Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

полюбе стриптиз рулить!

100% Особливо, якщо це справжній, а не возня двох напівголих практиканток на бетоні. А основний атрибут - це не офісне крісло, а трошки інший "снаряд". Краще було закликати Фемен, щоб попротестували проти забруднення повітря - їх там більше і вони гарніші.

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
а де то ви були?

Ми ж казали на суботнику, що ідемо на День народження Клубу ЛТК в Апекс.

Поділитися повідомленням

Вчора пів дня шота тєжко було, але сьоня вроді вже норма. Ващєто вроді норм все пройшло, компанія шик, організовано теж на 5+. Правда Стріп імхо підкачав, дівахи стоящі але показалось що новачки, дето 3 курс )))

Може як би дали їм шест було краще, але враховуючи що вони повинні вміти станцювати приватний танець в будь яких умовах, хз даже. Але палюбаху, шикарно всьо було!))

Поділитися повідомленням

Ясненько просто незапамяталось мені

За то їм запам"яталось!!!

Як фари, ніченькою темною????????

Поділитися повідомленням

Ярема, я так підозрюю, що ти шокований після суботи троха)))) але як би там не було, приїхати ще мінімум раз прийдеться:multi: сумочку свою з інструментами ти в мене то забув)))))

Поділитися повідомленням

така не велика, прозора. з плоскогубцями, викрутками і т.п. дрібідєнью.

то ппц. та віхурівська губа ну ніяк не хоче ставати на мою машину!:evil: то прижає запізно, то номера декларації нема, а сьогодні взагалі офігів, як приїхав забирати. зломана пополам! і то притому шо на ній 2 чи 3 наклейки "обережно, крихке"

Поділитися повідомленням

приїду в суботу гляну ти в котрій годині будеш?

Може сядеш проїдешся на моїй Ласточці бо шось їхав в суботу тяга просто супер була а в неділю шось не дуже по 4000 оборотів переключав і не тягне так...

Поділитися повідомленням

в суботу точно десь буду, або в себе, або в вазіка в гаражі, або ше десь.

проїхатись, не проблема, спробую як і шо воно)))))) но заводиться вона в тебе суперово)

Поділитися повідомленням

slim_painter,та я шось тоже так подумав аж тепер шо в мене такого небуло вроді, в машину тато багато інструменту кидає, думав може він шось заникув. А в суботу можем пересіктися, принципі зідзвонимся.

А за заводиться дякую, в мене БСЗ, масло півсинтетика, стартер норм вроді тай заводиться=))

А є питання в мене карб на той шо ви дивились дружно то він штатний з 2104. Який він тоді по номеру? Хочу почитати про нього шось

Поділитися повідомленням

slim_painter, та та сумочка моя, на 19:00 сьогодні заскочу заберу!!! А то інструменту треба!

І шо ти з губою зробив??? Відправив назад чи забрав? ХАй би ущерб платили!!!!!

Поділитися повідомленням

Питання до тих, хто має під рукою РВ або так по пам'яті може сказати:

Той штифт на РВ який не дає прокручуватися зірочці - він відлитий разом з корпусом РВ чи він запресовується в РВ?

Проблема в тому, що коли я розбирав двигун щоб зняти КВ на шліфовку (має виробку на шийці третього шатуна) звернув увагу на те, що цей штифт на РВ мнеі злизало як корова траву :( і відразу не встиг оглянути його детальніше. Ледве додому доїхав, не міг зрозуміти в чому проблема. То тепер зрозумів, що фази змістилися.

РВ новий (менше 1 тис. км проїхав), маю свій старий РВ, думаю чи можна той штифт випресувати зі старого РВ і запресувати в новий, чи все ж таки доведеться купувати новий РВ або ж віддавати старий на шліфовку (на кулачках має виробку десь по 0,5 мм)?

Поділитися повідомленням

Той штифт на РВ який не дає прокручуватися зірочці - він відлитий разом з корпусом РВ чи він запресовується в РВ?

Запресовується.

чи можна той штифт випресувати зі старого РВ

Не впевнений, що вийде. Легше новий запхати.

Поділитися повідомленням

Дякую за оперативність.

Тобто купити новий стопорний штифт і запресувати то не є проблемою? Чи може є якісь нюанси? Як правильно підібрати новий стопорний штифт? На що звернути увагу? До речі, а з якого матеріалу виготовляється той штифт?

Поділитися повідомленням

А залишки старого вже вийняв?

Я забив би кусок хвостовика свердла відповідного розміру.

Чомусь у мене ніколи з тим штифтом нічого не траплялось.

Поділитися повідомленням

Я також вперше з таким стикаюся. Тепер ламаю голову щоб знайти хоча б імовірну причину. Підозрюю, що в новому РВ той штифт був занадто м'який. Коли з'явилися посторонні стуки поміняв рокера, РВ, через деякий час заліз всередину двигуна, відновив роботу маслонасоса, тимчасово замінив шатунні вкладиші, але на тій же таки третій шийці виробка дала про себе знати і двигун знову застукав. Коли доїжджав додому почалися проблеми в роботі двигуна, думав щось із запаленням. Тепер, коли розібрав двигун - побачив в чому була проблема (помимо КВ). Добре, що поршня у мене з проточками і клапана та їх направляючі залишилися цілими.

Залишки ще не витягнув, бо першочерговою задачею було зняти КВ, а надворі вже було темно, у Ведмедя в гаражі, так як і у Вас, світла немає. Або в суботу піду, або в п'ятницю вирвуся трошки скоріше з роботи. Може Ви знаєте діаметр того штифта щоб можна було підібрате старе свердло відповідного діаметру?

Поділитися повідомленням

І шо ти з губою зробив??? Відправив назад чи забрав? ХАй би ущерб платили!!!!!

та ясно що зразу склали акт про відшкодування. але тепер знов чекати купу часу на нову.. хз чи встигну до суботи

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз