Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

підскажіть, де у Львові розвал/сходження на нормальному стенді можна зробити???

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

CheZZ, поїдь до Віталіка (Кастера) там 3D стенд! 80грн вроді!

На "Вулкані"..... Номер маєш чи дати??

Поділитися повідомленням

Я робив на Сихові, точно адресу не знаю,то як їдеш по Ч.Калини в сторону як до центру,навпроти верхнього Шувару проїжджаєш зупинку і там де закінчується та додаткова смуга що за зупинкою проходить є поворот направо і вверх а потім вниз, там є велике СТО, бокс де ходова майстер Петро, коштувало 100 грн...

Поділитися повідомленням

CheZZ, он на ЛТК в темі подяки..... Денис в нього робив розвал..... Дешево і швидко!!!!

Я, slim_painter та і вроді ще хтось, постійно в Віталіка робим!!!!

Поділитися повідомленням

CheZZ, 096 1582102, скажеш шо я дав номер) то біля аеропорту, він тобі пояснить як заїхати.

тільки не їдь на розвал, поки панару не поставиш!!! він тобі зразу її виставить рівно по центру. не був два рази кататись і гроші тратити.

і ОБОВ"ЯКОВО скан роздруківочки чи фотку монітора зі всіма параметрами на тих нових мего ричаг!) суто для мене, цікаво!

Поділитися повідомленням

vazik_lv, а квадрат малевича покатит?:)

а вчём разница 2Д от 3Д ? в кино понятно, а вот к развалу как то пристроить это не могу:)

Поділитися повідомленням

vazik_lv, ну если большая часть "профи" в развалах его упускают, то думаю что 3Д лучше будет. хотя как его у нас выставляют, так и не понял:)

Поділитися повідомленням

Bratik, ну то кароче треба бачити, той стенд, там можна роздуплитись!!!

В мене колись були ті фотки як я собі робив. але вроді викинув їх!!!! Ше перегляну, якшо найду, то закину!!!!

Поділитися повідомленням

vazik_lv, да может и сам заеду туда, скоро полажу под машиной и определюсь что менять а что спалить:)

Поділитися повідомленням

CheZZ, за домотопом другий поворот наліво,дуже файно роблять розвал сходження, апаратура ше стара, не 3д, і не компютер, але мають дуже великий досівд в тому ділі, во на карті їхні координати Посилання

Поділитися повідомленням

Допоможіть естакадлю чи ямою на завтра , треба поставити стаб .

Поділитися повідомленням

VETERAN, Домовився з вашим братом шо спочатку він його поставить на хід . Потім зідзвонемось і будем його десь на естакаді щупати !

Поділитися повідомленням

йду в гараж, якщо в когось непереборне бажання помогти - ви знаєте де мене шукати

Поділитися повідомленням

VETERAN, согласен, что говорить, если там одни сопли в проводке, лучше бы загнал ко мне в понедельник точно бы уехал, тем более тот шунт (что без корпуса пустили) даёт свои плюсы в неработу матора:), если буду на недели на скнилове, глянц данный дквайс, вроде были... если чего как то передам... а соплю пускали на прямую???

хотя может опять сгорели контакты в замке...

кстате чего не звякнули, может сразу потянули бы ко мне.... всё равно где стоять:)

тяните его завтра ко мне, а потом спокойно хоть на край света:)

Поділитися повідомленням

чи то ти Слім?

та я вже рівно 2 роки низенький їжджу. такшо то для мене не цікаво і ніц нового))))

а от дехто нарешті теж низьонкий;)

Зображення

тре якось або ключі в фані забрати, або його споїти, і машина стане чотко і спереду виглядати:multi:

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз