Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 19 жовтня 2011 в мене до 19-00 футбол, але думаю, що на 20-00 буду сьогодні Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lembergus 1 Скарга Опубліковано: 19 жовтня 2011 я хоч на 30 хв, але думаю буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 19 жовтня 2011 Я буду! 99,9% Дзвонив до ВЕТЕРАНА, то так само казав що буде! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 19 жовтня 2011 Fani, вітаю!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 19 жовтня 2011 CheZZ, Дякую , де пропадаєш ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bizon 1 Скарга Опубліковано: 19 жовтня 2011 Fani, я також приєднуюсь до привітань!!! Міцного здоров'я, щастя і ВСЬОГО НАЙКРАЩОГО Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2011 Bizon, Дякую Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lembergus 1 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2011 фа-фа, VETERAN , сьогодні 9:10 при повороті з Наукової до аквапарку. Я як раз від школи виїзжав. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2011 Fani, пішов у підпілля)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2011 Fani, Приєднуюсь до привітань! Всіх благ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2011 Antop, Дякую Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2011 Fani, Алік вітаю тебе!!!! Сорі шо з запізненям, просто немав можливості до нету!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2011 Masterio, Дякую синяк Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 23 жовтня 2011 хто може дістати гарбуз?) і хто їде на Хелоувін??!) два екіпажі вже точно. Я і Марк) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 23 жовтня 2011 Saba2106, фа-фа на Стрийській slim_painter, а куди їхати??? може приєднаюсь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 23 жовтня 2011 slim_painter, де і коли? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 23 жовтня 2011 всьо тут: Посилання конкретного місця пок нема орієнтовно 31 жовтня, тобто понеділок, 20,00 або 21,00 біля монменту. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2011 О, та тут бачу знов павутиння заводиться Де всі пропали? Марк, там на рахунок руля задзвони мені, домовимся шо і коли... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2011 обростаємо павутиною, а то зима скоро, щоб не померзнути.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2011 ***. ви там обростайте, а ми ша рулим на авто-хелоувін!:bm: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2011 vedmid, Ти точно не змерзнеш))) slim_painter, бачив вашу колону - молодці!!! з боку глядача-пішохода виглядало круто і жестяково!!! вмене з часом напряг і тачка ледве їде Bratik на вихідних поставить їй діагноз Пі. Сі.: за наклейки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2011 В неділю відбудеться слалом в брюховичах на навчальній площадці . Пропоную бажаючим завітати і повболівати за своїх , має кататись три машини з нашої банди ! Початок о 12:00(відкриття) Будем раді бачити підтримку ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 1 листопада 2011 slim_painter, бачив вашу колону біля водоканалу, потім ми її догнали по зеленій, але ви поїхали прямо, а ми через стадіон Україна сорі що поки що так, але я ж без машини, хоча якби поїхав з вами - то був би повний хеллоуін... та й робота зараз в мене інша - нема сильно часу щоб розслаблятись, ото що я вас вчора бачив - то я їхав додому з роботи, мене співробітник підвозив В неділю відбудеться слалом в брюховичах на навчальній площадці . Пропоную бажаючим завітати і повболівати за своїх , має кататись три машини з нашої банди ! Початок о 12:00(відкриття) Будем раді бачити підтримку ! якщо мене хтось візьме пасажиром - то поїду з задоволенням Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 1 листопада 2011 Я планую валити на слалом в неділю так шо тавайте зголошуйтесь, хто ще? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tiger-Niger 1 Скарга Опубліковано: 1 листопада 2011 vazik_lv, невже будеш ганєв?)))) блін цікаво буде))) стільки людиськ задньоприводних приїде))))))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах