Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

в середу здибаємось??) :az: і де?)

Fani, LordMarko, я ваше пиво ше зі суботи вожу в маишні))) якщо в середу не віддам, то на нього точно хтось око з пасажирів покладе))) і так вже мінус два))

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Сьогодні бачив авто ВЕТЕРАНА на Володимира Великого - а ще в суботу саме прочитав його бортовик - читався як захоплива повість:)

Поділитися повідомленням

VETERAN,Було б цікаво. Типу "Історія одного "Жигуля" - з 1971 до наших днів" :multi:

Типу як фільм "Копійка", але без чорнухи:bm:

Поділитися повідомленням

sasha066, кажу дай номер в ПП, передзвоню, як буду через тиждень, десь і стрілканемся!!!

slim_painter, а шо буде якийсь суботнік???

Поділитися повідомленням

vazik_lv, як враження після заміни свічок, щось помінялось чи ні? за свою маруську я можу тільки сказати що вроді плавніше став працювати двигун, кращої динаміки як пишуть по форумах я не відчув, ось і всьо!!! а і ще одне, зараз попробую виложити фотку свічок після пробігу в 300км, СКАЖІТЬ СВОЮ ДУМКУ, це нормальний колір і т.д і т.п????????????????

post-2317-1475322094,9716_thumb.jpg

post-2317-1475322095,1214_thumb.jpg

post-2317-1475322095,2317_thumb.jpg

Поділитися повідомленням

Slim, Mark,Fani давно щось дивлюсь за вашими гонками i не пророзумiю де ви ото ганяетесь? У ППiсочнитiсь? Чи навкруг гаражей?

А як перечитати пару попереднiх сторiнок-так ви кожен день мiняете коробки- редуктора i сцепухи.

Змінено користувачем Zir

Поділитися повідомленням

VETERAN,Та нє, просто читати люблю:ah: А поглиблене вникання у мене радше у чужі зуби:evil:Нік - то не в честь деякої контори на Вітовського, можу Вас запевнити :) Змінено користувачем Esbist

Поділитися повідомленням

Zir, а в чому запитання ?

.

У словi яке так часто у вас звучить-*слалом!!!*. Там мабуть справжня гонка-якщо кожну недiлю мiняються свiчки i провода! Може б хоч одну фото чемпiона з порваним редуктором?

Поділитися повідомленням

П.С. Сьогодні у мене під капотом поселився Солекс, заточений під ВАЗ-21081 та БСЗ (останнє правда ще з суботи) :bp:

Поділитися повідомленням

Zir, шось і я поняти неможу.....

Треба фотки зі слаломів??? Чи цікавить чого ми так багато всього міняєм і експрементуєм????

Bizon, в мене став кращий пуск, особливо зранку коли машина постояла і холодна!!!! З пів оберта бере, а на старих, то треба було мотором помаслати!!!!! Ну по динаміці не пробував, може чуть чуть краще при обгонах, трошки якась рєзвіша машинка стала!!!!

На рахунок твоїх свічок - фотки сфокусовані на машину і на дорогу, а не на свічку :multi:, але по 3 фотці можу сказати, шо в тебе карб трошки багатить суміш!!! Чорний нагар!!!!

Я як в себе міняв то в мене коричневі були!!!!!! Якшо цікавить, то скажи як на цей форум закинути фотки - я сфоткаю, або при зустрічі можу показати!!!!!

Так шоб ти орієнтувався! Чорний нагар - збагачена суміш вале; Коричневі, коричнево-оранжеві - нормальна суміш; Білі, біло-сірі - бідна суміш!!!

Поділитися повідомленням

Хтось там сьогодні хтось буде????? ;)Збираємся??:az: Альо не спати!:evil:! шо знов таке затишшя в темі!!!! Де всі лазять???:bm:

Поділитися повідомленням

VETERAN, точно!!! Так і зробим!!!!!

Хто ще буде????

Поки ніби: Veteran, vedmid, vazik, slim_painter

Mark на гульбан йде!!

Хто ще??? Fani ти шо там??? Алмаз????

Поділитися повідомленням

Slim, Mark,Fani давно щось дивлюсь за вашими гонками i не пророзумiю де ви ото ганяетесь? У ППiсочнитiсь? Чи навкруг гаражей?

А як перечитати пару попереднiх сторiнок-так ви кожен день мiняете коробки- редуктора i сцепухи

Аха! ну ок! раз це камінь в наш город, значить спробую тобі пояснити!))

але спершу, дай відповіді на деякі запитання:

- де, на яких ресурсах ти переглядаєш фотки, відео і т.п.?

- де ти бачив пости, що кожен день хтось міняє розвалену коробку, сцепу чи редуктор?

просто такі висновки мусять на чомусь грунтуватись.

Дивись! спробую тобі все пояснити. В цій темі, я та інші описують плани на найближчі гонки, або діляться враженнями стосовно проведених подій. в тему "львів-фото" особисто я вже давно нічого не закидував, і навіть не пам"ятаю з яким змагань і що там є.

всі конкретно мої записи розміщені в бортовику на драйв2.ру, деякі галімі телефонні відео є на ютюбі, і також альбоми, розділені по сезонах є вконтакті.

і тепер дивись друге! от в даному випадк говорю сугобо за себе. Змагання за зимовий кубок Львова-2011, кубок Львова-2012, всеукраїнський Honda Open Cup (різдво)-2012, зимовий тернопільский слалом. Це такі сама-самі офійні гонки організовані не просто якимись дворовими командами, а за сприяння нашої міської ради м.Львова. змагання такого рівня ти вважаєш дворовими покатушками????????!!!!!!

стосовно Марка, гонка на ЧУ України по слалому в Івано-Франківську, кубок Львова-2011, двічі зимовий слалом в тернополі.

і плюс до того всього ще гонки місцевого рівня, на яких збираються не дворові команди, а серйозні екіпажі і ганяють в різноманітних слаломах, спринт-слаломах і раллі спринтах. ти вважаєш це теж фуфєлом???

якщо в тебе мего спонсорська команда і ти їздиш всі етапи кубку україхни з раллі і не важливо навіть в якому класі, тоді нема питань, я забираю частину слів назад і вболіваю за тебе! бо це дійсно круто!

не подумай що я чи марк чи фані маєм чимось дуже пишатися, ми тільки вчимось-вчимось і далі вчитимемося і далі ламатимо не одноразово наші авто. добиваючись результатів.

Стосовно поломаних запчастин. за весь цей час я вбив в какашку 2 редуктора, коробку добив і сцепу майже добив. в марка шо з сцепою я хз, з коробкою теж, а редукторів вбитих ним більше. фані поки нічого не поламав. (я зараз пройшовся сугобо по тобою заявленому списку). решту запчастин я не описую.

ну і стосовно фоток, якщо не віриш на слово, то так і скажи, вечером повикидую фотки змагань, деяких медальок наших і редукторів (по крайній мірі фотку одного редукторо я маю)

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз