 Ну тоді сбор на окружній, хто надумає приходьте Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bizon 1 Скарга Опубліковано: 14 липня 2011 Всім ОДНОКЛУБНИКАМ привіт!!! Питання на засипку??? Хто може позичити палатку на ці вихідні??? ТЕРМІНОВО!!! Всім дякую Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 15 липня 2011 Народ! Ми кудись поїдемо цього року? Гребенів, Хрінники... чекають нас. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 15 липня 2011 Та от думаєм кудиб то завтра поїхати ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 15 липня 2011 (змінено) Ну Я двома руками За! Правда хз що с машиною буде, якщо сьоня зроблю тоді буде, якщо ні то пасажиром. Пропоную завтра зраненька в Гребенів, але реал зраненька, щоб на 9 ранку бути там, мало бажання їхати в жару Змінено 15 липня 2011 користувачем LordMarko Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 15 липня 2011 А зберемося за кілька годин? А на який час планується поїздка? Бо на деньок - то їрунда - не варто навіть бенз палити. Краще їхати увечері - спокійно закупитися і неспішно заїхати. Під захід сонця можна шашличок попалити. Минулого разу було непогано. А то, як кажуть:" Хто рано встає - тому цілий день спати хочеться." Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 15 липня 2011 (змінено) VETERAN,Я сьоня на 7 вечора машину їду робити, і то хз чи доїду до гаражів Алмаза чи ні, хіба побільше води візьму...+ там хз кіко часу треба буде щоб зробити все Змінено 15 липня 2011 користувачем LordMarko Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 15 липня 2011 Також хочу їхати і поїду при любому розкладі , але сьогодні на роботі до восьмої години . Також думаю на день малувато але покрайній мірі хочаб на день . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 15 липня 2011 LordMarko, а що таке стряслось? Помпа тече, чи радіатор? Щойно переглянув прогнози погоди - гісметео краще не відкривати - грози від сьогодні і до зими. Американці прогнозують початок дощу у вівторок, а поляки - в понеділок. У мене також щось постукує справа спереду, алн думаю, що то трохи звільнився підшипник ступиці. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 15 липня 2011 VETERAN,да помпу розвалив в хлам, спочатку трохи підтікало, а щас ващє звіздос, треба возити по 5 літрів води на 10 км))))))) Ну прикинем так, нас 3 вже є + м.б мій дружбан с дівкою поїде, ітого 5 чел.Фані с ними в одній ваговій, тому 3 назад, Ви наперід і можем їхати) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 15 липня 2011 Я на своїй їхав би. Хламу багато - всякі палатки, спальники, мангали іт.п. Якщо сьогодні, чи завтра - то зараз треба валити в гараж за палаткою. Заодно і до колеса глянув би. А то така жара - сиджу під кондиціонером. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 15 липня 2011 якби ви їхали на наступний тиждень - то поїхав би з вами, а так - не поїду, в неділю їду в село... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 15 липня 2011 VETERAN,ми перенесли ранковий виїзд на полудень-обід, в звязку с слухами що завтра затягнеться сильний дощ. В мене нач відділа живе в Гребенові, десь біля 10 Я йому передзвоню, взнаю що і як там, якщо гуд тоді відписую. Гробана погода, йомайо, другий раз пробує спсувати відпочинок нам Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 16 липня 2011 і сьо? як там карпати? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 16 липня 2011 Марк мовчить. Я забив на Карпати - поїхав у гараж - змастив і підтягнув підшипник ступиці, поміняв верхню шарову і підтягнув гайки кріплення нижнього важеля до балки. То все справа - катастрофічного нічого не було, але по трошки всюди і маємо незрозумілі постукування. Ще підрегулював редуктор рульового - раз вже вимазав руки - кругом трохи помацав. Тепер можна кудись недалеко (тисяч до 10км) змотатись. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 17 липня 2011 Так як сьогодні прогнозують нормальну погоду пропоную виїзд на природу . Зголошуємось ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 17 липня 2011 Зголошуюсь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 17 липня 2011 VETERAN, Тоді нас вже троє , LordMarko, буде вільний біля обіду . чекаєм може шо когось зацікавить виїзд на природу . Тоді в районі обіду можем зустрітись і після закупок кудись виїхати відпочити від міста . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 17 липня 2011 Ну ось - прокатались і відпочили. " rel="external">Посилання ХОЧУ ЩЕ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 17 липня 2011 Файно , тепер в КАРПАТИ треба їхати , тренування в наварії провели Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах