Fani 1 Скарга Опубліковано: 15 серпня 2011 Коробку знімав і ставив не раз , але незнаю як з часом буде Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 16 серпня 2011 Сегодня у Сабы не днюха случайно? Если я прав, то мои поздравления! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 17 серпня 2011 slim_painter, коли будеш знімати коробку дзвони, прийду поможу, є вже такий досвід) Bratik, дякую за привітання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 17 серпня 2011 Saba2106, ВІТАЮ!!!!!!!! Пропажа ти де ходиш? хоть би появився хоть раз! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 18 серпня 2011 slim_painter, коли будеш знімати коробку дзвони, прийду поможу, є вже такий досвід) то не мені, то Чезі тре допомогти) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 18 серпня 2011 Saba2106, то у тебе Д.Н. чи ні??? всім дякую за турботу про Кпп, але доручив це діло Tiger-Nigerу)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 19 серпня 2011 Saba2106, на всякий випадок вітаю!!!! думаю Bratik, не помилився, коли ми їздили минулогог року в карпати на день незалежності, то Сабік ставив за днюху Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
pitekantrop 1 Скарга Опубліковано: 19 серпня 2011 vedmid, які в тебе успіхи з твоєю машинкою? Вже помалював? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 21 серпня 2011 ні от-от маю погрунтувати, але все не виходить - трохи роботи навалилось... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kobralviv 1 Скарга Опубліковано: 22 серпня 2011 Шукаю кришку багажника на 04 (біла сіра бежева світлокоричнева) або любого кольру щоб була жива. Авто бежеве тел 0672875915 :):):):):):):):):):):):) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ЮраПрокопенко 1 Скарга Опубліковано: 23 серпня 2011 Шукаю кришку багажника на 04 (біла сіра бежева світлокоричнева) або любого кольру щоб була жива. Авто бежеве тел 0672875915:):):):):):):):):):):):) Посилання от на таке натрапив випадково Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Facktor 5 Скарга Опубліковано: 23 серпня 2011 Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 23 серпня 2011 Всім ПРИВІТ! Я вже у Львові. Сьогодні купив новий модем і я знову "в ефірі":) Всіх З Днем Незалежності!!! В Карпати не їдемо? Щось мені не сидиться на місці. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 23 серпня 2011 VETERAN, як відпочивалось? А за Карпати то Я пасс, завтра останні приготовлення перед виїздом. В ЧТ виїзд в обід, і буду дето за тиждень. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rosko 1 Скарга Опубліковано: 23 серпня 2011 Всіх З Днем Незалежності!!! приєднуюсь до привітань! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 24 серпня 2011 LordMarko, відпочивати завжди приємно. Прекрасна була погода - тільки в один вечір впало кілька краплин. Тоді з боку Криму небо було цілком чорним, а над нами - маленька хмарка - випадково заблудилась. Овочево-фруктова дієта - кавуни, дині, персики, абрикоси і т.п. пішла на користь - набрав ще кілька кілограмів. Хоча багато ходив і плавав. На морі постійно був легенький штормик і досить сильний вітер - легше переносилась спека (біля 34 градуси), але гірше плавати - хвилі перекочувались через голову. А про маску з ластами взагалі прийшлось забути - один раз спробував, але нічого не було видно - скаламучена вода. В цілому - задоволений. Хочу ще. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 24 серпня 2011 і я вітаю всіх зі святом!!! в кого які плани на сьогодні? я от чекаю - подзвонить тітка і поїдемо в центр, погіляємо, може на якусь цікаву екскурсію попадемо, там всякі концерти, дійства.... може хтось захоче приєднатись? в разі чого - дзвоніть, бо навряд буду читати нет, скорше побачу ті всі повідомлення аж ввечері Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 24 серпня 2011 Скільки років тітці? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 24 серпня 2011 Всім здоров! був у Карпатах, дорога на Чоп ше може бути, на Ст. Самбір - піпец повний, загнув два диска (ковка), на одній гумі величезна гуля, мовчу за потертий пердак і днище)) в Карпати краще їхати електричкою - зручніше і дешевше)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 24 серпня 2011 Я також мало не перетер трубу глушника і по дорозі із Золочева загнув диска. Там досі страшна дорога - бачив кілька машин, які порубали собі колеса. Ями невеличкі, але глибокі і з гострими краями. А з пів дороги між Вінницьою і Хмельницьким аж до Львова - великі напливи асфальту - їдеш, як по застиглих в шторм морських хвилях. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2011 CheZZ, ковка не гнеться ж вроді, тоість досі Я не бачив випадку щоб ВСМПО гнулось, щоб розкололось то ет да, но те щоб ковка зігнулась Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2011 А зустрічі по четвергах у нас все ще відбуваються? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2011 VETERAN, 1. я ж просив дзвонити а не писати(тітка вже пенсіонерка) 2. наші з Вами відбуваються, чи Ви хочете на окружну? якщо на окружну, то я до Вас в пасажири.... маю сьогодні після роботи на кульпарківській забрати посилку....так що можу трохи не встигнути, але в разі чого всеодно дзвоніть... ну то що там сьогодні? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2011 LordMarko, слушно написав: "вроді" мені вдалось погнути, фото в бортовику Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 26 серпня 2011 vedmid, дякую за допомогу з компом - завантажився навіть після перерви. А шлейфи завоняли всю хату - викинув на балкон. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах