Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

Розробка і виготовлення різноманітних стікерів, наклейок, вінілів і т.п.

а також прозорий кольоровий оракал для тонування фар, ліхтарів, вікон і т.п.! вже є в наявності різні кольори!

продаж, виготовлення, монтаж і т.п.! звертатися в приват!

як і шо воно всьо собою являє, тут пояснювати не тре)

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

треба один очколяр на передню фару, хто має у непоганому стані??? куплю або обміняю на пиво

Поділитися повідомленням

треба один очколяр на передню фару, хто має у непоганому стані??? куплю або обміняю на пиво

знайшов я той окуляр.

має 2 вмятини маленькі, якщо тобі на експерименти то думаю норм буде

Поділитися повідомленням

Народ є питання до наших електриків. Вчора їав вночі в районі мотозаводу, і проморгав 2 адцкі ями, удари були дуже сильні, після 2 удару в машині виключило живлення. Коли провертається ключ машина ніяк не реагує. Запобіжникі всі цілі, перевіряв 2 раза, провода теж цілі. Кароче, коли Я там вчора стояв і махався зі Слімом, проїжали наші знайомі, один с них електрик, він попробував кинути провода від стартера до катушки, і тут тіпа чудо, вроді запалення пішло, машина маслає НО! немає іскри...ну іскри немає через мої ідіотські секретки млять, зря Я Bratik тебе не послухав коли Ти пропонував їх викинути...кароче....хто знає що може бути?

Поділитися повідомленням

LordMarko, ЕСЛИ СТАРТЕР ОТ ЗАМКА РАБОТАЕТ, А НЕ ЧЕГО НЕ СВЕТИТЬСЯ НА ПАНЕЛЕ, ТО СМОТРИ ПОД ПАНЕЛЬЮ РЕЛЮХУ, МОЖЕТ ВЫСКОЧИЛА.....

ХОТЯ ТО ВООЧЕ СМОТРЕТЬ НАДО...

Поділитися повідомленням

Bratik, +1 головна релюха.... вона мене тоже вона раніше вимахувалась!!!!

Ше буває, головний дріт живлення на блоці запобіжників!

Хоч можем глянути!!!!

LordMarko,

Поділитися повідомленням

ну то що?

VETERAN, приїжайте, я підійду на окружну на сьому, якщо нікого не буде - поїдем додому...

Поділитися повідомленням

Народ є питання до наших електриків. Вчора їав вночі в районі мотозаводу, і проморгав 2 адцкі ями, удари були дуже сильні, після 2 удару в машині виключило живлення. Коли провертається ключ машина ніяк не реагує. Запобіжникі всі цілі, перевіряв 2 раза, провода теж цілі. Кароче, коли Я там вчора стояв і махався зі Слімом, проїжали наші знайомі, один с них електрик, він попробував кинути провода від стартера до катушки, і тут тіпа чудо, вроді запалення пішло, машина маслає НО! немає іскри...ну іскри немає через мої ідіотські секретки млять, зря Я Bratik тебе не послухав коли Ти пропонував їх викинути...кароче....хто знає що може бути?

Самое первое дело:проверить или не окислились контакты на плюсовой клемме!(и,на минусовой тоже)

Поділитися повідомленням

AlShep, клемы от попадания в ямы не окисляючься, он вот отвалиться всякое могло.. как написал VETERAN на генераторе проводок, ну и релюха под панелью, тем более у LordMarko их там две стоит... а вот провод на коробку предохранителей врятле, потому что он там не один на разьёме и его рукой вытянуть трудно, не говоря, что сам вылезет...а тот что синий такой и отдельно ставиться, то мотор бы работал.....

ну и как вариант сигналка отключилась и теберь блокировка сработала, хотя врятле...там вроде я так замутил, что при снятом блоке сигналки должна завестись:))

Поділитися повідомленням

... а вот провод на коробку предохранителей врятле, потому что он там не один на разьёме и его рукой вытянуть трудно, не говоря, что сам вылезет...а тот что синий такой и отдельно ставиться, то мотор бы работал.....

)

Сам знаю, але так кажу бо в мене з тим проводом була така історія!!!!!

Контакт десь був поганий, контакт того дроту грівся сильно і тій пласмасовій колодці.... вонт він її розплавив, то своє гніздо і на ямах в мене пропадало всьо, мотр глох....

навіть як незнав шо... став, то навіть аварійку не міг включити..... то і був 30 провід!!!:bm:

Поділитися повідомленням

такс! раз тут вже тема електрики пішла, хто мені розкаже, чо при увімкненому вентиляторі пічки, буквально через пару хв в машині сморід паленого і навіть дим з"являється ???

при холодній пічці то все відсутнє!

Поділитися повідомленням

а він крутиться см вентилятор?

в мене була подібна фігня коли мотор заклинило і пішов з нього димок, от я і не знав що то твориться, але як виключив його - все ок, може варто глянути на той моторчик? може замінити його треба...думаю проблема полюбому в ньому, на гарячу щось десь гріється і перекошується, ну і починає ще більше грітись і штиняти...

Поділитися повідомленням

крутиться постійно. і почалось то все після ремонту системи охолодження. паяли радіатор пічки, міняли краник. решта робіт не має до того значення.

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз