Bratik 2 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2012 zevs392, у тебя две таких, не пустят Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2012 Розробка і виготовлення різноманітних стікерів, наклейок, вінілів і т.п. а також прозорий кольоровий оракал для тонування фар, ліхтарів, вікон і т.п.! вже є в наявності різні кольори! продаж, виготовлення, монтаж і т.п.! звертатися в приват! як і шо воно всьо собою являє, тут пояснювати не тре) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2012 треба один очколяр на передню фару, хто має у непоганому стані??? куплю або обміняю на пиво Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
topdog 1 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2012 В мене є один. Який його стан незнаю, завтра буду в гаражі подивлюсь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2012 topdog, подивись Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2012 CheZZ, ты так жигуль соберёшь по частям)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2012 Bratik, то на експерименти Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 28 лютого 2012 slim_painter, сьогодні передзвоню, треба на рахунок стікерів переболтати!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 28 лютого 2012 Bizon BPR6E Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
topdog 1 Скарга Опубліковано: 28 лютого 2012 треба один очколяр на передню фару, хто має у непоганому стані??? куплю або обміняю на пиво знайшов я той окуляр. має 2 вмятини маленькі, якщо тобі на експерименти то думаю норм буде Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 28 лютого 2012 slim_painter, ти коли на связь вийдеш? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 29 лютого 2012 Народ є питання до наших електриків. Вчора їав вночі в районі мотозаводу, і проморгав 2 адцкі ями, удари були дуже сильні, після 2 удару в машині виключило живлення. Коли провертається ключ машина ніяк не реагує. Запобіжникі всі цілі, перевіряв 2 раза, провода теж цілі. Кароче, коли Я там вчора стояв і махався зі Слімом, проїжали наші знайомі, один с них електрик, він попробував кинути провода від стартера до катушки, і тут тіпа чудо, вроді запалення пішло, машина маслає НО! немає іскри...ну іскри немає через мої ідіотські секретки млять, зря Я Bratik тебе не послухав коли Ти пропонував їх викинути...кароче....хто знає що може бути? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 29 лютого 2012 LordMarko, ЕСЛИ СТАРТЕР ОТ ЗАМКА РАБОТАЕТ, А НЕ ЧЕГО НЕ СВЕТИТЬСЯ НА ПАНЕЛЕ, ТО СМОТРИ ПОД ПАНЕЛЬЮ РЕЛЮХУ, МОЖЕТ ВЫСКОЧИЛА..... ХОТЯ ТО ВООЧЕ СМОТРЕТЬ НАДО... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 29 лютого 2012 Bratik, +1 головна релюха.... вона мене тоже вона раніше вимахувалась!!!! Ше буває, головний дріт живлення на блоці запобіжників! Хоч можем глянути!!!! LordMarko, Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 29 лютого 2012 що там сьогодні? збираємось? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 29 лютого 2012 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 29 лютого 2012 ну то що? VETERAN, приїжайте, я підійду на окружну на сьому, якщо нікого не буде - поїдем додому... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 29 лютого 2012 Я пасс, сьоня на роботі буду довго Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 29 лютого 2012 Я заїду! На 19:00 збираємся??? Буду! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlShep 1 Скарга Опубліковано: 29 лютого 2012 Народ є питання до наших електриків. Вчора їав вночі в районі мотозаводу, і проморгав 2 адцкі ями, удари були дуже сильні, після 2 удару в машині виключило живлення. Коли провертається ключ машина ніяк не реагує. Запобіжникі всі цілі, перевіряв 2 раза, провода теж цілі. Кароче, коли Я там вчора стояв і махався зі Слімом, проїжали наші знайомі, один с них електрик, він попробував кинути провода від стартера до катушки, і тут тіпа чудо, вроді запалення пішло, машина маслає НО! немає іскри...ну іскри немає через мої ідіотські секретки млять, зря Я Bratik тебе не послухав коли Ти пропонував їх викинути...кароче....хто знає що може бути? Самое первое дело:проверить или не окислились контакты на плюсовой клемме!(и,на минусовой тоже) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 29 лютого 2012 AlShep, клемы от попадания в ямы не окисляючься, он вот отвалиться всякое могло.. как написал VETERAN на генераторе проводок, ну и релюха под панелью, тем более у LordMarko их там две стоит... а вот провод на коробку предохранителей врятле, потому что он там не один на разьёме и его рукой вытянуть трудно, не говоря, что сам вылезет...а тот что синий такой и отдельно ставиться, то мотор бы работал..... ну и как вариант сигналка отключилась и теберь блокировка сработала, хотя врятле...там вроде я так замутил, что при снятом блоке сигналки должна завестись) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 29 лютого 2012 ... а вот провод на коробку предохранителей врятле, потому что он там не один на разьёме и его рукой вытянуть трудно, не говоря, что сам вылезет...а тот что синий такой и отдельно ставиться, то мотор бы работал.....) Сам знаю, але так кажу бо в мене з тим проводом була така історія!!!!! Контакт десь був поганий, контакт того дроту грівся сильно і тій пласмасовій колодці.... вонт він її розплавив, то своє гніздо і на ямах в мене пропадало всьо, мотр глох.... навіть як незнав шо... став, то навіть аварійку не міг включити..... то і був 30 провід!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 29 лютого 2012 такс! раз тут вже тема електрики пішла, хто мені розкаже, чо при увімкненому вентиляторі пічки, буквально через пару хв в машині сморід паленого і навіть дим з"являється ??? при холодній пічці то все відсутнє! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 29 лютого 2012 а він крутиться см вентилятор? в мене була подібна фігня коли мотор заклинило і пішов з нього димок, от я і не знав що то твориться, але як виключив його - все ок, може варто глянути на той моторчик? може замінити його треба...думаю проблема полюбому в ньому, на гарячу щось десь гріється і перекошується, ну і починає ще більше грітись і штиняти... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 29 лютого 2012 крутиться постійно. і почалось то все після ремонту системи охолодження. паяли радіатор пічки, міняли краник. решта робіт не має до того значення. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах