vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2011 А на яку там годину???? Вже всі там зустрічаємся, чи десь в іншому місці і заїдем туда разом??? Які в кого побажання і пропозиції? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2011 vazik_lv, Відкриття на 12 , але тим хто буде приймати участь треба буде десь на десяту бути ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2011 ну то де і коли збираємось? бо я без машини, треба до когось пасажиром падати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2011 Fani, ну то їдем всі на 10:00-10:30 та й всьо! Там найдем шо робити! А, ну як? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2011 vazik_lv, Добре , але не гони коників , до неділі ше дожити треба Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2011 на 10.30 там тільки збір, до 11.30, до початку реєстрації, стояти і щьолкати сємки чьот не хочеться. Я буду не раніше ніж по 11 годині. Завдяки Фані, хз чьо без нього би робив) останні 3 дня готували впуск, вчора процес завершився на 100%, і впринципі машина ураганить, правда відчуття не ті що на 4 дроселях, але на солексі теж дає копоті. Єдиний мінус що Я ще не тренувався, сьогодні-завтра покатаюсь в брюхи, трошки подріфтую, пару вісімок і міліцейський розворот відпрацюю, а там буде видно. Поки шанс що Я буду виступати далі 50\50. Кстаті чую по звуку, що мій редуктор " ще не помер але вже послав за священником" ))) тому є варіант що хтота буде мене волокти с Брюх на тросі)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2011 я без машини Та твоя машина якраз підготовлена до таких змагань - все облегшено, навіть фарбу і шпаклівку з даху зняв. чи Ви не бажаєте прийняти участь в недільному дійстві От куплю навігатор, який буде мені підказувати дорогу і обов'язково приїду (це я подивився імовірну схему проїзду). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2011 Fani, та я не жену, так питаю! Ну то полюбому ведем тоді переписку тут до неділі, а там вирішиться!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2011 От куплю навігатор, який буде мені підказувати дорогу і обов'язково приїду (це я подивився імовірну схему проїзду). ловлю Вас на слові! та і і неділю можна без навігатора, я можу написати і почитати стєнку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2011 slim_painter, а за який час потрібно ті всі стовпчики позбивати? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2011 LordMarko, Не баїсь прорвемся . slim_painter, Як там справи , готовий до неділі ? VETERAN, Бажано їх минати , і чим швидше тим краще ! vazik_lv, ну можна десь здибатись і поїхати колоною ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2011 Бажано їх минати От засада! А я думав, що це як кеглі в боулінгу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2011 VETERAN, їх об"їжджати потрібно))))))) збивати можна не більше трьох) Fani, машін готовий)) головне щоб не сталось якесь западло, а то перед гонкою чи тренуванням, шось поламати, це просто святе, блін Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2011 slim_painter, вєрняк певно не вийде по тренуватися , хіба в неділю перед змаганнями ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2011 Це дуже складно. В наш час було простіше - треба було заїжджати в гараж передом і задом, по дошках їхати якимось колесом, всякі кільця знімати і вішати та з повороту на естакаду задом заскакувати. Найскладніше було в кінці точно на лінії зупинитись. І це все не на своїй машині, а на грузовику. Я раз був кишеню розвалив - так прочитав мені "стєнку" їхній інструктор. Мені тоді насоса не дали, бо отримав третій результат - штрафну хвилину за ту кишеню добавили. Але питання по суті: шашлики будуть? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2011 VETERAN, Ну тим хто буде ганяти беде не до шашликів , хіба після . А то вже вийде під вечір ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2011 Але питання по суті: шашлики будуть? якщо буде хтось займатись тими шашликами, поки ми там ся будем крутили) то я падаю в долю!) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2011 A_D, по весу не уверен, что подгоню, а вот собрать до кучи могу помочь может буду на гонках, только, скорее всего к ЧЕЗу прыгну на хвост P.S.если буду, то буду с двумя помощниками поломать (с детьми) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2011 завтра 10,30 збираємось біля Янівського кладовища! 20хв на збори, 10хв на доїзд! будуть точно: я, Fani, Mark, vazik і Віталік як стосовно решти? хто ще буде? щоб ми знали кого чекати чи не чекати)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2011 slim_painter, я рано утром отпишусь.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2011 slim_painter, то ви збираєтесь там ті що будуть зщмагатись? чи геть усі? а що ми думаємо з шашликом, хто буде його їсти, то ж треба зібратись, скинутись і тогді їхати в брюхи... пропоную зголоситись всім тим хто хоче шашлика, і тоді вирішимо чи взагалі будемо то робити... кажіть щось з того приводу... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2011 Bratik, ок позвоню дякую за допомогу сьогодні!!! думаю бути в Брюхах о 12 slim_painter, візьми мої наклейки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2011 slim_painter, то ви збираєтесь там ті що будуть зщмагатись? чи геть усі? та давайте всі збираємось. там і рішимо, хочем чи не хочем шашлик і відповідно одна машина по дорозі зверне в арсен Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2011 Та мужики не робіть проблем з тим всім, збираємось на тому місці де Слім написав, а там вирішим, виїжайте завчасно. шоб не затримуватись, вра***те шо в тому районі завжди корки! Їдем в Брюхи а там глянем, може чебуреки організуєм! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 6 листопада 2011 Ну шо там... по-коням!!!! Я виїжаю!!! Место встречи изменить нельзя!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах