CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 1 листопада 2011 http://www.ex.ua/view/10665063" rel="external">Посилання :) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 1 листопада 2011 (змінено) Аудіо версія Посилання відео Посилання Змінено 1 листопада 2011 користувачем Fani Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 1 листопада 2011 Кароче Народ хто непоїхав на хеловін той дуже багато пропустив!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Слім недасть збрихати шо було дуже мега круто!!))))) П.С. і всі дальше кажуть шо форум почав павутиною покриватись, так чия то вина? Ви би ліпше замість того шоб тут соплі пускати виїзжали в "люди".А то за клавіатурою всі мега одноклубники. Ні з ким нехочу сваритись просто виразив свою думку.!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 1 листопада 2011 прікольненько... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 1 листопада 2011 Masterio, вважаю недостатньою Твою роботу, як Совет Клуба! Це ж саме Совету Клуба належить проявляти ініціативу та організовувати всіх Членів Клубу і просто форумчан. Наскільки мені відомо, це дійство організовував ЛТК. Мені не відомо про співпрацю двох клубів у цьому. Вважаю, що Твоє звернення було б більш доцільне на іншому сайті (хоча б з міркувань етики). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 2 листопада 2011 ооо, на умняки пробило Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 2 листопада 2011 пішло поїхало.... хоть павутини не буде :lol: Tiger-Niger, нє напевно не буду, машина для такого не готова!!! Так підтримка одноклубників, відвідання заходу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 2 листопада 2011 slim_painter, як там твоє зчеплення - відрегулював, чи далі буксує? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 2 листопада 2011 рагульнув)) педалька навіть якось більше почала вертатися))) вже значно менше буксує) але тепер нова фішка дроти зі свічок злітають самі і з вихлопної іскри летять)))) їзда на двох циліндрах крута але пластмасові хомути всьо рішають Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 2 листопада 2011 slim_painter, а ти будеш в слаломі брати участь? Mark, а ти? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 2 листопада 2011 вже значно менше буксує Значить диск таки зношений, або в корзині щось тріснуло. дроти зі свічок злітають самі стисни плоскогубцями той контакт, що на свічку вдягається. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 2 листопада 2011 та я постискав ясна річ))) помогло, але не надовго)))))))) хомути всьо швидко порішали і пройшли тест драйв) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ЮраПрокопенко 1 Скарга Опубліковано: 2 листопада 2011 хомути то тема)) тре попробувати! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 2 листопада 2011 Буде нині здибанка на Окружній ? Маю можливість бути пів восьмої ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 2 листопада 2011 я б підтянувся Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 2 листопада 2011 ну шо хтось був, а то я біля 20:10-20:15 проїжав, машин не бачив! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
A_D 1 Скарга Опубліковано: 2 листопада 2011 Привіт львівським жиговодам, є питання, хто може звязати поршні з шатунами мені? Звичайно не безкоштовно І шатуни підігнати по вазі всі, ато купив нові а там різнобій. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 2 листопада 2011 VETERAN, Всьо я зрозумів свої помилки.Обіцяю виправитись в найблищі терміни, і постараюсь завязати з іншими форумами заради етики!!!!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 2 листопада 2011 (змінено) Masterio, ми всі вільні і кожен робить - що хоче. Ми всі є і там, і там - просто не варто мішати до купи. Ти ж одній дівчині не хвалишся досягненнями своєї іншої? Так само не дуже етично на одному форумі давати зсилки на конкуруючий. Як це Тобі вдалось зіскочити з Совета Клуба? Змінено 3 листопада 2011 користувачем VETERAN Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2011 vazik_lv, я приїхав, нікого не було, здзвонився з Фані і Марком і втикали в Фані під будинком. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2011 Fani, vazik_lv, а яка програма недільної затії? Тільки їзда між пеньками, чи буде культурна програма типу шашлики і т.п.? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lembergus 1 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2011 Я не знаю чи буду . в мене вирішується житлове питання, дуже скоро треба багато чого зробити. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2011 а яка програма недільної затії? Негро просив передати, чи Ви не бажаєте прийняти участь в недільному дійстві і показати майстер-клас підростаючому зеленому поколінню? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ЮраПрокопенко 1 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2011 В неділю відбудеться слалом в брюховичах на навчальній площадці . Пропоную бажаючим завітати і повболівати за своїх , має кататись три машини з нашої банди ! Початок о 12:00(відкриття) Будем раді бачити підтримку ! буду радий там побачити і познийомитись з одноклубниками!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2011 ЮраПрокопенко, Взаємно , думаю впізнаєш нас по машинкам Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах