Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

На завтра все тоді понятно, на 11 здибаємось...А Я тут дещо згадав, точніше згадав але не до кінця, хто памятає коли в нас в клюбі свято ? Я вот чьота не помню, помню в квітні, але коли :bn:

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Вроді тоже 24 квітня!!!!

Сьогодні поміняв свічі, поставив NGK №2, ціна питання 70 грн!

Завтра валю в Карпати, хочу зловити ще трошки снігу!!!! На завтрішню гайкойо..ку не попадаю, виїжаю зранку!!!!

Тому, Вам вдалого, продуктивного дня!!!

Поділитися повідомленням

вроде 24

Вроді тоже 24 квітня!

Первые шесть автомобилей ВАЗ-2101 были собраны 19 апреля 1970 года

тоді понятно, на 11 здибаємось..

домовились!)

Поділитися повідомленням

Первые шесть автомобилей ВАЗ-2101 были собраны 19 апреля 1970 года

так і є

щось організовуємо?

Поділитися повідомленням

ВЕЛИЧЕЗНЕ дякую LordMarko і Fani, за допомогу в заміні редуктора, і взагалі, за роботу ранішнього таксіста:multi::nee::nee::az:

Поділитися повідомленням

а я сьогодні мав культурну програму - був в Сколе, - святкував

завтра йду в гараж, буду дозбирувати свою мафинку

Поділитися повідомленням

були в Сколе!!!! То я тоже зі сколе барменом працюю в мотелі Окей для своїх кава на халяву, ніяк не можу доїхати до львова і звами по тусити. Заїжайте буду радий!!!!!

Поділитися повідомленням

ну ти кинь мені в лічку як тебе там знайти, може якось там будемо

а ми були в Соколиному гнізді, то мого друга дядько власник, посиділи просто суперово

slim_painter, що то ти був в гаражі і до мене не під"їхав, зазнався?

Поділитися повідомленням

sasha066,А що у вас кажуть люди про вузькоколійку в Коростові? Я туди навідаюсь як потепліє, треба буде дрезину до ладу приводити...

До вищесказаного, порадьте хтось карбюраторщика у Львові, щоби перебрав карб від ЗіЛ-157, марку точно не скажу зараз...

Поділитися повідомленням

я був з пасажирами, яким гаражні діла не в кайф, я заїхав, заборав дешо і поїхав зразу

Поділитися повідомленням

VETERAN, підходьте до мене в гараж, Ви маєте то сверло, щоб поміняти втулки на стартері, а то знову походу його заклинило...

Поділитися повідомленням

ну ти кинь мені в лічку як тебе там знайти, може якось там будемо

а ми були в Соколиному гнізді, то мого друга дядько власник, посиділи просто суперово

А це ще 300 метрів верх по тій самій трасі якраз на 661км траси київ-чоп, такщо заїзди, завжди буду радий!!!!

Та була тут розмова на рахунок узько колейки приїздили Австрійці вони були основними спонсорами, зробили конкурс знайшли підрядчика, перерахували якусь енку суму вони зробили може якихось не цілих 200 метрів гроші відмили і тепер ніхто не хоче з ними мати діла!!!

А колись там була узько колейка через неї з тисовця дрова через гори тігали на сколе при радянському союзі !!!

Поділитися повідомленням

так то вона проходить біля річки з тої сторони?

мені також розказували, що там щось думали відновити, але гіблий номер...

Поділитися повідомленням

так то вона проходить біля річки з тої сторони?

мені також розказували, що там щось думали відновити, але гіблий номер...

Я,в своё время,по этой узкоколейке из пионэрлагеря из Коростова до Сколе марш-бросок делал....Никому не посоветую...речку-вброд,приятного мало...А,природа-КРАСЯВАЯ!!!была....

Поділитися повідомленням

[quote name='sasha066;930296

Добавлено через 4 минуты

Та була тут розмова на рахунок узько колейки приїздили Австрійці вони були основними спонсорами' date=' зробили конкурс знайшли підрядчика, перерахували якусь енку суму вони зробили може якихось не цілих 200 метрів гроші відмили і тепер ніхто не хоче з ними мати діла!!!

А колись там була узько колейка через неї з тисовця дрова через гори тігали на сколе при радянському союзі !!![/quote']

8 ) Оце так у вас кажуть? Чув що у вас були якійсь діячі що розказували байки про 11 кілометрів колії і не знаю що там вони робили, але до тих людей що проклали пару метрів колії в Коростові і завезли експонати (дрезина, пару вагонів) вони відношення не мають. Австрієць там один і на спонсора не особливо тягне, а "підрядчики" - волонтери Асоціації Збереження Історії Залізниць України, я в числі інших особисто бив костилі в шпали, все впирається в гроші, землю і час, також бюрократія наша не дрімає.

vedmid, траса взк проходить також вздовж траси якщо їхати до Сколього зі сторони Чопа, її ще видно, а також залишки мостів, а пересікала вона дорогу в районі лісопилки на в"їзді. Взагалі вузькоколійки то моє хобі і там багато що цікавого для любителів техніки і природи, якщо є запитання - пишіть в приват.

Поділитися повідомленням

vedmid, фа-фа сьогодні на розвороті біля фокстроту на Кн.Ольги, але ти щось поморозився навіть не подав ніяких знаків, потім їхав за мною аж до ВАМу на Науковій і хоть би що!!!:nee:

Поділитися повідомленням

sasha066, то ти зі Сколе!!!!!

Блін, а я думаю..... хто ж то в нас на форумі зі Сколе!!!!!

Був вчора в там в бабулі, хотів подзвонити. зустрітись!!!!!

Скинь свій номер в ПП.... Я буду через 2 тижні в тих краях з четверга по неділю!!!! Може десь би пересіклись!!!!!

Поділитися повідомленням

ніякої біля річки річка з одного боку а узько колейка зовсім здругого вона трохи по схилу тут йде!!!! я ці гори з 16 років вже всі облазив...

Поділитися повідомленням

ніякої біля річки річка з одного боку а узько колейка зовсім здругого вона трохи по схилу тут йде!!!! я ці гори з 16 років вже всі облазив...

Немного не так выразился....Узкоколейка так и шла по склону,но мне нужно было перебраться на другую сторону,к трассе.Ближе к Сколе,узкоколейка идет по склону,а речка справа и ещё правее трасса.Там,где поворот на Славское.Сейчас наверное к гораи и не подберёшься близко?все стало приватным....

Поділитися повідомленням

Ти правий але тільки біля славського повороту іто метрів 300-500 від сили а потім вже річка з іншої сторони траси!!!

А підібратись туди без проблем вона в мене майже під городом часто туди на шашлик вихожу, там просто укріплений серпантин залишився, і більше то схоже на дорогу, а колій там і близько нема, і якби не знав шо там була узько колійка то думав би шо то просто гірська дорого і шо це так треба.

А відпочинок тут базара ноль просто супер, але тільки відпочивати а не жити і працювати, будете тут маякуйте заїжайте...

от я тільки ніяк не доберусь до вас до львова щоб з вами потусити ато багато питань назбиралось!!!

Поділитися повідомленням

Bizon, я чув що ти маячив, навіть стояв за тобою на розвороті, в тебе в салоні дзеркала некма?

просто трохи був схарений тим дьорганям машиною, карб десь позабивався, походу холостому ходу настало - треба чистити....

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз