Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

Завтра (у понеділок) з Bratik десь в районі обіду збираємся ставити мою стару кпп, нову треба перебрати, гуде так, що музики не чути))) є бажаючі допомогти - звоніть, може підберу кого по дорозі. Де дійство буде відбуватись також ше не знаю, завтра знатиму))

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

VETERAN,я так розумію що комп працює нормально?

а шлейфи, то таке, вони ж нові, фарба і пахне

саме головне щоб працювало....

Поділитися повідомленням

Комп працює - з мене пиво. А шлейфи смердять стиролом - значить виготовлені вони в Китаї, або десь в тих сторонах - признак неякісного пластику. Правда на роботі шлейфів це не відображається, але якщо постійно таке нюхати - можна збирати гроші на лікування від онкології. Викинь той ящик з ними і все подібне кудись на склад, де люди не сидять.

Поділитися повідомленням

Найбільше чути якраз ті, що ще в пакетах.

Як там машинка? Чомусь не помічаю твоєї активної праці біля неї. Забив і збираєш гроші на нову?

Я в своїй вже вирівняв диска, поміряв компресію - 15, підкоректував запалення і відремонтував дзеркало. Ще треба промити систему охолодження, щоб не обмерзав редуктор.

Поділитися повідомленням

Bratik, все супер!!! щеплення ок

Дякую за допомогу і за майстерклас по заміні КПП!!!))

Поділитися повідомленням

давайте в четвер біля нового цуму

на яку годину? може я буду неподалеку...:)

Поділитися повідомленням

vedmid, я спросил когда хоронить будем, а ты предложил в четверг возле ЦУМа :)

Поділитися повідомленням

Красавци , давайте і далі в тому дусі :lol: . Нажаль в четве бути не зможу !

Поділитися повідомленням

Совет Клуба повинен накрити стіл.

накрию...матом....

а якщо серйозно, завтра 1 вересня

могли б зібратись, шота чуток випити...

Поділитися повідомленням

vedmid, я спросил когда хоронить будем, а ты предложил в четверг возле ЦУМа :)

нетреба хоронити, дорого:)

Поділитися повідомленням

Всім привіт) Приїхав Я, правда ще позавчора, а ці 2 дня відсипався і розбирався с машиною. Сьоня години 2 розбирався як синхронізовується здвоєний карб, в ітогє, хз як но настроїв, васся, валить як дурне)) правда переливає мальоха, зі штанін стріляє вогнем ппц. Плюс сьоня роздуплявся с іншою проблемою, геною. перед самим відїздом с батьківщини, Я був їздив в Метро, правда печально зїздив ібо по дорозі накрився АКБ, тупо сів в нуль. При чому пахав вроді норма. Сьоня забрав с зарядки акб, поставив, завів, троха поїздив, вроді норма.

Кстаті, хто стикався с електронним реле поворотів. Ібо як оказалось в мене електронне стоїть, тіпа на схемі замучене якійсь. Сьоня довго шукав, оказалось в такій глубокій ж.. його сховали, ну нах кароче, як би не Тьома то фіг би найшов. Кароче, суть в чому, незнаю серед 6 дротів де є маса, бо фігово пристає дето на кузові, на стрибках машина постійно коротить, а інколи коли їдеш по ямах на дуже великій швидкості то світло може замкнути і вибити запобіжник

Поділитися повідомленням

LordMarko, масса всегда чёрный, а из за плохой массы предохранители не летят....

Поділитися повідомленням

Хлопці! Агов!!! Куди ви всі поділись?

Таке питання: 1 жовтня Клуб організовує традиційний пробіг у Києві. Робимо щось своє? Чи збираємось по кілька в одну машину, скидаємось на паливо і валимо гуляти в Київ? Ще варіант - зібрати Захід на пробіг.

Орієнтовно пробіг одної машини в Київ обійдеться біля 1000грн. - це по 250 з брата, якщо їде четверо + місцеві видатки. В той час можна ще переночувати в палатці.

vedmid, у тебе в залежах нема часом безперебійника без акумулятора на 12в? Це щоб зробити в машині 220в 50гц.

Поділитися повідомленням

vedmid, Читав твій бортовик, і мене цікавить наступне: лампочки в габарити за скільки і де брав, і чи усьо гуд?

Поділитися повідомленням

VETERAN, думки хороші, незнаю чи Ми Київ потянем...

але тут можна пробіг замутити, типу закриття сезону, якого Внас і так майже не було ніякого

хіба дружно зберемось на коньцовочку покататись??? хто, що скаже на таке

Поділитися повідомленням

vedmid, у тебе в залежах нема часом безперебійника без акумулятора на 12в? Це щоб зробити в машині 220в 50гц.

такого добра нема, є новий упс, а Ви можете собі купити спеціальний перетворювач 12-220

vedmid, Читав твій бортовик, і мене цікавить наступне: лампочки в габарити за скільки і де брав, і чи усьо гуд?

брав в Назара на ЛТК(він мабуть і тут темку створював), ціну не помню, десь по 15 грн, проблем жодних, єдине, що вдень їх практично не видно, але, думаю можна взяти жовті...

а от ввечері - просто супер, рік від"їздив і нема жодних нарікань...

колись забув габарити вимкнути, то зранкук прийшов і нормально завівся...

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз