Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

В мене машина поки поїхала!

Хіба пізніше шось буду робити!

Поки занявся обшивкою руля - шкірою!!!

Зняв розкройку! Тепер її переношу на папір!

В подальшому треба перевірити розміри і купити саму шкіру! А там далі...

От тільки незнаю чи робити білі вставки чи весь в чорний!!

Перфоровані вставки полюбому будуть!

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

У когось стоїть автоматичний натяжник ланцюга "Пілот"? Що за звір такий, читав про нього хороші відгуки в принципі. І де у Львові можна такий взяти щоби не лівак?

Поділитися повідомленням

Esbist, В мене на машині той Пілот, але машина їздить надто мало, щоб сказати щось напевне...:bk:

Поділитися повідомленням

Esbist, ну то что написано про плюсы на сайте не верь, а так если есть 200 гривен лишних, то ставь... а так скажу толково-бестолковая штука... если бы лично мне нужен был бы новый натяжитель, то МОЖЕТ БЫТЬ купил, а так не покупал бы:))

Поділитися повідомленням

Дякую за інформацію. Ну поїдемо клапани регулювати невдовзі, заодно і ланц ще підтягнемо - видно буде...

Поділитися повідомленням

Esbist, то что лазить в натяжку меньше надо, то плюс, а вот остальное, то брехня... лично я не верю.....(уж поверь моему опыту и знаниям)

ну и я не думаю, что изготовление данного девайса дороже изготовления стандартного:) думаю инженеры тоже считали в 70-х годах такую же щтуку...

Поділитися повідомленням

VETERAN, на Німці??? А що пускають ше наші тази??? Як там з нормами екології???

І взагалі розкажіть, які там особливості на кордоні!!!

Бо я тут на Польщу хочу поїхати, незнаю чи мою пустять чи брати Сенса!

Поділитися повідомленням

Та просто вже задовбало слухати ту арію підкапотного дятла:multi: Причім коли були морози - не лупило, просто дзюрчало тихенько, а зараз калатає. Хоча може то так має бути - в самого водійський досвід і мануальні навички гайкокручення дуже куці наразі..

Поділитися повідомленням

Esbist, а то може не натягувач, а заспокоювач!!!

В мене літом таке було! Я раз натянув ланцюг, потім ще раз.... звук не пропадав, виявилось обірвало заспокоювач!!!

Поділитися повідомленням

Esbist, сам уже устал слушать, а всё началось, с смены цепи и звёздочек, надоедо, вернул старые звёздочки, теперь думаю цепь вернуть, хотя её немного рыжики взяли:) ну или новую купить:)

Поділитися повідомленням

15 грн і всі проблеми!

Bratik, нехочеться башляти + попастись...

VETERAN, які там особливості з правами... Мої вроді підходять, а от у батька ще старого зразка - книжечкою!

Чув що такі не підійдуть вже!

Поділитися повідомленням

Мотор капіталили в вересні, пробіг наразі тисячі 4, ставили новий ланцюг, зірочки, натяжник і заспокоювач знайшли в гаражі, їх колись поляки возили в 80-х-90-х зі своїх фіатів, то ще ті їхні. Сьогодні регулювали (відкрутив болт, прокрутив корбою пару раз, закрутив болт) - калатає, хоча ніби трошки менше. Поїду на днях до свого майстра, хай клапани ще гляне...

Старим зірочкам і ланцюгу хана - майстер ще дивувався як мій дід так міг їздити :evil:

Поділитися повідомленням

vazik_lv, о него много зависит, у меня уже 2 разборки двигла было, 2 успокоителя но звук есть:)... а вот от такого торохтения натяжитель вырвало, правда резьба уже уставшая в головке была:)...

но хватет в этой теме флуд разводить, есть соответствующие ветки форума..

Поділитися повідомленням

VETERAN, поприїзду загляньте на ЛТК, там Вас шукають.... на рахунок якогось зворотнього осмосу!!!

Можливо потенційний клієнт!!!!

Поділитися повідомленням

VETERAN, а куди їдете? Мюнхен, Баварія? Там на наших ВАЗах пускають?

Слім, по чому там виходять стікери???? Може маєш залишки, мені так недуже багато треба!!!!

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз