CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 28 серпня 2011 Завтра (у понеділок) з Bratik десь в районі обіду збираємся ставити мою стару кпп, нову треба перебрати, гуде так, що музики не чути))) є бажаючі допомогти - звоніть, може підберу кого по дорозі. Де дійство буде відбуватись також ше не знаю, завтра знатиму)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 28 серпня 2011 VETERAN,я так розумію що комп працює нормально? а шлейфи, то таке, вони ж нові, фарба і пахне саме головне щоб працювало.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 28 серпня 2011 Комп працює - з мене пиво. А шлейфи смердять стиролом - значить виготовлені вони в Китаї, або десь в тих сторонах - признак неякісного пластику. Правда на роботі шлейфів це не відображається, але якщо постійно таке нюхати - можна збирати гроші на лікування від онкології. Викинь той ящик з ними і все подібне кудись на склад, де люди не сидять. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 28 серпня 2011 так вони в мене не штиняють, вони ж запаковані в пакетах Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 28 серпня 2011 Найбільше чути якраз ті, що ще в пакетах. Як там машинка? Чомусь не помічаю твоєї активної праці біля неї. Забив і збираєш гроші на нову? Я в своїй вже вирівняв диска, поміряв компресію - 15, підкоректував запалення і відремонтував дзеркало. Ще треба промити систему охолодження, щоб не обмерзав редуктор. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2011 CheZZ, как доехал?? к сцепе привык?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2011 Bratik, все супер!!! щеплення ок Дякую за допомогу і за майстерклас по заміні КПП!!!)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2011 я смотрю клуб умирает когда хоронить его будем с почестями? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2011 давайте в четвер біля нового цуму Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rosko 1 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2011 давайте в четвер біля нового цуму на яку годину? може я буду неподалеку... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2011 vedmid, я спросил когда хоронить будем, а ты предложил в четверг возле ЦУМа Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2011 Ну так біля ЦУМа в четвер о 19-00 і похоронимо. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2011 А стіл будем накривати чи як? Чи просто споминемо незлим тихим словом!? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2011 Совет Клуба повинен накрити стіл. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2011 Красавци , давайте і далі в тому дусі . Нажаль в четве бути не зможу ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2011 Fani, приходь на дев'ятий день. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2011 Совет Клуба повинен накрити стіл. накрию...матом.... а якщо серйозно, завтра 1 вересня могли б зібратись, шота чуток випити... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2011 накрию...матом.... Masterio тобі допоможе. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ЮраПрокопенко 1 Скарга Опубліковано: 1 вересня 2011 vedmid, я спросил когда хоронить будем, а ты предложил в четверг возле ЦУМа нетреба хоронити, дорого Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 1 вересня 2011 Всім привіт) Приїхав Я, правда ще позавчора, а ці 2 дня відсипався і розбирався с машиною. Сьоня години 2 розбирався як синхронізовується здвоєний карб, в ітогє, хз як но настроїв, васся, валить як дурне)) правда переливає мальоха, зі штанін стріляє вогнем ппц. Плюс сьоня роздуплявся с іншою проблемою, геною. перед самим відїздом с батьківщини, Я був їздив в Метро, правда печально зїздив ібо по дорозі накрився АКБ, тупо сів в нуль. При чому пахав вроді норма. Сьоня забрав с зарядки акб, поставив, завів, троха поїздив, вроді норма. Кстаті, хто стикався с електронним реле поворотів. Ібо як оказалось в мене електронне стоїть, тіпа на схемі замучене якійсь. Сьоня довго шукав, оказалось в такій глубокій ж.. його сховали, ну нах кароче, як би не Тьома то фіг би найшов. Кароче, суть в чому, незнаю серед 6 дротів де є маса, бо фігово пристає дето на кузові, на стрибках машина постійно коротить, а інколи коли їдеш по ямах на дуже великій швидкості то світло може замкнути і вибити запобіжник Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 2 вересня 2011 LordMarko, масса всегда чёрный, а из за плохой массы предохранители не летят.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 3 вересня 2011 Хлопці! Агов!!! Куди ви всі поділись? Таке питання: 1 жовтня Клуб організовує традиційний пробіг у Києві. Робимо щось своє? Чи збираємось по кілька в одну машину, скидаємось на паливо і валимо гуляти в Київ? Ще варіант - зібрати Захід на пробіг. Орієнтовно пробіг одної машини в Київ обійдеться біля 1000грн. - це по 250 з брата, якщо їде четверо + місцеві видатки. В той час можна ще переночувати в палатці. vedmid, у тебе в залежах нема часом безперебійника без акумулятора на 12в? Це щоб зробити в машині 220в 50гц. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bizon 1 Скарга Опубліковано: 4 вересня 2011 vedmid, Читав твій бортовик, і мене цікавить наступне: лампочки в габарити за скільки і де брав, і чи усьо гуд? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 4 вересня 2011 VETERAN, думки хороші, незнаю чи Ми Київ потянем... але тут можна пробіг замутити, типу закриття сезону, якого Внас і так майже не було ніякого хіба дружно зберемось на коньцовочку покататись??? хто, що скаже на таке Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 4 вересня 2011 vedmid, у тебе в залежах нема часом безперебійника без акумулятора на 12в? Це щоб зробити в машині 220в 50гц. такого добра нема, є новий упс, а Ви можете собі купити спеціальний перетворювач 12-220 vedmid, Читав твій бортовик, і мене цікавить наступне: лампочки в габарити за скільки і де брав, і чи усьо гуд? брав в Назара на ЛТК(він мабуть і тут темку створював), ціну не помню, десь по 15 грн, проблем жодних, єдине, що вдень їх практично не видно, але, думаю можна взяти жовті... а от ввечері - просто супер, рік від"їздив і нема жодних нарікань... колись забув габарити вимкнути, то зранкук прийшов і нормально завівся... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах