Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

Кароче Народ хто непоїхав на хеловін той дуже багато пропустив!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Слім недасть збрихати шо було дуже мега круто!!)))))

П.С. і всі дальше кажуть шо форум почав павутиною покриватись, так чия то вина? Ви би ліпше замість того шоб тут соплі пускати виїзжали в "люди".А то за клавіатурою всі мега одноклубники. Ні з ким нехочу сваритись просто виразив свою думку.!!!

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
Masterio, вважаю недостатньою Твою роботу, як Совет Клуба! Це ж саме Совету Клуба належить проявляти ініціативу та організовувати всіх Членів Клубу і просто форумчан. Наскільки мені відомо, це дійство організовував ЛТК. Мені не відомо про співпрацю двох клубів у цьому. Вважаю, що Твоє звернення було б більш доцільне на іншому сайті (хоча б з міркувань етики).

Поділитися повідомленням

:multi::bm::lol::bv:пішло поїхало.... хоть павутини не буде :lol::lol::lol:

Tiger-Niger, нє напевно не буду, машина для такого не готова!!! Так підтримка одноклубників, відвідання заходу:)

Поділитися повідомленням

рагульнув)) педалька навіть якось більше почала вертатися))) вже значно менше буксує)

але тепер нова фішка:multi: дроти зі свічок злітають самі і з вихлопної іскри летять)))):bm::lol: їзда на двох циліндрах крута:multi: але пластмасові хомути всьо рішають:multi:

Поділитися повідомленням

вже значно менше буксує

Значить диск таки зношений, або в корзині щось тріснуло.

дроти зі свічок злітають самі

стисни плоскогубцями той контакт, що на свічку вдягається.

Поділитися повідомленням

та я постискав ясна річ))) помогло, але не надовго)))))))) хомути всьо швидко порішали і пройшли тест драйв)

Поділитися повідомленням

Привіт львівським жиговодам:), є питання, хто може звязати поршні з шатунами мені? Звичайно не безкоштовно:az:

І шатуни підігнати по вазі всі, ато купив нові а там різнобій.

Поділитися повідомленням

VETERAN, Всьо я зрозумів свої помилки.Обіцяю виправитись в найблищі терміни, і постараюсь завязати з іншими форумами заради етики!!!!!!!!!

Поділитися повідомленням

Masterio, ми всі вільні і кожен робить - що хоче. Ми всі є і там, і там - просто не варто мішати до купи. Ти ж одній дівчині не хвалишся досягненнями своєї іншої? Так само не дуже етично на одному форумі давати зсилки на конкуруючий.

Як це Тобі вдалось зіскочити з Совета Клуба?

Змінено користувачем VETERAN

Поділитися повідомленням

vazik_lv, я приїхав, нікого не було, здзвонився з Фані і Марком і втикали в Фані під будинком.

Поділитися повідомленням

Fani, vazik_lv, а яка програма недільної затії? Тільки їзда між пеньками, чи буде культурна програма типу шашлики і т.п.?

Поділитися повідомленням

а яка програма недільної затії?

Негро просив передати, чи Ви не бажаєте прийняти участь в недільному дійстві і показати майстер-клас підростаючому зеленому поколінню?

Поділитися повідомленням

В неділю відбудеться слалом в брюховичах на навчальній площадці . Пропоную бажаючим завітати і повболівати за своїх , має кататись три машини з нашої банди ! Початок о 12:00(відкриття) Будем раді бачити підтримку !

буду радий там побачити і познийомитись з одноклубниками!!!

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз